- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ot kolko godi6ni pu6ete?
ne pu6a
i az ne pu6a
niakude ot 12-13godishna
..... bih kazala samo -"no comment".... pro4etoh polvinata komentari i se otkazah da 4eta,po-golqma prostotiq ne sum vijdala -hora se hvalqt ot koga pushat-breii..brei kakvi ste mi gazar4eta a? e kvo po golemi li stanahte kat lapnahte cigarite? po umni?-edva li to4no obratnoto pokazvate...
ne iskam da obijdam nikoi pusha4,za6toto az li4no pusha,no ne se hvalq s tova nito se gordeq
Някои хора преминават набързо
през живота ни.Други спират за миг
и оставят диря в сърцата ни.
После ние никога не можем да бъдем
същите.
запалих за първи път на 11 ама пу6а по редофно от 13 годи6ен
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
pu6a ot 5-ti klas ... zna4i ot 5 godini ... ina4e gi nau4ih oshte kogato bqh 1-vi klas :> Golqmo sam govedo!Първоначално написано от wetti
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
15![]()
Споделих своята история,защото всяко правило си има изключение,но според мен огромна част от пушачите са запалили първата си цигара от "келешлък",по-късно това се е превърнало в навик и след време в потребност. И тогава вече наистина е по-трудно отказванетоПожелавам успех на всички,които се опитват да откажат цигарите
![]()
![]()
Не мога да ти кажа от колко време пуша..ама мога да ти кажа от колко време НЕ пуша... тая година се навършват 20 години![]()
bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!
as ne pu6a :P
![]()
AZ sam ot godina i polovina nqkadema e basi otvratnqta
ne pu6asamo pia i hoda po maje
![]()
аз почнах на 14 и спрях на 15 (сега съм на 15)
Az pu6a ot 3 godinit.e. bqh na 14 a sega sam na 17 i povqrvaite mi mn sajelqvam za tova
![]()
Ne priemai jivota tvarde naseriozno!!Vse pak nikoi ne ojivqva))!
Просто не пуша..само в компания или на някой РД . Моите приятели са почнали някъде 12..13 доколкото знам
7-8
Ами скоро ще стане 1 година,значи съм ги почнала на 15
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Ami az probvah v 9ti klas za 1vi pat...pusha redovno ot polovin godina nqkade.Verno 4e se po4va ot gazariq i lubopitstvo ama po4nesh li gi trudno she se spresh![]()
My heart topur-lopur for you, baby!
mi ot 2![]()
ami az li4no ne pu6a mnogo(pod mnogo razbiram pove4e ot 10 tzigari na den),no pu6a ve4e pove4e ot godina.
Аз за пръв път запалих цигара в 6-ти клас (сега съм 9-ти) но не пуша сериозно...нито ми е навик, нито пък да не мога без цигари, мога да спра когато си поискам...паля супер рядко...също така по купони, дискотеки и понякога в голямото междучасие в даскало покрай сички там като запалят...немога да се сдържа и......
Пуша некаде от 2-рия срок на 4-ти клас. До сега не съм ги спирал освен един път щото лежах мнооого време в болница. Сега съм на 19 и съм много пристрастен към цигарите!