- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
Вие не сте нормални! 16 и 26г. ходи на лекар!Изглейда адси извратено чак ме е гнус!
ти си от мойта гилдияПървоначално написано от Анонимко
![]()
mi i az si nqmam! ;( ;( ;( ;( ;(
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
и аз съм от твоята гилдия бацеПървоначално написано от ziky
Мани има една от моя клас дето е на 18 и приятеля и е на 32... готино е момичето ...ама с опедофилени момичета не ми се занимава..
Сякви ги има...познавам една дето е на 16 смисал 9 са ше е 10 клас ако не повтаря..одавна не съм я засичал...ее тя ходи с 36 годишен вдовец с едно дете и го правят сигурно по 3 пъти на ден...техните знаят даже са по спокойни че е с него..а той не е мн спокоен...направо на бой налита некой като го издразни.по барове клубове мазало прави...Първоначално написано от PLAMENKO
![]()
Хахаха тоя маи е некои смелчага.....
Az ve4e nqmam ot 2 meseca nqkade,no taka mi e mnoooooooogo po-dobre.Toi be6e ina4e na 17,a az na 13(az ve4e sum na poo4ti 14).Be6e svesten,ama mi pisna ot nego-be6e mnogo ednakvo vseki den s nego,nqma6e raznoobrazie.Hodihme 5 meseca.Abe kakto i da e-ve4e sum na toq princip 4e e mnogo po dobre bez priqtel,za6toto taka izlizam,fliartuvam s nqkoe mom4e bez nqkoi da mi se due posle![]()
![]()
Taka sum su SUPER
![]()
imam si priqtel az sam na 15 a toi na 18![]()
горе доло ставаПървоначално написано от BeLiVe_Me`f
смисал не е голяма гранижцата на годините
![]()
Еми вижте чел съм до 4-та страница и искам да ви питам тея 14 годишните с 20 годишни гаджета дали па няма да си хванат некои корави мацки развити физически жени ами ще тръгнат със вас с малките цици и деския акъл ако не е силното превързване от ваша страна и следователно лесния секс......
по начало 18-19 годишни мадами се вързват на първата седмица но явно тея "батковци" си харесват малките дупенца това си е педофилияяяя
puk az si nqmam gaje neka fi![]()
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
Първоначално написано от b3bs_
![]()
хехе яко.Моя е на 21,аз съм на 15 и много си го обичкамПървоначално написано от ziky
![]()
![]()
да бе напрао си избила рибата...браво и после що такива от тоя сорт ми реват и ми викат той спа с половината квартал а аз си виках че е различен и има повече акъл от колкото некой на 15..Първоначално написано от CRaZy_IKT
Imam si! az sum na 16 a toi na 18 i polovina...super mnoy si go obi4ammmmmm![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
тамън ти се кефех и ти с едно мнение ми срина представата за теб,не защото се опитваш да ми развалиш настроението-а защото на който и да го беше написал това-щеше да е тъпо.Нито го познаваш нито нищо.И хич не ми харесва тва че се опитваш да даваш точни диагнози за неточни нещаПървоначално написано от ziky
се ми е тая кво си мислиш-просто коментара ти е тъп
I az si imam obache sega e v kazarmata i sam mnoo depresirana bez nego tolkova vreme![]()
Mychitelno e prosto
Това го говоря за масовото не говоря за тебе може да не е при тебе така но просто масово е така......панса да е свестен е незнам колко на незнам колкоПървоначално написано от CRaZy_IKT
a e toi zikito mnogo qki mneniq vkarva az pak mnogo u se kefa golqm pi4Първоначално написано от ziky
![]()
Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
![]()
aZ tochno v momenta si nqmam gadje...ama sa do dovechera shte vidiminache az sum na 15 a vuprosniqt e na 17
Да имам....аз съм на 16 той на 18![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Да, имам.![]()