Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
Цитирай Първоначално написано от ziky
Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
Цитирай Първоначално написано от ziky
Цитирай Първоначално написано от zara_i_mel
В момента съм сама но имах приятел които не ме усттавяше да дишам за тва за момента предпочитам да съм сама
Има ги всякакви..не се притеснявай....някога ще попаднеш на идеалния....можеби е този който най малко очакваш
\

Nai dobre si e da si sam za6toto nqma da strada6 za gluposti!
Бе и тва не е така...седнеш в компания на влюбени и настава сдух.....няма някой по близък човек който в труден момент да е до теб...да те предърне да каже обичам те.....не е толкоа хубаво да си сам.....но до някъде имаш право защото така нев го мислиш къде е с кой е какво прави и т.н.....въпреки че е най добре тов анещо да го няма смисал да прави каквото си иска и където си иска но да е с теб иначе излиза че го ограничаваш..

Abe ne e taka za6toto nali zatova sa priqtelite a i kato sedq v kompaniqta na vlubeni i ako mi e gadno vinagi 6te mi pomognat ili 6te me popitat kakvo mi e kakto i cqlata mi kompaniq! \/
Да ама сещаш ли се че не е нужно винаги да ти става гадно за да те питат какво ти е и т.н.....+ това в днешно време много малко приятели останаха...сичко е познати братче....на никой неможе да се има вяра....вярно е че има изключения но....те са искрящо малко