- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
ne nikoi ne me 6te xhaxhahxah ili az nikoi ne 6ta...tuk veche mojem da posporim![]()
![]()
![]()
![]()
sq malko relax pone 1 mesec ne mi trqqt jeni okolo men![]()
az imam hodim ve4e 4 meseca(tva e rekord za mene).toi e na 20 a a z na 16
Ми аз нямам...скъсахме....ама както и да е все пак аз съм на 15,а бившия е на 16:}
Сега за тази подтемичка за малките момичета и големите момчета,аз напълно подкрепям Сандро(въпреки,че едва ли още влиза тук де и едва ли ще го прочете ама...![]()
)Против съм за такива връзки!!!До сега не съм имала гадже с повече от 2 год.по-голямо от мен и се надявам и да нямам...
Не мисля,че като е по-голям е по-умен...!!!Даже напротив, те повечето по-големи момчета си мислят,че като са с 5-6год по-големи от момичето могат да си правят квото си искат!!!![]()
П.С това си е лично мое мнение!![]()
f@nt@zi@
Имам и е с година по - голяма от менВсъщност и двамата сме осми клас, но тя е `90 а аз `91
![]()
emi dam!az sum na 16,toi e na 16 i takam!=)
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
imam az sym na 14 a toi an 19
Еми аз съм на тЛи и половина и си нямам...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Относно заглавието на темата:
Много как да го кажа.....и аз незнам даже как да го кажа звучи "имате ли си гаджета.."....нормално е човек да има само едно момиче или момче бе изобщщо човек който да обича.....принципно ако са повече се счита за изневяра.....но се пак аз си имам едно момиче което адски много обичм и не съжалявам за нищо което съм направил с ня каквото и да е то...не съжалявам че съм с нея и не съжалявам че я познавам.....заедно се научихме на много неща заедно и наиситна много я ценя и не искам да я загубя по каквато и да е причина!![]()
А ти колко пъти ту имаш ту нямаш.....и ти незнаеш....даже по някой път и по двамаПървоначално написано от priti_kiti
![]()
az puk si nemem i ne6ta :P![]()
i az nqmam![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ми и аз си нямам .. сега в момента съм в клуба на разбитите сърца или май в клуба на разбивачите на сърца ..
![]()
Vsi4ko idva za da si otide ostava samo spomena za tova koeto e bilo i nikoga nqma da bade...!!!
А браво искам да те похваля....едно наиситна разумно нещо....а не от сорта на "аз съм на 13 той на 36" =D>Първоначално написано от rozovo_dupe
имам,но не го обичам и скоро няма да имам![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
mi da imam si..az sam na 18 tq e na 27zvu4i dobre
Аз пък нямамТърся си гадже.. ако може да е над 1.50 висока и под 60 кг.. и да не носи очела и да не стои Нон Стоп в чата ...
![]()
Но аз пак съм по готин.. не се залъгвай аз пак съм по готин.. и да се скъсаш аз пак съм по готин.. ДОРИ И ДА УМРА ПАК ЩЕ БЪДА ПО ГОТИН!!)))
мии имам си аз съм почти на 14 той е на 16
В момента съм толкова самотна...че няма на къде....на пощи 14 съм))
imam siaz sym naa 16 a toi skoro 6e pravi 17
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
(Bey harison=лютак + много гел и самочувстви= на чалга лютак) иначе и аз нямам ама не бързам на 16 от няколко месеца съм на сухо ама след дълги връзки си е готино да отпуснеш иначе няй-добре си гаджето ти да е на твойта възраст или +/- 1 година айде 2