- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
Както и азПървоначално написано от Mikohito
![]()
ohh ami i az nqmam...i sled priznaniqta vchera mai zagubih bitkata....ama sa shte hodq na voinata i neq nqma nachin da q precakam..tui che..borba do dupka i taka...![]()
i az se prisuidinqvam kum vasПървоначално написано от KUM4o
![]()
![]()
![]()
![]()
Пф мамка му!Нямам![]()
От 3 дни съм свободенИ си е идеално ходихме 11 месеца ми писна накрая....
![]()
Нямам![]()
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Може да се каже, днеска така да се каже се сдобрих с една бивша - не я бях виждал половин година и нещо кво и стана и оня ден поиска да се видиме и от дума на дума...![]()
2т. системно
Ти си смешна!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
![]()
![]()
![]()
оф... аз пък мразя такива като тебе дето си дават мнението за нещо, което даже не са обмислили. първо, какво му е педофилското - момчето не е на 40 години?!? и второ - всеизвестно е, че момичетата съзряват по-бързо. ами как очакваш едно момиче на 16, да излиза с момче на нейните години, което въобще не е на нейния акъл? и аз съм на 16, пробвала съм с връстници, а те само се лигавят... още са дечковци. пък и трето... съвсем различно е да бъдеш, с някой с по-голям опит от тебе...Първоначално написано от SanDRo
![]()
![]()
аз лично си имам сега една дружка, дето ми се води гадже, ама той е само на 20. сладурче е, ама... и аз не знам... ще видим какво ще стане.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
da imam si ot 2 meseca i 23 dni az sam na 15 toi sa6to i obi4ta ni e vzaimna(dano)
emi ve4e 4meseca i 25 dni \/ az sum na 16 toi na 18 i...zasega vs e nared i se obi4ame
![]()
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
Хмм аз лично имам само едно![]()
Първоначално написано от Mikohito
i az 6te se prisuedenq kum tazi grupi4ka....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....
Ми то и аз нямам![]()
Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!
Да имам си - аз съм на 15,той е на 23Първоначално написано от sar4iceto
![]()
Ееее направо се събрахме "Клуб на необвързаните".Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!