- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
Гаджета си имат циганите. Гадже е циганска дума, по дяволите! Не разбрахте ли!?
И освен това звучи страшно тъпо. Като чуя гадже и правя асоциации с "14 годишни разгонени пръч и путка, които само знаят да се натискат по рейсове и градинки като шашкат бабичките"...
лол..тва не го знаехПървоначално написано от Genocide Lolita
![]()
ама...наистина звучи много смешно тая дума![]()
Иначе..си имам приятел![]()
Hi macka, dobre do6la sred nasAm takova az si padam po edno mom4e i toi si pada po men oba4e v druga tema sum obqsnila pre4kata mejdu nas.Nzm o6te dali e pre4ka no vremeto 6te pokaje
![]()
ми аз си нямамнаскоро скъсахме,това е живота
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Da imam si priqtel veche 5 meseca sme zaedno i go obicham adski mnogo.az sym na 15 a toi na 17.![]()
Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!
I am so free.....нямам си,но не се и оплаквам(за сега)
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
ami az nqmam![]()
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
imah .....![]()
![]()
![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
\/ I az ve4e se subrah s vuprosnoto mom4e i sum mn 6tastliva
![]()
![]()
Аз скоро ще се разделям.....
imam.tq e na18 a az na 17.
uspeh na vsi4ki koito nemat!![]()
heheheheh.ti mai be6e onq deto 5 meseca e hodil i ne e namazal.a nali be6e za lubovta a ne za sex-aПървоначално написано от HanoMnaH
imam ama ne6tata hi4 ne varqt !!!!!!!![]()
![]()
![]()
Мне... нямам, не съм имал и не желая да имам в близкото бъдеще.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Еми не аз нямам.От 4 месеца съм скъсала с любимия човек а все още го обичам и немога да бъда по близка с друг за сега![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
ami dam imam ot skoroaz sum na 14 a toi e na 15
зрял не те правят годините а това какъв ти е манталитета и как раззбираш някой неща и какво би напраил ж дадени ситуации кво ако те праат зрял мускулите или космите на някой места то докаде стигнахме хора аиде са жсички момичета на по 15-16 ше ходят с некви тестотерони бучки на по 20-22 и кво им е зрялото тва че се праат на нещо което не са srry ама кви са тия глупости
az sushto si nqmam)
miiiii az si nqmam:}
аз нямам за сега, но не ми и трябваискам една дълга почивка ама може пък много да искам, квото такова
![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
az nqmam,no dov4era imah-na 16 e,a az na 14 :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!