- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ot kolko godi6ni pu6ete?
ами аз пуша от началото на 8 клас, сега съм 10![]()
Брейй бая време си е....
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
101 otgovorr
yeeeeeeee
![]()
:P
ami zna4i az ne pu6a,no kakto kazva edin moi frend"tia ne pu6i,samo treva pu6i" :P no ne e viarrno![]()
am,...parvata cigara na 10... i sega samo pu6a po kuponi...a trevi4kata otdelno- to ne e pu6ene ami naslada na jivota![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
pu6a ot 1 godina nqkade sega sum na 17
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
От 3 годими и нещо..
Нямам намерение да спира.. Това е едноот малкото удоволствия,
които човек може да си позволи в днешно време..
Има една тръпка в сигарата, която
само 1 пушач може да усети..
Angel Tears Fall To The Ground, As Satan Again Will Reign !!!
Purvata mi cigara be6e na 14 godinki. Pu6ix edna godina sled tova spirax i sled tova pak zapo4nax. Sega sum po4ti na 18 i se opitvam pone da namalq malko koli4estvoto. To kato se e vidqlo nqma da moga da gi spra...![]()
Az pu6a ot 10-11 godiniGadno e no e istina
![]()
mi nqkade kam 12.spqx gi i na 13 pak po4naxno mislq pak da gi otkazvam
![]()
6-7 godini![]()
![]()
Ot malka sam probvala,no po seriozno po4nah ot 15 godi6na taka 4e ot skoro-1-2 god nqkade
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
az pu6a ot 13godi6na-t.e. ot po4ti godina!![]()
Pusha ot 13 godishna..sega osyznavam che ako roditelite togava ne mi bqha pozvolili da si pusha v nas...nqmashe ot malka da pochna po tolkoz mnogo da pusha![]()
Живейте си живота без скапаните правила, защото така проваляте цялата игра.
loshoПървоначално написано от ^DqVoL^ [-_^
HORA STISKAITE PALCI SHTE SE OPITAM OT UTRE DA GI OTKAJA!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
hmПървоначално написано от [b
mersi , lesno e da se kaje, ma sled 4-iq 5-iq den =(po princip ne uspqvam za poveche ot tva..)= e napravo ujas.. osobeno kato vidish nqkoi s cigara..
Your love is one in a million
3 godiniob6o ama sum spiral za 1
![]()
Админ-Цоки:
Моля, въздържай се от подобни призиви!
pu6a ot 2 godini!t.e. ot 7 klas
Our love will never fall apart.
The MOON and the EARTH will always stay together for ever
ami pou6a ot 14 godi6naiskam da gi spra ama...nemoga...
blqblq...
az kakto i pove4eto hora koito poznavm sa zapo4nali da pu6at ot 13 godi6ni dori i v momenta pu6a znam 4e e vredno no ne moga da spra))
nini
Sega ne pu6a, no kato bqh na 13 ima6e edin period, v koito pu6ih moje bi okolo 2-3 sedmici
!!!PEACE!!!
moqta parva cigara be6e na 7 sled tova po4nah da pu6a po-4esto na 13 no sled godina na zdravo pu6ene se otkazvah, no ne6te6 li pak po4vah to4no kogato si misleh 4e pove4e nqma da blizna. no gi otkazah na 15 i sega ve4e dve godini ne sam blizvala cigara daje gi mrazq
Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!
az pusha ot 3god-7kl
![]()
Kato popregledah kvo sa pisali drugite pona na pyrvata stranica se gordeq sys sebe si.Az ot 15 godishna
na 13 zapo4nax da py6a![]()
za jalost zapo4nax na 12 i vse o6te py6a bez da spiram!![]()
![]()
az po4nah na 12 i sq gi otkazahnqma smisal ot tva d apu6i6-sam si vredi6 na sebe si.po4va6 za gazariq, a posle ne moje6 da gi otkaje6 i si prvalq6 jivota...nqma smisal!!!