- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревност
Ох не знам от къде да започна.Исках да споделя болката си с вас и ако може да получа някакъв съвет.Много обичам гаджето си и прекалено много го ревнувам,много се измъчвам защото само да каже здравей на момиче и полудявам.Не мога за всяка такава глупост да му вдигам скандали,просто по този начин се измъчвам страшно много.какво да правя?не искам да е така...трябва по някакъв начин да се промена....някой ако има компетентно мнение нека сподели
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Ами,за да ревнуваш нещо явно те кара да се чувстваш несигурна?Помисли какво може да е,мисля че добра идея ще бъде да поговориш с него,да му обясниш,че много го обичаш и заради това го ревнуваш толкова много.Но най-добре ще е да му имаш повече доверие и така всичко ще е супер
Успех
![]()
f@nt@zi@
Ревността съсипва всичко.
По-ясно не мога да се изразя.
трябва по някакъв начин да преодолееш това чувство, защото може да загубиш приятеля си по този начин
замисли се какво те кара да го ревнуваш толкова много - давал ли ти е поводи за това, доказвал ли ти е, че държи на теб или пък обратното..?
когато откриеш причината, поговори с него и се опитайте заедно да поправите грешките във връзката ви![]()
ако той знае как се чувстваш, няма да има опасност да те разбере погрешно ако някой път без да искаш си изпуснеш нервите, а по-скоро ще се опита да те успокои![]()
помни, че като го ревнуваш, не изразяваш любовта си към него, а показваш несигурност и слаб характерревността е израз на прекалено чувство за собственост към един човек, а на никой не му е приятно да го обсебват
помисли как би се чувствала ти в подобна ситуация.. все пак приятелят ти е свободен човек и има право да прави това, което намери за добре, а ти искаш да покажеш, че го притежаваш..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз имах абсолютно същия проблем, така че те разбирам напълно. Решението беше да говоря с нея, ако той достатъчно те обича по някакъв начин ще се ограничи така че да не ревнуваш![]()
обичам дениту ми{}
evala i az tva 6tqh da napi6a =D> =D> =D> =D> uspoeh macka i az bqh kato teb ,no pomislih i precenih 4e nqma smisalПървоначално написано от valantain_love
![]()
Това с преудоляването е невъзможно. Ревността е нещо, което ти не контролираш по никакъв начин. Ти само страдаш. Единственото нещо, което можеш да контролираш са реакциите ти, но болката е голяма...
обичам дениту ми{}
съгласна съм.Първоначално написано от WILD__BOY
А как да я преодолееш нямам си и на идея... аз също съм мн ревнива и не съм се справила с това до ден днешен и надали ще се справя.. приемам го и тва е.. Гледаш да не мислиш много по въпроса и разбира се да контролираш действията си и да не праиш скандали за щяло и не щяло.. Но както каза Frank_Lampard болката си остава ...
Az sm v sushtoto polojenie i na tezi koito kazaha che tova e nesigurnost v drugiq...Ne e taka,zashtoto s priqtelq mi sme zaedno veche godina,toi vseki den mi dokazva che me obicha i as go znam,prosto ima momicheta s takuf harakter,che za nai-malkoto neshto revnuvat...
Trqbva da se opitash da preodoleesh tova...as pochti uspqhm/u drugoto ne mu pokazvai mn chesto che go revnuvash ot nai-malkoto neshto,za da ne se razdelite,zashtoto REVNOSTTA naistina e mn golqma prechka v edna vruzka...
YcneX !![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
eh zasajelenie i az sam sa6tata edvali ima 4ovek koito da ne revnuva polovinkata si 4etoh v edno spisanie 4e kogato revnuva6 te e strah da ne zagubi6 4oveka do teb
мерси на всички... sexy_macka е много права.аз не че съм несигурна в него,просто не знам каква е тая ревност не искам да съсипвам всичко , за това го изживявам вътрешно и усещам как се съсипвам.не знам дали ви се е случвало 2 седмици да плачете постоянно.не знам , депресирвам се по някакъв начин.само при мисълта за друга и се побърквам.някои ме разбират други не , но болката от ревността аз лично не мога да я сравня с никоя друга болка.просто не знам какво да правя.аз немога да говоря с него и по някакъв начин да го огранича на кой да казва здравей или пък да не говори с момичета.така също има вариант той да се почувства ограничен и да го загубя,но не мога и да стоя и да се имъчвам.просто нямам идея какво да правя.страдам с него,страдам и без него.аз може би по някой път си въобразявам разни неща,например вчера прочетох един разговор с едно момиче и веднага първата мисъл която ми дойде е , че той се вижда с нея макар че от разговора нищо не ме наведе към тая мисъл.много плаках,просто не знам как да постъпя.искам да не се измъчвам когато той каже "здравей" на момиче и да не ми минава веднага мисълта че той спи с нея.до сега съм ревнувала ама тва вече е прекалено....объркана съм много
това бях азПървоначално написано от Анонимко
постарай се да преодолееш ревността,ако пък не стане .. просто не я показвай мн ис лед време всичко ще отихнеSheLLia Пуснато на: 11.06.3 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Анонимко написа:
мерси на всички... sexy_macka е много права.аз не че съм несигурна в него,просто не знам каква е тая ревност не искам да съсипвам всичко , за това го изживявам вътрешно и усещам как се съсипвам.не знам дали ви се е случвало 2 седмици да плачете постоянно.не знам , депресирвам се по някакъв начин.само при мисълта за друга и се побърквам.някои ме разбират други не , но болката от ревността аз лично не мога да я сравня с никоя друга болка.просто не знам какво да правя.аз немога да говоря с него и по някакъв начин да го огранича на кой да казва здравей или пък да не говори с момичета.така също има вариант той да се почувства ограничен и да го загубя,но не мога и да стоя и да се имъчвам.просто нямам идея какво да правя.страдам с него,страдам и без него.аз може би по някой път си въобразявам разни неща,например вчера прочетох един разговор с едно момиче и веднага първата мисъл която ми дойде е , че той се вижда с нея макар че от разговора нищо не ме наведе към тая мисъл.много плаках,просто не знам как да постъпя.искам да не се измъчвам когато той каже "здравей" на момиче и да не ми минава веднага мисълта че той спи с нея.до сега съм ревнувала ама тва вече е прекалено....объркана съм много
това бях аз![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Гледай да спреш с тая ревност...да я прикриваш,щот ревноста води до задушаване на приятеля ти и до раздяла...за тва по-спокойно,губила съм човек заради ревноста и аз съм супер ревнива и внимавам,и крия ревноста си
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
аз съм на абсолутно съштото мнение КЪСМЕТПървоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
ami pouspokoi topkata malko.ako te obicha nqma kade da otide.![]()
![]()
![]()
Оффф...аз дори на скоро имах такъв изблик на ревност.Обаче си мисля,че това наистина не може да се контролира...то си идва отвътре,въпроса е да успееш да го прикриеш.Ама понякога и това не става.Беше такава глупост...не беше само едно здрасти,но пак ми се стори глупаво да ревнувам.И си викам...няма да го мисля толкова...не е нещо особено.Обаче все повече мислех за станалото.И накрая реших да споделя раздразнението си.Поговорих с приятеля ми и ми олекна...вече мога да спя вечер![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
revnostta e prisu6ta na slabite
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
аз не отричам че съм слаба,даже в този случай проявявам много повече слабост.ако бях силна сигурно нямаше така да ми е тежко
ami moje bi trqbva da my ima6 po-golqmo doverie
Аз не мисля,че слабостта се изразява с ревност.Просто липса на вяра,породена от нечия постъпка.
моята ревност съсипа всичко....той не беше от най-кротките но аз можеше да бъда по-голяма непукисткапомисли добре - когато сте заедно на какво искаш да се наслаждаваш : на него или на мисълта с коя може да ти изневерява/за коя може да си мисли. наистина не мисли за това последното (ако всичко е наред между вас) - по-добре не мисли за него, но не допускай ревността да ви разруши връзката както моята нашата
![]()
![]()
Това бях аз...Аз не мисля,че слабостта се изразява с ревност.Просто липса на вяра,породена от нечия постъпка.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Ne e normalno da go revnuvash ot vsqka sreshtnata i oshte poveche da mu pravish skandali!Xubavo e che si osuznala greshkata si i sega tursish nachin da promenish neshtata. Spored men vsichko idva ot tova, che ne si sigurna v sebe si. Priemi neshtata po sledniq nachin- ako toi te obicha shte e s teb ,ako puk ne te obicha shte ti izneveri ..i tova trqbva da ti pokaja, che ne te zaslujava!Ne pozvolqvai tezi misli da te tormozqt taka samo shte ubiesh vruzka vi!
Мда съгласна съм.но както ти казваш че дори и то едно здрасти ти става гадно е мн зле.ако си сигурна в любовта му няма смисъл да го ревнуваш чак така.и преодоляването на ревността е мн трудна.просто трябва да се почувтсваш по-сигурна в него,в чувствата му и да не се оставяш на ревността.но наистина едва ли някой не ревнува половинката си стига ревността да е в граници.Първоначално написано от WILD__BOY