- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
Da imam si. Zaedno sme veche blizo godina i polovina.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами нямам и не съм имал ^^ търся си ама не ми е много до момичета сега, понеже имах нещастна любов наскоро и така.
chestno kazano do skoro si mislih,che sama mi e mn dobre poneje mi beshe omryznalo(naistina byrzichko mi omryzvashe...)imah edna seriozna vryzka..obache nzn sega se zamislqm dali ne iskam da zapochna neshto novo...samo che kato ne tyrsih i taka ili inache nishto ne se ooqvqvashe na horizonta(osven zabivki i kuponi)...i sega nzn strah me e da si pomislq,che iskam nqkoi do men zashtoto ne vqrvam che shte namerq nqkogo...i povqrvaite mi,ne me uspokoqva misylta,che za vseki vlak si ima pytnici...
radvam ce za vsichko,koito sa s polovinki-uspeh hora...mn se kefa kato vidq vliubeni hora![]()
![]()
ОоО имам си .. Той е на 18 , аз на 15![]()
I az si imam toi e na 15 i az sam na 15![]()
На същия хал съм почти де...няя купони при мен поне на тоя етап ;( ШИБАНИ ИЗПИТИ ПИСНА МИ !Първоначално написано от dea
az imam toi e na 17 az sam na 14 i hodim ot mesec no sam sigorna 4e 6te ima o6te mn da odim![]()
еми и аз си имам приятел от 3 месеца вечеаз съм на 16 а той е на 17
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ам чи дах малко насам де![]()
Който учи,ще сполучиПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
В момента съм сама но имах приятел които не ме усттавяше да дишам за тва за момента предпочитам да съм сама![]()
Има ги всякакви..не се притеснявай....някога ще попаднеш на идеалния....можеби е този който най малко очаквашПървоначално написано от zara_i_mel
![]()
\Първоначално написано от ziky
Nai dobre si e da si sam za6toto nqma da strada6 za gluposti!![]()
Бе и тва не е така...седнеш в компания на влюбени и настава сдух.....няма някой по близък човек който в труден момент да е до теб...да те предърне да каже обичам те.....не е толкоа хубаво да си сам.....но до някъде имаш право защото така нев го мислиш къде е с кой е какво прави и т.н.....въпреки че е най добре тов анещо да го няма смисал да прави каквото си иска и където си иска но да е с теб иначе излиза че го ограничаваш..Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
![]()
Първоначално написано от ziky
Abe ne e taka za6toto nali zatova sa priqtelite a i kato sedq v kompaniqta na vlubeni i ako mi e gadno vinagi 6te mi pomognat ili 6te me popitat kakvo mi e kakto i cqlata mi kompaniq!\
/
Да ама сещаш ли се че не е нужно винаги да ти става гадно за да те питат какво ти е и т.н.....+ това в днешно време много малко приятели останаха...сичко е познати братче....на никой неможе да се има вяра....вярно е че има изключения но....те са искрящо малкоПървоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
![]()
Да имам гадже от 2 години... аз съм на 16 а тои на 19![]()
![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
Не помня дали съм писала тук,затова сега ще спомена:имам си.Май излиза нещо сериозно.Чак не мога да се позная!
имам сина 16 а той на 17 пт 2 години
![]()
samo da vi svetna 4e mom4e na 15 godini taka me narani 4e pove4e ne iskam da pogledna drugo mom4e.az go obi4ah bqhme zaedno 5 meseca i ko stana nakraq,bil me izlugal kato mi kazval 4e me obi4a.tva be6e opravdanieto.za tova sega-NE NQMAM GADJE I NE ISKAM I DA IMAM POVE4E.
няма любов
Ами то и аз съм на сухо![]()
ami nqmam takiva eXtri,....toq det mi e v sarceto e mnogo,mnogo egoestichen...nqmam nikav shans i za nego moga samo da stradamzashtoto mnogo si go harevam......lubovta e predi vsichko edna sladka bolka!!!
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Имам гадже.И двамата сме на по 15.Много го обичам и сме минали през някои сериозни изпитания,които доказват колко силна е любовта ни.