Можете ли да ми кажете кои са най-добрите продукти за стабилизиране на прическите.Искам да ми кажете нещо повече за пяната за коса - закрепва ли добре , цени , качество и т.н.
Нали знаеш цената според качеството. На Шваркоф и на Студиолайн. Чувал съм, че са номер едно сред средния клас такъв тип продукти. Струват около 7-8 до 10-12лв.
Използвай някой лак за коса на L`OREAL. Фиксацията е доста силна.
За пяна аз използвам Profesсional touch i Nivea
Лак- Schwarzkopf
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Indola is N1 professional designer for haircare all pqna gel i t.n. luda raota tfa e nai qkoto det nqvfa sam polzval ima slaba i silna fiksaciq gelove i t.n. i sastevremenno ne ti prai kosata na gus kato zalepena i tfurda kato stomana ...
Лакове, пяни, гелове...абе работи много, ама не си купуваи от тези, които всичко на всичко са по 2 лв, защото после може да нямаш нужда от тях![]()
Сериите на Taft sa dobri....има както гелове, така и пяна, лак ...![]()
Само не си взимай вакса за коса ... лично аз изобщо не съм доволна от нея...Имам и само така си стои ...![]()
Наи-добре пробваите със смаес от вода и захар.Фиксацията на косата издържа няколко дена.Но не ви препоръчвам да си го слагате през лятото защото ше саберете много пчели около главата си![]()
![]()
![]()
az sum mnogo dovolna ot pqnata za kosa na "Loreal"
Avon са бахти боклуците! Аз ползвам т.е. имам (не се знае кога на човек ще му се наложи) лак, пяна и гел на Л'ореал.
Значи, имам адски върда и гъста коса и съм опитал какво ли не...
Има едно чудо, Creative Gum се казва, на коя фирма е ще погледна и ще добавя към поста, значи това фиксира косата адски силно, но струва 17 и нещо.
Другият избор е вакса за коса... аз ползвам Малиция, донякъде замазва положението, но не може да се сравни с горния продуйт.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
еми лак за коса Тадт камплийт мен много ме кефи
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Помоли да ти препоръчат в някой фризьорски салон и си поръчай оттам. От съмнителни магазини или парфюмерии изобщо не ти се дава 100 % гаранция, че не е някое менте. Било то и на известни марки, като L'oreal.![]()