- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ot kolko godi6ni pu6ete?
Ami...az sq sam na 16 i minalata godina moje da se kaje,che bqh zapochnala,no v momenta ne pusha de...
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
Ne pu6a
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
пуша сериозно от 4 години,т.е.от 7 клас...иначе и преди тва съм пушила ама не сериозно...![]()
![]()
![]()
AZ ZAPO4NAX DA PUSHA NA 12 GODINI!!!
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Еми аз започнх да пуша на 13 когато станах смятам скоро да ги отказвам но дали ще успея незнам
ot pochti 5 godini
Don`t try to fix me i`m not broken!
[/url]
koz pusha ot 2 godini(ot koza sam stanal malko typ)
a cigari pusha ot kakto sam pochnal da hodq prav pod masata..![]()
Ето мнениеПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
лишено от всякакъв смисъл
изразяващо истински флууд
неотговарящо на темата (пише "ОТКОГА ПУШИТЕ", а не "ПУШИТЕ ЛИ")
Повтарящо се със мнение от същия юзър
Поучете се от глупостта й, драги мои съфорумници.
А по темата - пуша от 13-годишна (всъшност 14 без 1-2 месеца), а сега съм на 15 :P
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
amI az pusha ot 15 godishna a sega sum na 16, no az ne pu6a seriozno prosto 4at pat palq po nqkoq cigara v kompaniq!
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
ам гадно ли 6те зву4и ако кажа от 12 ...аз сам не6тасница ...
от 15 годишен пуша цигари...пък тревицаа...12/13 годишен![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Ot okolo 2 godini i polovina...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
cigari ot 7mi klas...t.e. 1.5g a koz...ot po-malko ot godina, ama rqdko me ogrqva koza![]()
i vse pak mislq da spiram cigarite 4e mn mi vredi![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
аз пуша от година и половина ...
Az li4no ne pu6a,ma drugarite mi o6te ot 11-12 pu6at!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
от миналата година декември месец![]()
mi ot 13 god do 15 pu6eh,ama sega se vodq,4e sam gi sprqla...
12 godi6en ot 6 godini
az pu6a ot 13
ot dve-tri godini
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
Ami az zapalih za purvi put na 13 i za da vliaza v edna kompania se nay4ih da py6a, no samo ot vreme na vreme, posle za polovin godina gi spriah. Kato otidoh v dryg grad da y4a pak po4nah, no pri4inata ne be6e tolkova glypava (za kompaniata imam pradvid) prosto mi se py6e6e i vsi4ki opkolo men go praviha, ta ot semtemvri py6a po 2-3 kytii na sedmitza. Az sum na 15![]()
![]()
От четири месеца![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
kogato bqh na 9 s edna priqtelka reshihme da si kupim cigari za da vidim kakvo e,no ne haresa.na 12 zapo4nah da pusha za da se pravq na interesna i ot tam se pristrastih.sega sum na 16 i misla che ne moga da gi spra.