.
Отговор в тема
Страница 7 от 15 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 367
    Az...na praktika niamam...zanasiam se ta, s dvama-trima...
    Az sushto ne bih hodila s nikoi, koito e s tolkova po-goliam ot men, no ne osujdam horata, koito go praviat. Edna ot nai-dobrite mi pprietelki (15) ima gadje na 27.... ama tova ne pravi vruzkata im po-losha ot mnogo drugi...

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Ами аз от скоро нямам..В момента преживявам бившия си ,нооооо скоро кой знае...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Имам приятелка. И двамата сме на 15.
    Вече нямам...

Auuu gorkiqt! Kakvo stana?

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mda ... az sym na 16, t0i na 17

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от love_all
    Не знаеш останалите какво могат да надробят и направят зад гърба ти...Всичко става от завист...Бях със най-най-най-най-момичето за мен...Не ще я забравя...Двама мой "приятели" са й казали, че уж съм бил казал, че вече не я обичам...Утре ще пострадат..Ама много..Ама страшно много...Важното е, че вече каквото и да направя няма да бъда отново с нея...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Не знаеш останалите какво могат да надробят и направят зад гърба ти...Всичко става от завист...Бях със най-най-най-най-момичето за мен...Не ще я забравя...Двама мой "приятели" са й казали, че уж съм бил казал, че вече не я обичам...Утре ще пострадат..Ама много..Ама страшно много...Важното е, че вече каквото и да направя няма да бъда отново с нея...
    уф, миличкия....адски кофти

Guest
    az pyk ush imam ama to bahti gadjeto...ne se vijdame chesto...daje ot dva dena ne sme zashtoto toi postoqnno e s negovite priqteli i za men ne mu ostaa vreme..

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az pyk ush imam ama to bahti gadjeto...ne se vijdame chesto...daje ot dva dena ne sme zashtoto toi postoqnno e s negovite priqteli i za men ne mu ostaa vreme..
    Ето защо е лошо да си хванеш "известна личност"

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ето защо е лошо да си хванеш "известна личност"
    Kolko mi e poznato

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Много кофти. Сори братле.
    Не мога да разбера, защо изобщо ги наричаш "приятели"?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ПРИЯТЕЛИ от тоя сорт с лопата да ги ринеш........за това са казали че има само познати в днешно време

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ПРИЯТЕЛИ от тоя сорт с лопата да ги ринеш........за това са казали че има само познати в днешно време
    da taka nai-dobre...

Супер фен
    Град
    За това ги сложих в шибаните кавички...Истински приятели никога не съм имал...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    И тя кво...им е повярвала...не иска ли да говори с тебе...що не се опиташ да й обясниш?

Супер фен
    Град
    Щото за нея думата любов и "обичам те" са страшно силни...Смята, че щом съм го бил казал значи съм го мислил...Опитах се да й обесня...Вярва на останалите..

da imam toi e na 15 az puk na 13 i hodime ve4e 5 meseca
    2 т. системно.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bebonka
    da,imam si priqtel ot po4ti 3 meseca...am az sam na 15,a toi e na 22
    Е*ати съвпадението!АЗ също съм на 15 а приятелят ми на 22!
    Добре че се намери и още някой като мене че тука толко критики съм отнесла от това че ни е 7 години разликата....
    P.S. Иеее иеее и ние сме от почти три месеца заедно

Град
    София
    [quote="BG_NATIONALIST"]
    Цитирай Първоначално написано от charovnicata
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    И аз нямам, ама много мразя тва - "am az sam na 15,a toi e na 22 " ... Кви са тия педоооооофилски ииистории, баси няма ли момчета на 15-16 ?!
    aми то има мом4ета...но не стават за ни6то, не 4е ги обиждам де...извинете ме..мно ясно 4е тия на 22 са мно по зрели...ако си на 15/16 и се мисли6 за много зрял 6е доиде ден в които сам 6е осазнае6 4е си бил в гре6ка....не си мисли 4е света е твои и си голям ма4о..има балкан разлика между мисленетео на 15 годи6ните и на тези на 22(с изклу4ения де,има някои на 15 по зрели от някои на 22,ам тва е рядко,може ти да си изклу4ение,нз)мисленето е друго...наи малкото тези на 20 имат пове4е опит в живота и т.н..и тва не е педофилия....оле,сега не6то не ми се обяснява ...
    аиде peace
    Хаха чак сега чета темата нищо че мнението ти е от доста време....ама мн нелогично мислиш!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BG_NATIONALIST
    Цитирай Първоначално написано от charovnicata
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    И аз нямам, ама много мразя тва - "am az sam na 15,a toi e na 22 " ... Кви са тия педоооооофилски ииистории, баси няма ли момчета на 15-16 ?!
    aми то има мом4ета...но не стават за ни6то, не 4е ги обиждам де...извинете ме..мно ясно 4е тия на 22 са мно по зрели...ако си на 15/16 и се мисли6 за много зрял 6е доиде ден в които сам 6е осазнае6 4е си бил в гре6ка....не си мисли 4е света е твои и си голям ма4о..има балкан разлика между мисленетео на 15 годи6ните и на тези на 22(с изклу4ения де,има някои на 15 по зрели от някои на 22,ам тва е рядко,може ти да си изклу4ение,нз)мисленето е друго...наи малкото тези на 20 имат пове4е опит в живота и т.н..и тва не е педофилия....оле,сега не6то не ми се обяснява ...
    аиде peace
    e charovnice biva li takiva komentari ot tfoq strana?

мно ясно 4е тия на 22 са мно по зрели...ако си на 15/16 и се мисли6 за много зрял 6е доиде ден в които сам 6е осазнае6 4е си бил в гре6ка.... - dobre de to toa w e qsno 4e mom4e na 22 e po zrql ot towa na 16 ama dobre de ne misli6 li 4e i edna jena na 22 e mnogo po zrqla ot edna na 16 axaxaxxaa mai te zatapih a? Akko sledvame putq na logikata (pa i na matematika ako shte6)vinagi shte stignem do izvoda 4e 16 = 16 !!!!!!!!

i da wi zadam 1 vupros ! shtom mislite 4e mom4etata trqq da sa mnogo po golemi ot vas. DA vi pitam zashto i jeni i muje se rajdat na 0 godinki ? Prosto ne vijdam fizi4esko obqsnenie za towa
    Ili vie si mislite 4e ste po zreli zashtoto batkovcite vi obru6tat vnimanie ?
    Ami te tursqt samo 1 neshto ot vas !! SEX SEX SEX ~! Tqh gi interesuvat suvsem drugi neshta a ne decki istorii.
    Оппс ставаше въпрос че мисленето на НАЦИОНАЛИСТА е глупаво!Сбърках цитатите

Вики винаги с проблеми
    Guest
    и аз си имам приател! немислите че с това имаш ли си гадже е като в парвите класове? по добре е имате ли си приател?

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    гаджета под път и над път
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Вики винаги с проблеми
    и аз си имам приател! немислите че с това имаш ли си гадже е като в парвите класове? по добре е имате ли си приател?
    И мене ме дразни това "гадже"

mi.... za syjalenie....nqmam...ama haresvam edin chovek....ama nqma da q byde e snego....,zashtoto e na 26 a az na 15
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Az puk si imam ama vse edno sam bez Tova e mai po-gadno ot tova da si si naistina bez
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си