- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
Da imam si gadje ot blizo 4meseca.Az sam na 18,a toi na 19...a btw ot 2 godini se zanimavam s nego,no ot 4meseca hodim seriozno...![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Tcyk![]()
i az sa6o si nqmam priqtel naskoro priklu4i vrazkata mi s 4ovek s kogoto mislih 4e 6e badem mnogo vreme zaedno.......no i takiva ne6a stavat v jivota ponqkoga ne mojem da o4akvame samo dujd ot rozi nali taka?aosven tova zabravih da se predstavq az sanm tsveti na 17 god a vaprosnoto mom4e za koeto smqtah za razli4en ot ostanalite e sa6o na 17 god.....
![]()
hkmh
Няма вечни приятели - има вечни интереси.Няма пълно щастие - има само щастливи мигове!
Ot skoro imam\
/
![]()
za syjalenie si nqmam i dosega sam nqmala na 15 sam![]()
![]()
![]()
![]()
да имам си приятел,аз съм на 15 а той е почти на 17![]()
Da imam si.Az sam na 14,a toi na 19.I za vsi4ki,koito mislqt,4e takava lubov e nevuzmojna-v gre6ka ste.S nego mn se obi4ame i ni e mn got!!!![]()
ami az sam na 14 i v momenta nqmam gadje![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
дамм.. имам си \/ и съм мн happy с него
![]()
аз съм на почти 15,той е на 16
имам си да И много го обичам.А иначе аз съм на 17 той на 19
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Имам си .. той 87 набор, а аз 89. Заедно сме 9 месеца.
i az si imam az sam na 17,toi na 23 i predi mislih 4e golqmata razlika e ot zna4enie ,no ve4e ne mislq taka,vajnoto e dali ste 6taslivi![]()
Next Time I`ll be True...
Имам си .. той 87 набор, а аз 89. Заедно сме 9 месеца.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ми думата "гадже" не ми звучи достатъчно силно!
Та иначе по темата - ДА имам човек до себе си и страшно много държим един на друг. Аз съм на 19, а той на 18г.
Немам си!![]()
nqmam p1k!to4no sega s1m "v po4ivka". be nqmam i golqma nujda sega de. imam si 3 - 4 frendove mom4eta koito sa mi nap1lno dostat14no koli4estvo mom4eta
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.