.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 160
    Всички които казват да останем в България за да я оправим я кажете как точно ще стане това че ми е интересно.

Всички взеха да се интересуват от шибаните мангизи и да забравят, че духовното е много по-важно. Всеки, който е напуснал България заради шибаните пари е мегаидиот според мен. Да ми завършиш ти примерно висше образование право и да отидеш да гладиш на мързеливата гъркиня. Чакайте уе? Вие нямате ли някакъв срам и достойнство? Дават ви пари и ви мачкат като роби - тва е истината. Никъде в чужбина не може да намерите приятели истински като тези, които имате в България. Никъде в чужбина не може да намерите ново семейство. Защото нека отбележим, че каквото и да става, ВИНАГИ, ама ВИНАГИ един народ е обединен под флага на нацията си. С това имам предвид, че вие винаги ще сте изританото кученце в компанията от испанци, италианци, таджикистанци или там каквито си пожелаете. Мястото на българите е в България. И не са виновни полиците за това, че вие напускате. Вие сте виновни - това е вашето решение, а не на парламента решението. Защото на вас не ви стиска. Вие отивате да цоцкате на готово големите пари - това е истината. Нямате смелост и не ви стиска - нещо повече - вие сте едни големи егоисти. Някои хора говорят, че било голямата смелост да напуснеш родината и да тръгнеш из чужбина - не, да избягаш от проблемите си не е смелост! Умните хора, които остават в тази държава са истински смелите. Те са готови да останат тук, да гният в мизерия, но да направят нещо полезно за родината си, за да може след години тя да се оправи. Navixo, много лесно ще стане. Ако останат умните хора в тая страна, а не само банда идиоти и сополанковци биха могли да кандидатстват за политици, да се издигнат от поумнелия народ и нататък всичко е ясно. Има ли умни хора, винаги има начин. Ще се организира смислен протест, ще се надигнем и ще поискаме референдуми и т.н. За последно искам да кажа, че хората, които са излези от страната поради материални причини за мен не са българи - те са хора без никаква националност, защото са отстъпили. Трябва да се забрани със закон да си идват тука - нямат място при нас.
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Всички взеха да се интересуват от шибаните мангизи и да забравят, че духовното е много по-важно. Всеки, който е напуснал България заради шибаните пари е мегаидиот според мен. Да ми завършиш ти примерно висше образование право и да отидеш да гладиш на мързеливата гъркиня. Чакайте уе? Вие нямате ли някакъв срам и достойнство? Дават ви пари и ви мачкат като роби - тва е истината. Никъде в чужбина не може да намерите приятели истински като тези, които имате в България. Никъде в чужбина не може да намерите ново семейство. Защото нека отбележим, че каквото и да става, ВИНАГИ, ама ВИНАГИ един народ е обединен под флага на нацията си. С това имам предвид, че вие винаги ще сте изританото кученце в компанията от испанци, италианци, таджикистанци или там каквито си пожелаете. Мястото на българите е в България. И не са виновни полиците за това, че вие напускате. Вие сте виновни - това е вашето решение, а не на парламента решението. Защото на вас не ви стиска. Вие отивате да цоцкате на готово големите пари - това е истината. Нямате смелост и не ви стиска - нещо повече - вие сте едни големи егоисти. Някои хора говорят, че било голямата смелост да напуснеш родината и да тръгнеш из чужбина - не, да избягаш от проблемите си не е смелост! Умните хора, които остават в тази държава са истински смелите. Те са готови да останат тук, да гният в мизерия, но да направят нещо полезно за родината си, за да може след години тя да се оправи. Navixo, много лесно ще стане. Ако останат умните хора в тая страна, а не само банда идиоти и сополанковци биха могли да кандидатстват за политици, да се издигнат от поумнелия народ и нататък всичко е ясно. Има ли умни хора, винаги има начин. Ще се организира смислен протест, ще се надигнем и ще поискаме референдуми и т.н. За последно искам да кажа, че хората, които са излези от страната поради материални причини за мен не са българи - те са хора без никаква националност, защото са отстъпили. Трябва да се забрани със закон да си идват тука - нямат място при нас.
    Виж колко много политици са завършили, каква гаранция има че щом някой завърши в България ще бъде добър политик. Много хора напускат не защото искат да са богати а защото са толкова бедни че дори не могат да изплатят дългове.

За това че ще сме изританите кученца защо така мислиш. В момента аз имам много приятели тук, албанци, българи, азиатци, италянци. Тези които са отблъсквани тук са циганите .

Тук е лесно човек да се изучи за да може да работи като хората, а ако купиш собствен апартамент или къща не изплащаш и наем така че можеш или да спестяваш пари така че да събереш достаточно за да се върнеш и живееш спокойно в България или ако си по-щастлив в чужбина да живееш там.

Тези които напускат България не са идиоти ами по-скоро хора които се мъчат в България и имат възможност да подобрят живота за себе си и семейството им като осигуряват дрехи, храна и всичко останало което трябва за семейството, както и по-безопасна среда. Тук законите са много строги и много рядко се случва някой да кара пиян защото глобите са много големи а полицаите са много по-строги.

За да имаш приятели зависи повече какъв човек си. Дали ще е в друг град или друга държава, ако си свестен и добър човек винаги ще си намериш приятели(стига да не си здухан )

В България няма реализация за разлика от страни като Америка и Англия, и когато вземеш паспорт там целият свят е отворен за теб. И за разлика от България дипломите се приемат навсякаде. Ако смятате че можете да се реализирате в България тогава това е чудесно и стискам палци, но знам че е много трудно. С вдигането на парното сега няма да има достатачно пари и топлофикация ще фалира, всички ще преминат на радиатори и печки, няма да имат пари да плащат на Електрофикация, и тя ще фалира и т.н. Повече хора умират в България по пътя от колкото войници в Ирак, мафиоти се стрелят и с подкупи излизат от затвора, цигани и скинари се трепат така че вече е опасно да излезеш на улицата. Аз стискам палци за България да се оправи но това няма да стане скоро, поне сме на път. До тогава ще се опитам да осигуря добро бъдеще за моите деца така че ако след 20-30 години България се оправи те да могат да живеят там.

Тези които гният в мизерия надали биха останали да гният ако имаха възможност да живеят като хората.

Можем да се караме вечно по-тази тема но докато хората не видят живота през очите на щастливите хора в чужбина не трябва да ни плюят толкова. Аз обичам родината си, и знам че всеки друг българин я обича също.

За мене термин като щастие в чужбина просто НЯМА. Може би си живял в гадната столица, не си видял цялата си родина, не си потърсил реализация и извън София, но ще ти кажа, че точно в другите градове има много. Особено след приемането на ЕС в момента в Русе заплатите стават доста по-високи, защото иначе хората бягат на 5 км от Русе - в Гюргево, където заплатите за три пъти по-високи. И знаеш ли кое е най-забавното? Билетчето е колкото градския транспорт Не казвам, че щом завършиш в България ще станеш добър политик, но твърдя, че българския народ системно става жертва на лъжци и крадци, които имат връзки с мафията и затова няма пари - има едно малцинство от мутри, които меко казано си живеят добре тук. Ако има умни хора, които да останат и да не искат да лъжат, бихме могли да ги изобличим, бихме могли примерно да поискаме да има такъв закон, че да се разследва кой какво имущество наистина има и дали то отговаря на официалните му доходи и ако не супее да се докаже, че е законно, да се конфискува в полза на държавата. О, тогава може би българския народ ще живее със стандарт не по-лош от този в САЩ
    Тук е лесно човек да се изучи за да може да работи като хората, а ако купиш собствен апартамент или къща не изплащаш и наем така че можеш или да спестяваш пари така че да събереш достаточно за да се върнеш и живееш спокойно в България или ако си по-щастлив в чужбина да живееш там.
    В България човек също може да се изучи и да работи, има къде. А втората час нещо не я схванах. Купуваш къща ... то е ясно, че като я купиш няма да плащаш наем Такъв абсурд няма и тука. Ама нали трябват пари да се купи тая къща или апартамент - предполагам и там хората теглят кредити и си плащат месечните вноски - не виждам нищо по-различно от това, което е в родината
    Никакви дрехи, никаква храна, никакви материални придобивки не могат да замесят липсващ човек, който е на километри от теб. НИЩО не може да го замести, камо-ли пари.
    За хората не съм съгласна. Може би аз съм резервираната, но имах нещастието да изляза зад граница. Не вярвах на поетическите изказвания, че небето в България било по-синьо, че морето било по-мокро, че въздуха бил по-хубав и разни такива неща, обаче като излязох разбрах смисъла на думите на Вазов и Исаев. Та .. за приятелите - може би аз съм резервирана, но хората въпреки усмивката ми се сториха някак си студени и като ги гледам тръпки ме побиваха - все едно не бях на тази планета, а говорех с извънземни. А около нас минаваха компаниики, които изглеждаха толкова сърдечни, а като ги заговориш да ги питаш нещо ... стомаха ми се свива само като си спомня.
    С вдигането на парното сега няма да има достатачно пари и топлофикация ще фалира, всички ще преминат на радиатори и печки, няма да имат пари да плащат на Електрофикация, и тя ще фалира и т.н.
    Много одавна явно не си бил тук и си много назад с материала. И Електроразпределение и Топлофикация са вече купени от частни международни фирми. Вече за тях не се грижи държавата. От Януари цените на тока не са мръднали. за парното не мога да кажа, защото у нас не ползваме - имаме си наше.
    Аз гния и имам възможност да напусна, но както виждаш съм тук. И ше продължа да бъда, защото обясних доводите си. За мен няма нищо по-скъпо от семейството и родината. Ако някой го каже и наистина не лъже, би постъпил като мен.
    За обичта към родината ... виж какво. Обичта не е само думата обичаш ... тя иска жертви и иска да се подхранва - както когато обичаш човек. Ти каква жертва направи за родината си?
    Memento moriendum esse!

Сащ става все по-зле и по-зле така че много хора не гледат вече на там, но се радвам за България. А за термина щастие, има много щастливи имигранти, не само българи но и ромънци, италянци и така нататък. Да се надяваме че България ще се оправи, но засега, това е далеч от нас... Поне сме на път.

Re: BULGARIA ZAGIVA !

Цитирай Първоначално написано от BG_NATIONALIST
    maleeeeeeee prosto se 6a6nah kato oburnah vnimanie na mestojitelstvoto na pove4eto hora ot foruma ! Abe da vi popitam ima li vse o6te nqkoi koito da si e v BUlgaria ???? ALOOO kakfo stava we vie bolni li ste we kfo ste we , zapocvam sam da se ot4aivam ot naroda si a towa ne e hubavo !!!!!!!!!!!!!!! Oshte ot sega po4naha da se iznasqt a da ne govorim kato otvorqt granicite to prosto ve4e 6te za4erkant Bulgaria moje bi shte q prekrustqt na Mangaliq i li ne6to drugo!!!!! ISKAM SQ VSEKI DA MI OTGOVORI ZASHTO SE E PREMESTIL TAM I KAKFO OCHAKVA OT JIVOTA ! KAKFI SA MU MECHTITE ??? DA VIDIM KAKFO SHE MI OTGOVORITE !
    Sled max 3-4 godini sujalqvam 4e trqq da go kaja no ve4e nqma da ima Bulgari a si4ko 6te e ume6eno prosto polojenieto e max ot4aivashto daje i pove4eto nacionalisti koito znam veche se otdurpnaha ot ideqta i vuob6te na kude otivame ? Nima vi se iska da ne su6testuva pove4e poqntiet "bulgari" ?

първо се научи да пишеш на БГ!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ^намери се кой да прави забележка..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    тя България е загинала отдавна

Guest
    Живял съм в чужбина, но за малко. България си е мойта страна и не бих я напуснал, за да живея другаде за постоянно.

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от Бате Хитлер
    Живял съм в чужбина, но за малко. България си е мойта страна и не бих я напуснал, за да живея другаде за постоянно.
    Така е мой водач Където ме поведеш натам ще тръгна

алооо, германците по-горе! кога ще еволуират гладките ви скинарски мозъчета и ще осъзнаете, че сте българи и е пълна простотия да се кланяте като германци на Адолф Хитлер и националсоциализма/фашизма!?
    що за подлоги трябва да сте, да казвате България над всички с аватари на Хитлер или подобни изстъпления! айде и белким ви дойде някой ден акъла и сложите аватар някой войвода или български герой!

trt1989 чуствам как ще бъдеш СПАМНАТ скоро

Цитирай Първоначално написано от trt1989
    Цитирай Първоначално написано от namina
    trt1989 чуствам как ще бъдеш СПАМНАТ скоро
    радвам се.....

зиг хайл викай на майка си; и си свали аватара - не ти отива, ясно!
    не съм германец и не знам немски, нито пък им се кланям. аз не се мисля за някакъв какъвто не съм, наясно съм кой съм и за какво се боря, скапани прости нацисти. ако бяхте и 1% българи колкото сте псевдогерманци, ухх, щях да ви харесвам. позор и срам сте вие за страната, още повече, че сте едни алкохолици и хулигани. айде това е от мен и не се опитвай да ме нападаш, за разлика от теб, аз не съм прогерманец, а съм пробългарин!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ти само можеш да плюеш и нищо повече
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Марксист
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    ти само можеш да плюеш и нищо повече
    ДОБРЕ ДЕ !
    РАЗБРАХ ,ЧЕ ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ РАЗБИРАЧ В ТОЯ ФОРУМ !
    И аз разбрах, че си най-големия фашист от този форум

Фен
    Град
    София
    Много ми е весело как някои хора още не правят разлика между расизъм,националсоциализъ , фашизъм и обикновен национализъм.
    Много ми е смешно да гледам как някой, който се представя за български националсоциалист може да поздравява на немски. Нищо против националсоциализма, но много против прекаления Хитлеризъм.

Това наистина е много лошо че повечето напускат България И че българи почти не останаха Повечето бягат в чужбина

Повече от фен

Re: VAJNO E! PRO4ETE GO

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ZNAETE LI ........ I MOITA MAIKA E V 4UJBINA.RABOTI ISKARVA PARI JIVEEM DOBRE,NO TOVA JIVOT LI E? DA SI DALE4 OT RODINATA DA NQMA6 NIKOI BLIZUK DO TEB...DA NE SI V RODNATA SI ISTRANA A DA SE SKITA6 NEMIL-NEDRAG !!! SLADKI LI SA PARITE IZKARANI DALE4 OT RODINATA ?MOLQ VI AKO IMA NQKOI OSTANAL PATRIOT V BULGARIQ NEKA DA PI6E
    Stranata ni e xubava, xorata sa xubavi, no ekonomiqta-politikata neshto kutsa-zashto? Ako neshtata bqxa super shtqxme da si jiveem super i vsichki bixa si stoqli, no v tova naprejenie ne se jivee.
    V chujbina mojesh da si namerish rabota, da si namerish malak apartament i da si jiveesh samichkak (s priqtel e po-izgodno). V Bulgaria s dvesta leva zaplata kakvo mojesh da napravish? Da si kupish dva chifta maratonki Nike?, zashtoto s 1000 evro mojesh da si kupish 20.

Vsichki sa naqsno s polojenieto v stranata, no nikoi ne deistva.

Ei, ta Belgrad izglejda po-dobre ot Sofiq!

az ne sam v Balgariq po moe jelanie .. prosto roditelite mi bqha tuk i trqbvashe da me vzemat,a ako te se bqha varnali shteshe da e mnogo trudno i za tova az reshih,che shte gi poslusham i doidoh .. i za sega ne sam vidqla nishto hubavo tuk osven po lesniq nachin na jivot,makar che ne moje da se kaje che mn mn lesen.. pak si ima i trydnosti .. kogato porastna mislq da se varna v bg,no ako se varna tam neznam kakvo shte pravq.. ne sam sigyrna dali tam me ochakva nqkfo badeshte,no ima oshte nqkolko godinki da pomislq,no vaprosat e sled tezi godinki dali tam shte mi e mqstoto iskam sega v balgariq

Just laying on the beach and having fun...

Загива, защото такава е държавната политика провеждана от комунистите на БСП (преименуваната БКП).

Град
    Chicago
    ...

Град
    Chicago
    ...

Град
    Chicago
    4esno kazanono mi se jivee v Bulgariq.na 18 god sum i o6te ot malka 4ujbinata si me vle4e.u4eh v nemska ezikova gimqziq s nemsi i si bqh naumila da hodq v germaniq sled 12ti klas,no sudbata mi be6e druga i doidoh v amerika.ot 2 godini sum v 4ikago.zavur6ih 9ti klas i doidoh tuk.
    sled 9ti klas v gimnaziqta ima6e izpit za klas v ko ito vsi4ki polu4at stependiq i 95% ot u4enicite v tozi klas otivat v 4ujbina.trqva dosta da se u4i za toq izpit,ama poneje v bg vsi4ko e korupciq,dori i elitnite u4ili6ta kak da ti se sedi tam.sina na zamesnik direktorkata si vzele v toq klas zaedno s polovinata mu sau4enici...ami drugite deto cqla godina sa buhtali zdravo nad u4ebnicitei sa davali ludi pari za uroci ostanaha nai preebani.az ne u4eh hodeh ei tui na daskalo 6toto znaeh 4e 6te zaminavam,no priqtelite mi ... bqha sukru6eni,za6toto nai-golemite glupaci vlizat navqkude s vruzki,a 4esnite trqva da si bur6at sulzite i supolite.
    Cenite v Bulgariq sa izklu4itelno visoki-drehite naprimer, edni dunki 50lv sus zaplata 300lv na mesec-trudno se jivee.tuka zaplatite sa ot 2500 dolara nagore.hranata da ne govorim,a i kato si pomislq o6te kolko 6te se vdigat cenite lo6o mi stava
    sled vsi4ko koeto kazah do sega sigurno ve4e si mislite 4e mrazq bg ... ne e taka prosto,vsi4ki priqteli sa tam i dosta sulzi sum izplakala kogato trugvah.do sega ne sum se pribirala - 2 leta prekarah tuk i nqmam turpenie da si otida tova lqto LIPSVA MI BULGARIQ kolkoto i prosta6tina da ima

Идеята е че България трябва да се оправи някога..Но с годините осъзнавам, че това време се отдалечава все повече и повече..
    Ще се постарая да изкарам висшето си в България, но не гарантирам, че ще остана тук. Колкото и да е грозно и глупаво и аз мисля да замина за чужбина, тук просто няма никъв' напредък само деградация. Което е много жалко, защото нашата страна има потенциал, но нямаме съзнание.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си