- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- provikvane ot ulicata
ae hora kak reagirate ako grupa momicheta dokato si minavate pokrai tqh vi viknat neshto ot roda na "sladuk ko praish i t.n."?
xaxa...Amm moje li da otg ako mom4eta go naprawqt...Zawisi dali sym sama i w kwo nastroenie sym...ako mi e weselo 6e se zagoworq sigurno..ako sym w kofti 6e gi napsuwam...Moje i da se naprawq 4e ne sym 4ula...zawisi kolko qwno e bilo...
hahah tva ne e ni6to be nai6 li kvo e tva posred no6t grupa piqnici da iskat da im prai6 svirka ili da te spirat naqkvi drebni cigan4eta i da ti vikat : ei kak4e mnogo si hubava ma 6a iz4aka6 li da porasnem....:i podobni i te sledqt do vas a nqkvi darti pdefili da te gledat v reisa i da laskat aa ili nqkoi ciganin kat minava pokrai teb s karucata da po4ne da si pokazva ezika e tva ve4e e ne6to a kolkoto da tvoeto sio e napalno normalno ako si sladak/a..
xaxa...zavisi...samata az mai-ne sam go pravila tolko qvno...no s Jamalska imaxme edna takava izcepka...![]()
...eee,sa podrobnosti....ina4e ako staa vapros za mom4eta...-...oooo,ako otgovarqt na opredeleni kriterii,moje da izmislim ne6to...xaxa,ama kak prozvy4a samooo...
...
Have a nice trip!
обикновено подминавам, такива подвиквания по улицата са толкова просташки![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Tova e mnogo prosta6ko(stava vupros za mom4etata),no ako vurvim po tozi princip i momi4etata ne pravqt isklu4enie!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
mi 4esto me zaigravat po ulizite, no ne im obru6tam vnimanie :P
Грахче, напълно съм съгласна. Просташко е, аз не обръщам внимание, даже да е симпатично момчето, просто ми пада в очите![]()
Нали се досещате че никога не бих викала след някое момче...
Животът е прекрасен
i az taka mislq..be idioti..kwo iskashПървоначално написано от Dobrina
![]()
![]()
..But why?...
i az taka mislqПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
mnogo e gadno i prostashko niakoi da se provikne sled teb na ulicata!!!ujas!!!adski e nepriatno!!! )))![]()
AvLee - mnogo ti e sladak podpisa!!! )))![]()
zadrystena istoriq ...
imam predvit za vsichki koito sa pisali v temata,..
bilo prostashko, bilo gadno, bilo typo, ...
prosto trqbva da se deistva vnimatelno i da se izvleche nai dobroto ot situaciqta, a v sluchaq.. novo zapoznanstvo
kvo tolkova mackite moje da sa bili piqni i sa dali volq na chustvata.
tova che ste temeruti, ne oznachava che ostanalite sa glupaci
Пий Бира За Да Станеш Човек
na men mi se slu4va 4esto samo 4e 'mackite' sa 7-8 klas ...i horata she zemat da si mislqt loshi raboti .![]()
ball till i fall
Che e prostashko prostashko e . Ama vse pak si povdigate samochuvstvieto nali? I ako nqkoi kaje ne ...
Think. Believe. Dream. Dear!
Utopia dobre go razdava6 i si prav. Vsi4ki sydqt za knigata po koricata i. Pyrvo ne sym syglasen 4e e prosta6ko da zagovori6 nqkoe momi4e (prosta6ko e da vika6 4e da te 4ue cqla Varna) ama tva 4e dare4em nqkoe momi4e ti e simpati4no i iska6 da se zapoznae6 s nego(momi4eto) si e napylno normalno. 4e q se vijte ko ste pisali v drugite temi kato dare4em sa ot edno daskalo i iskat da se zapoznaqt-otiva6 i q zagovarq6 pyk sq ako te rezne rezne ko da sa prai. Oba4e ot opit glava ne boli.A ina4e i pri men e kakto pri Jamalska zavisi ot nastroenieto mnogo. Az obiknovenno kato sym v super gadno nastroenie blyskam po stenata-mnogo pomaga sled 2-3 po-seriozni udari s ryka kokal4etata se razranqvat i se usmirqva6 (ne se prepory4va na mom4eta koito ne znaqt kak da udrqt pravilno-moje da si s4upqt rykata taka). Pyk kato sym vyv veselo nastroenie sym mnogo prikazlivПървоначално написано от Utopia
By NeBeSeN
Аз мисля че мноо зависи по какъв начин ти го кажат,щото има Провиквания От рода на "Еи Маце ща...." това си е напълно просташко и идиотско.Има и такива които ти казват "ари да се запознаим харесваш ми" Затова според мен мноо зависи от ситуацията ........
Vajnoto e da e blajno!
abe moje da e prosta6ko i da vi e kofti kato sled vas se 4uva tova,np priznaite,4e vi e priqtno da se obra6tat sled vas i da vi zaglejdat.Vsi4ki nie sme taka samovliubeni.Samo det edni si go kazvat,a drugi si traikat i se pravqt na veliki!!!Aidi aidi da si kajem-lo6oto e kato sprat da podvikvat...
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
mii zavisi az po princip ne se obra6tam na takvi podsvirkvaniq ili na takiva podvikvaniq,osobeno ako sam sama.. i to po tamnono ako nqkoi mi vikni po ime se obra6tam
![]()
Кефа се.Миниш те ти викнат яко.Усмихни се!!
Na4i momi4eta 4esto se slu4va da mi podvikvat daje posledniq put bqha priqtelki no taka stana 4e mn burzah bqh s kompaniq i ne gi poznah ama gi 4uh i umi6leno gi podminah) posle v 4ata tam malko kiseli bqha ama se opraviha ne6tata ;Pp~ i te nali bqha mn momi4eta i tam polovinata iskaha da se zapoznaqt s men
)
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
ami tupo e az sum momi4e i ako nqkoe mom4e se provikne tka na ulicata dori i da go poznavam nqma da mu oburna vnimanie 6toto e mn prosta6ko
Незнам как е при момчетата,ама аз лично МРАЗЯ някой да ми подвиква така или да ми подсвиркваОбикновено просто подминавам и нищо не казвам,защото просто не си губя времето да разговарям с такива
![]()
Ти тъп ли си?!![]()