- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ot kolko godi6ni pu6ete?
От преди да се родя ..
т. 2, 9
За първи път си дръпнах във трети калс, после между 5ти и 7ми се правех на интересна от време на време- пушейки , в осми калс взех да пуша по една с кафето... Като бях 9-и клас ми беше много гадно, щото приятелите ми бяха непушачи и не пушех пред тях да не бучат , после свикнаха и сега две от тях също пушат...Сега съм 12ти клас.
От близо две години пуша по кутия на ден.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
az kato bqh na 12 po4nah , posle s dosta volq uspqh da spra za malko ma sa ot predi edna godina si pusha redovno
az ne pu6a.. nqkolko pati sam probvala ama ne6to ne se polu4ava ne e za mene.. i se radvam de![]()
не пуша и нямам намерение...просто не ме влече
Dance is life, everything else is just details...
az mai pi6a ot 12 godi6na daje i po rano, no poznavam edno mom4ence koeto e na 8 godinki i stabilno si pu6i i si drusa............![]()
Obi4ai dulboko otmu6tavai jestoko, i nikoga na kolene pred kogoto i da e!!!!!!!
ами аз на 14 започнах
вече съм на 19 и не мисля да спирам
на 14.
ne sam pu6ila i ne sam probvala,ina4e sa mi predlagali![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
14 i polvina![]()
na 11 pushih lqtoto, sprqh za 2 godini i posle na 13 pak propushih. i taka veche 8 godinki. misleh da gi spiram po edno vreme ma da go ... onq murphy i zakonite mu, samo nervi i qdove imah togava![]()
I'm not the one who's so far away
When I feel the snake bite enter my veins
Never did I wanna be here again
And I don't remember why I came.....
neznam za6to no mi se struva 4e vuprosa be6e treva ot koga pu6ite a ne cigari moje i as da sum v gre6kaa ina4e as pu6a we4e ot blizo 9-10 godini sega sum na 19 i zapo4va da mi se otrazqva da vi kaja taka 4e koito pu6e da spira 4e ne e gotinko
a mejdu drugoto pu6eneto e nai vredno kogato e v zatvoreno prostranstvokravarite i kozarite koito po cql den sa na vuzduh i pove4eto pu6at po4ti ne stradat ot rak na belite drobeve za razlika ot ku6turkovcite :P
Аз не пуша редовно.От време на време.От два месеца не съм пушила.Иначе от 1 година.
Бездомна любов
hahah qkiq vupros ot purvi klas pu6a lqlql i sq sum na 19 qko nali kefete se be
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
az pusha ot tochno 2 godini (nachi sym pochnala na 15 bez malko)
i sega she otida da izpusha edin fas na terasata,za da otpraznuvam che maikata si legna![]()
![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
14god
mi az pusha ot 5 godini i sq sym mnogo strasten pushach.na 13 sym gi pochnal nqkyde.ama veche mnogo mi prechat i she gledam da gi spiram ,ama e mnogo mnogo trudno.
Аз пропуших на 14, почти на 15, но ги спрях. Съветвам ви да ги спирате докато е време, а ако не сте ги почнали - още по-добре. Спрете ги, че дробовете ви става все по-черни всеки ден, вредите и на сърцето и на какво ли още не, а и много пари харчите за глупости, само за да се тровите! Не е толкова трудно да ги спрете, казвам ви от опит!
heheheh super qkiq vupros maIna ami ot purvi klas pu6a az i sega nqmam spirane i ne iskam da gi spiram az de ama kakto i da e nemoga bez cigarI :P :P
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
na 13 zapochnah
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
ot pld si naliПървоначално написано от HiP-HoP-MaX
ami ot 4ri godini pu6a nqkode,bqh na 12,13 nakude ,kogato zapo4nah![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
ot okolo 6 meseca(moje po-malko).
no 4estno kazano pu6a po mnogo malko. po 4-5 cigari na den i niamam nujda da pu6a pove4e.........
a vie po kolko cigari pu6ite na den?
No MaN, No CrY!!!
\m/