- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
Az...na praktika niamam...zanasiam se ta, s dvama-trima...
Az sushto ne bih hodila s nikoi, koito e s tolkova po-goliam ot men, no ne osujdam horata, koito go praviat. Edna ot nai-dobrite mi pprietelki (15) ima gadje na 27.... ama tova ne pravi vruzkata im po-losha ot mnogo drugi...
Ами аз от скоро нямам..В момента преживявам бившия си,нооооо скоро кой знае...
![]()
Вече нямам...Първоначално написано от niGGa
Auuu gorkiqt! Kakvo stana?
Mda ... az sym na 16, t0i na 17![]()
Не знаеш останалите какво могат да надробят и направят зад гърба ти...Всичко става от завист...Бях със най-най-най-най-момичето за мен...Не ще я забравя...Двама мой "приятели" са й казали, че уж съм бил казал, че вече не я обичам...Утре ще пострадат..Ама много..Ама страшно много...Важното е, че вече каквото и да направя няма да бъда отново с нея...Първоначално написано от love_all
уф, миличкия....адски кофтиПървоначално написано от niGGa
az pyk ush imam ama to bahti gadjeto...ne se vijdame chesto...daje ot dva dena ne sme zashtoto toi postoqnno e s negovite priqteli i za men ne mu ostaa vreme..![]()
Ето защо е лошо да си хванеш "известна личност"Първоначално написано от Анонимко
Kolko mi e poznatoПървоначално написано от ziky
![]()
Много кофти. Сори братле.Първоначално написано от niGGa
Не мога да разбера, защо изобщо ги наричаш "приятели"?![]()
ПРИЯТЕЛИ от тоя сорт с лопата да ги ринеш........за това са казали че има само познати в днешно времеПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
da taka nai-dobre...Първоначално написано от ziky
За това ги сложих в шибаните кавички...Истински приятели никога не съм имал...
И тя кво...им е повярвала...не иска ли да говори с тебе...що не се опиташ да й обясниш?
![]()
Щото за нея думата любов и "обичам те" са страшно силни...Смята, че щом съм го бил казал значи съм го мислил...Опитах се да й обесня...Вярва на останалите..
da imam toi e na 15 az puk na 13i hodime ve4e 5 meseca
2 т. системно.
и аз си имам приател! немислите че с това имаш ли си гадже е като в парвите класове? по добре е имате ли си приател?
гаджета под път и над път
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
mi.... za syjalenie....nqmam...ama haresvam edin chovek....ama nqma da q byde e snego....,zashtoto e na 26 a az na 15
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Az puk si imam ama vse edno sam bezTova e mai po-gadno ot tova da si si naistina bez
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-