Всички взеха да се интересуват от шибаните мангизи и да забравят, че духовното е много по-важно. Всеки, който е напуснал България заради шибаните пари е мегаидиот според мен. Да ми завършиш ти примерно висше образование право и да отидеш да гладиш на мързеливата гъркиня. Чакайте уе? Вие нямате ли някакъв срам и достойнство? Дават ви пари и ви мачкат като роби - тва е истината. Никъде в чужбина не може да намерите приятели истински като тези, които имате в България. Никъде в чужбина не може да намерите ново семейство. Защото нека отбележим, че каквото и да става, ВИНАГИ, ама ВИНАГИ един народ е обединен под флага на нацията си. С това имам предвид, че вие винаги ще сте изританото кученце в компанията от испанци, италианци, таджикистанци или там каквито си пожелаете. Мястото на българите е в България. И не са виновни полиците за това, че вие напускате. Вие сте виновни - това е вашето решение, а не на парламента решението. Защото на вас не ви стиска. Вие отивате да цоцкате на готово големите пари - това е истината. Нямате смелост и не ви стиска - нещо повече - вие сте едни големи егоисти. Някои хора говорят, че било голямата смелост да напуснеш родината и да тръгнеш из чужбина - не, да избягаш от проблемите си не е смелост! Умните хора, които остават в тази държава са истински смелите. Те са готови да останат тук, да гният в мизерия, но да направят нещо полезно за родината си, за да може след години тя да се оправи. Navixo, много лесно ще стане. Ако останат умните хора в тая страна, а не само банда идиоти и сополанковци биха могли да кандидатстват за политици, да се издигнат от поумнелия народ и нататък всичко е ясно. Има ли умни хора, винаги има начин. Ще се организира смислен протест, ще се надигнем и ще поискаме референдуми и т.н. За последно искам да кажа, че хората, които са излези от страната поради материални причини за мен не са българи - те са хора без никаква националност, защото са отстъпили. Трябва да се забрани със закон да си идват тука - нямат място при нас.