- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ot kolko godi6ni pu6ete?
Am ... sigurno sym bila na 13,kogato zapochnah,moje i malko poeche![]()
0psssMai obyrkahme neshto
Malko dopylnenieV po-gore napisanoto stava vypros za treva ne za obiknofenni cigari [shtoto vse pak NE PUSHA OBIKNOFENI CIGARI
![]()
![]()
]
SwEeT,LiTtLe,MaD ... JusT A BiTcH
Ami az po4nax na 14, pu6ix okolo polovin godina, posle sprqx i posle pak zapo4nax, awe sega ne6to se opitvam pak da gi spra. Na tezi koito ne sa pu6ili prosto im kazvam evalata- ne vi i trqbva.![]()
![]()
![]()
mi ne pu6a![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Zapalih pyrvata si cigara kogato bqh na 13 godini.No veche ne pusha
Keep smilin'
i don't smoke!
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
ami.. pu6a samo kogato e na kupon a i ne vinagi togava:P
ne me kefi mno mnoo;(zatva si izlivam makite glavno v BIRA I RAKIQ
bqh na 12 no ve4e samo si drapvam kogato sam v kompaniq!
ami py6a ot 13 godi6na....ama sega ve4e adski mnogo po mnogo gi namalix i sled nova godina mai 6te gi spra okon4atelno
Достатъчна причина да НЕ пуша е фактът, че пушачите имат отвратителен дъх- за мен устната хигиена, чистота и свеж дъх са мания!
Не пуша щот като се замисля тряа да почна да си копувам цигари тва е разход който все повече ще нараства с времето защото както виждате в последните 1-2 години цените на цигарите бързоо бързо скокнаха от 1 лв за виктори на 1,60. А пък и смърдят гадно![]()
probvala sam no ne ni6to ne mi stava ne me hva6ta ne6to i se radvam vkly4itelno ne iskam da prod1ljavam
az puk zapo4nah da pu6a kum sredata na 6 klas,a sega sum 8-mi.no seriozno zapo4nah lqtoto na 6-ti mejdu 7-mi,a predi tova be6e samo ot guzariq i spored men vsi4ki koito sme po4nali to4no ot guzariq sme mnoooogooo zle :P
Всички пушачи сте зле щот всички са почнали от гъзария. Няма олигофрен дето да тръгне да се трови и да си харчи парите за т'ва ако не си въобразява че ще е някой супер велик![]()
emi az sam pushila o6te v4 klas..i otgava do sea ima malko periodi v koito ne sam!
Az zapochnah kato bqh na 13.. makar che sega iskam da gi otkaja![]()
Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..
pu6a ve4e nekude 2 godini...![]()
mi az gi po4nah na 10 ama i v detskata gradina sa6to ama tva be6e po 1 cigara na mesec i sega sam na 14 i si mislq 4e nqma da moga da izdarja pove4e.ama se 4ustvam kato na 50 godini .no ne izglejdam taka![]()
jivota ne se meri po broq izdi6vaniq na vseki 4ovek , a po broq migove spira6ti dyha
az pu6a ot 5 klas...ama po edno vreme gi sprqh be kum 2 godini pu6a redovno ve4e![]()
![]()
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
ми на 13 години
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Pak 6te kaja ne pu6a![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Kato vi gledkam i mi stava gadnu si4ki nekfi takiva pu6ite ot po 13-14 i ne znaete kfa vreda si nanasqte
..... znam 4e kakvoto i da kaja nikoi nqma da me poslu6a .... i mi stava o6te po gadno .... ina4e az sam na 16 i ne pu6a
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Emi az ne pusha, i dano da ne po4na... e probvah min. god. ama ne shta da pusha dori i ot guzariq!
mi az pu6a ot 14 godi6na haresva da pu6a i nqmam namerenie da gi spiram pone dokato ne navyr6a 20