Значи, това колко ще са ти големи гърдите, е закодирано в гените ти и няма начин да го промениш, с малки изключения.

Един от факторите, които вкияят върху големината на бюста, е женския полов хормон (естроген), другият е количеството подкожна мазнина.

При по-голямо количество на Естрогена, гърдите увеличават размера си -пример за това са бременните жени, а също и мъжете с ненормално високи естрогенни нива (при тях се появява женска гръдна тъкан - гинекомастия).

При по-голямо количество подкожна мазнина, бюста отново се увеличава (мисля, че някой беше го споменал по-горе), а при по-малко - намалява. По тази причина всички фитнес звезди буквално нямат гърди (ако не броим силиконовите).

П.С. Сега видях, че някой е поствал преди мен.
Сори, ама това, че женските гърди са съставяни по-скоро от мускулна тъкан, си е пълна глупост! Основната структурна единица тук е млечната жлеза (жлези всъщност), между които са разположени мастни тъкани. Това формира видимата част на гърдата. Под нея вече има мускули (пекторалис мажор и минор), които при особено добро развитие могат да се видят в горната част на гръдния кош, близо до ключиците.
При интензивни упражнения е нормално да намалее количеството подкожна мазнина и оттам гърдите.

Иначе - за потребителя над мен - по твоята логика културистките трябва да имат огромни гърди поради голямата мускулна маса. Е да, имат, но са като при мъжете, нямат нищо женско!
Това е от мен.
И четете повечко преди да пишете глупости