- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ot kolko godi6ni pu6ete?
6te pozdravq tezi koito ne pu6at bravo na vas =D> .Az gi po4nah na 11 sprqh na 12 v kraq nakude malko predi da navur6a 13 sa sum na 14 i pak gi po4nah koet ne e dobre i nz za kakvo go pravq.Vinagi sum se 4udel za kakvo mi e haresvalo.![]()
Аз пуша някъде от 2 години...не броя преди това някое невинно дръпване и т.н..
В условията на социализъма,ти,младежо,ням
еми то и аз не пуша ... обаче излизам с много хора които пушат, а тва не е хубаво![]()
Az propu6ih kogato bqh na 13/14 nqkade samo 4e imam priqtelki i poznati koito pu6at ot 7,10,11-godi6ni![]()
От 16 годишен :P
ШАРЕНИЯ ^^
За първи път опитах на 14г. но само си дърпах.Иначе пуша от 16 годишнаСега съм на 17
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
mi pu6a gore dolu ot kakto bqh na 14.sega sam na 16
emi ne pomnq to4no milsq 4e na 13, no sym vijdala momi4enca po na 6 7 godini da palqt cigara...napravo izpadnah v YJAS....![]()
iskam da vi pitam ne6to..! ot cigarite mnogo xora mi kazvat ,4e se otslabva,iskam da vi pitam vqrnolli e?ili samo deto sik vno6ava6 i si vredi6 na zdraveto?
![]()
az sum super.
ami az sq ne pusha,no sym probvala,bqhme s priqteli i te gore dolu na moqta vazrast i izpushih nqkolko,da sym bila nqkade 10-11 godishna![]()
Абе гъзета от много малки почвате бе!Вие не трябва да си играете с цигари а с не знам със куклички например!
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
ot 2 godini i ne6to
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
emi az za pruv put zapo4nah kogato bqh na 12-13i taka pu6ih gore dolu godina no sega ne pu6a! ne se pristrastih kym cigarite i sega ot vreme na vreme ako mi se propu6i si izpu6vam po nqkoq cigarka
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
pu6a ot 5 klas sa sum 10ty.![]()
![]()
mi py6a ot 10 godi6na sega sam na 15.ne po4vaite trydno se spira!!!![]()
Believe in yourself in all thinks you do
Believe in yourself and all your dreams come true
Ami az probvah za prav pat lqtoto 2 za 3-ti klas 6toto brat4etka mi koqto be6e za 6-ti me nakaraa ina4e kato bqh 4-ti klas 2-3 sedmici s edna priqtelka se praihme na gazarki(ama ne 4e galtahme dima de
)i ot togava mi se e slu4valo o6te 2 pati po edno drapvane (kat se saberem po-golqma kompaniq) A posledniq pat kogato pi6ih be6e na 24.10.2006 (bqh 6-ti klas) i s edna priqtelka si razdelihme edna cigara oba4e ne se broi 6toto togava bqhme firkani
ama ve4e po4ti godina ne sam pu6ila i nqmam i namerenie ottuk natatak
![]()
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
аз пуша от миналото лято, тогава бях на 15, сега съм на 16, стават горе-долу година и нещо
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Emi.. az za prav pat opitah cigari kogato bqh 1-vi klas nqkade no ne pysheh redovno i v 5-ti klas si po4nah redovno .. v 7-mi minah na treva sega sam 10-ti klas..."![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
az ot nqkolko dena-o6te nqmam 13-6e gi praa na 20 dekemvri
В 3ти клас пробвах цигари,в 5ти трева и досега редувам и 2те.Е,цигарите започнах в 6ти да ги пафкам сериозно!Тревата пък в 7ми я пропуших по-сериозно...
![]()
Пуу...много млади сте почнали всички бе:P ... Аз в 6-ти клас запалих за пръв път...Сега съм 11-ти...само че никога не съм пушила мн. сериозно и сега уж ги отказвам от 1 месец не съм пушила...ще видя до къде ще ми стигне волята. Но не мога да си представя че никога повече в живота си няма да запаля цигара...........
![]()
абе в тоя раздел всяка тема е за цигарите
иначе не помня (сигурно доста - сега съм на 19)
от 12 годишна![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx