- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
ами и аз си нямам ама не се отчайвам има време живота е пред мен.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
dammm ve4e dve godini i 4 meseca ..... lelel ujas... bqh na 15 kato trygnah s nego... tctctctc otide mi mladostta
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Мда, имам си приятел. Не "гадже", понеже тая дума страшно ме дразни.
Аз съм на 18 (навърших ги тука преди 1 седмица), той на 26 септември навършва 17.
Е и? Ходим от 10 месеца. Безумно много се обичаме. Много се разбираме и т.н. Щастливи сме. Макар че аз съм му пъвата приятелка и мога да ви кажа, че нито за миг не е постъпвал детински или нещо подобно. Непрекъснато ме обгръща с нежност и любов, всичко прави за мен, както и аз за него, и знам, че чувствата му са искрени. Много по-зрял е от някои хора на по 20 и кусур години, дето още не знаят на кой свят се намират! Така че не ми приказвайте, че всички на 16 години били дрисльовци и незнам си още какви, пък тея над 20- великите зрели мъже.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ами , сега нямам ... ама като гледам колко "много свестни" момичета има и направо се отчаивам![]()
сега си нямам но харесвам СТРАШНО много 1 момиче от моето даскало!
Иначе си поддържам връзка с 1 момиче на 19
аз съм на 17
Искам нещо сериозно и бих направил всичко за момичето от даскало , ако бъдем заедно!![]()
![]()
Da imah, no naskoro skysah s neq. Tq se kazva6e Ina i be6e 7 klas, a az 5 klas. Tq e 2 godini po-golqma ot men, no re6ihme da skysame. Taka 4e za momenta nqmam, no nqma da ostana na suho. Imam mnogo vryzki, mnogo vytre6ni hora i na sekundata moga da se uredq s gadje, no ne iskam. 6te kajete sigurno 4e sym lud za da ne si hvana gadje kato moga, no prosto iskam malko da si po4ina ot Ina i taka. Taka 4e skoro pak 6te si imam, nqma da ostana bez!![]()
Kysmet!!!![]()
˙·٠•● HI на всички готини!●•٠·˙
Xaxax еи, момченце, излагаш се бе, миличък.....Първоначално написано от Bey
1. Тва ли са критериите?
2. Предлагаш се по жалък начин, и то в форума.... недей така...
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Тва последното...поста на Viktor picha беше баси простотията...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Такива като него чак ме натъжават.. Чудя се дали си вярва, когато го пишеПървоначално написано от Axxxel
... 5 клас е, ама "Imam mnogo vryzki, mnogo vytre6ni hora i na sekundata moga da se uredq s gadje, no ne iskam."
"6te kajete sigurno 4e sym lud "- ми не знам, аз лично ще кажа че си гъзарче, заблудено в фантазиите се... Дано като пораснеш се осъзнаеш![]()
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Първоначално написано от *Poli*
охо.....незнам на колко си ма така расъждава момче на 10 години....напраов верно се излагаш.......
Имам приятелка. И двамата сме на 15.
Какво е "очела"?
Хитро...ма и аз незнам....можеби е някоя нова китайска технология нечувана до сегаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Аз ще кажа, че ти си глупачка, "заблудена от фантазиите си". По букви, специално за теб: Е Б А В К А Е !Първоначално написано от *Poli*
не
Да ама не изпитвам нищо може се каже към него![]()
imah do 1-2 sedmici no ve4e nqmam![]()
цял харем с жини си имам :P :P :P
Az si imam..i moga da kaja 4e e nei gotinoto mom4e na sveta.Perfekten vav vsqko edno otnoshenie.Ujasno mnogo si go obichkam i iskam da sam vinagi sas nego,no toi ne e v BG v momenta i ujasno mnogo mi lipsva!Na 22 godini a az sam na 18perfektna kombinatziika sme si ..mnogo si tivame imame mnogo obshti ne6ta..smeem si se zabavno ni e obichkame si se abe si4ko e mnogo hubavo kogato namerish polovinkata si.Dano seki ot vas da si q nameri sha me razbere.
![]()
И аз си имам един прекрасен човек до мен и много си го обичам![]()
И аз си имам..най-прекрасното момче на света !![]()
Thund3r {{P}} обичам те зайче !
2 т. от правилника. Бан на профил
ахам,имам.нашата история е дълга и болезнена(поне за мен)...веднъж късахме и аз плаках много(ама наистина много)но после се случи това за което мечтаех-той ми каза че още ме обича и иска още един шанс...и сега сме по-щастливи отвсякога...много си го обичам...![]()
любовта е чувството което чувстваш че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал....
красив си дявол да те вземе и нека този дявол бъда аз.и знай че срещу Бога ще застана ако той застане между нас...