- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
a obichate li gadjetata si??? )))
mersi na vsichki,koito pishat po temata!!! )))
И аз нямам...
spokoino shte si namerish!!! )))
:P
az si imam gadje az sum na 17 ,i toi su6to ,ot dve godini sme zaedno
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
super!!! jelaia vi uspeh vav vrazkata vi!!!! )))
:P
Ne![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
mi ne nqmam si,am nqma ni6to po-hubavo ot tva da znae6,4e ima6 4ovek do sebe si,koito te obi4a i podkrepq,koito te kara da se 4uvstva6 jelan/a...
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
a na tezi,koito si imat gadjeta iskam da im pojelaq liubovta im da e spodelena,da sa mn 6tastlivi zaedno i da prodaljavat da se obi4at i razbirat![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Имам си!
ami az si imam ot ve4e 3 meseca i mi e super got s nego![]()
![]()
![]()
az sam na 14 ,a toi na 18 eh ima malko razlika vav vazrastta no tq ne e tolkova golqma
![]()
mnogo blagodarq![]()
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Нямам![]()
dam..imam az sum na 16 a toi na 19 i hodim ot 1godina i 4 meseca![]()
Edva kogato neshto si otide,Edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi i zapochvash da tujish! i mukata ot strashnata razdqla dulboko v surceto ti gori i razbirash che za nego si jivqla, za neshtoto s koeto se prosti!!!!
xaxaxaxa -ne -ne -neka zapochna sus XAXAXAXAXAXAXAXA ...purwo -ne nqmam si gaje ...zashtoto dumata gaje =beleznizi =zapor=kontrol ....a wseki si e sobstweno izgradena lichnost ...i posle pak da reagiram s XAXAXAXA...kakwi ste wie BE madami ....za golemi li se mislite kato xodite s nqkfi BATKOWCI ...az 1 naprawix greshkata da xodq s malko momiche kato was -i posle sujalqwax 4 meseza ...za kakwo iskate batkowzi -da wi imat respecta li ??? stranno -znachi bulgariq e ebasi ghettoto ....prosto da si wtulpqwate che obichate chowek s 5 -6 godini po -golqm ot was ...tupo e ...maloumno e -smotano e ....no ne -wie iskate da se razwiwate po -burzo ot wrustnizite wi ....a tfa e plosko kato ideq ...mnogo plosko ...zashto ne si izchakate wremeto wuw wsichko ...alkoxol -narkotizi ...seks ...dam seksut e wajno neshto ...ama nali sa po -golemi -znachi prawqt po -dobr sex .....e takiwa momichenza kato was gi prawq na 2 stotinki -kato nqkoq se naprawi na pechena i e na 14 ....w toq amor miqt mozuzi ...
mislite li se za golemite pichki .aaA? ..ama ne ste -sushtite ste si kato predi -ligli na po 14-15-16!!!!
I DOBRICH TUKA , I SOFIQ PAK TUKA , BURGAS PAK TUK !!!!!!!!!!!!!!
PHATTACK!
Сращно обичам едно момче но засега не е станало нищо.Той е от Раковски а аз съм от Пловдив Мойеби там е проблема Незнам
ammmnemmammm
mi ne.............
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Hi,
i az s1 imam gadje i s1m na 15 kolkoto e tq.Hodim ot 4 meseca i 3 sedmici i za sega sme adski6tastlivi
i se nadqvam da produljim da sme 4ao!!!
![]()
Budi takuv kakuvto si !!!
Ne - zaguba na vreme sa
Think. Believe. Dream. Dear!
Ами...аз имам приятел от почти 6 месеца![]()
Той е на 20 години, а аз на 17![]()
mi.... ne nqmam si friendche![]()
,no nqma nishto kakto se kazva
ZA VSICHKO SI MA VREME!!!
Az predi nqkolko dena priklu4ih edna po-seriozna vrazka,vsa6nost tva mi e bila nai-serioznata vrazka dosega.I v momenta ne iskam otnovo da se obvarzvam s nqkoi-jivee mi,iskam da se 4uvstvam svobodna,da moga da si smenqm mom4etata i nikoi da ne moje da me oprekni
е,вече имам да...на 18 е.....казва се станислав...не е от най красивите..но е много печен....)и мен ми допада..
Yup!Az sam na 18 a toi na 19![]()
Имам сиииииииИ двамата сме на 17.
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}