- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ot kolko godi6ni pu6ete?
za 1 pyt probvah v 4-ti klas..i ne mi haresa a it o be6e samo 1 drypka i se zaka6lqh,no v 7-mi kl s edna priqtelka si kupihme cigari i pu6ihme po 1,2 cigari na 2,3 sedmici ama ne gyltah dimaa ina4e pu6a ot 1 do 5 cigari na den ot 9-ti klas mai sega sym 10-ti...opitvam se da gi spra i ne pu6a po 1 sedmica 2 i posle pak....
ama ot nova godina tvyrdo sym re6ila
![]()
Аз пуша вече 3 години. днес си взех едно стекче от Метро, като за последно на старите цени, че от догодина...
kofti rabota sa tiq cigari,az sum na 21god.i ot mn vreme veche pysha,ideq si nqmam zasto,nali znaete zapochvash ot keleshluk i posle si mislish,che ste si reshish priblemite stqh,ama ne se polychava...I kakvo se okazva v kraina smetka-davame si parite i se samoybivame!Ste vzema da gi spra venduj za vinagi,4e i bez tova-no money for this pleasure!
не пуша , само отвреме на време ако ми се допуши копувам си една кутия изпушвам я за 1-2 дена и ми минава мерака![]()
2god
padam i ne sajelqvam zashto znam che az sum skochila a ne nqkoi me e butnal
Първият ми опит да пропуша е бил преди повече от 14 години (била съм някъде на 3) и оттогава не съм пробвалаПък и нямам голямо желание да пропушвам
![]()
На 12 пропуших.
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
az propushih na 11 ne che tolkova sam iskala de ama edno momiche deto beshe po-golqma ot men me popita dali pusha kazah i che ne i tq vika "ok az she te naucha" i taka tui onui pochnah da si pusha seki den i ne po malko ta do sega...(sega sym na 15)
Знай,най,най от понеделнишки
обичам да стартирам безделнишки знай,най.
I az togava , na 14 i nqkolko meseca ..Ve4e imam godinka i ne6to...Първоначално написано от _Jessy_
Ми сега като се замисля си пия от 13/14 годишен...е но първото ми напиване е по-рано.![]()
![]()
Вече ще станат 2 годинки![]()
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
mi kvo da napraq taka se razviha neshtata....po princip ot malka si se dvija s po-golemi ot men i tva do nqkade mi e povliqlo!Първоначално написано от дрЕБОсъчко
Знай,най,най от понеделнишки
обичам да стартирам безделнишки знай,най.
Аз бях на 14 като пропуших и пуша от 3 близо 4 години!През това време съм ги спирала за по 1 - 2 седмици![]()
Никога не споря с онези , чието мнение не уважавам .
i kvo ot tova?
mi predi mesec no ne moje da se kaje 4e pu6a.... zapalvam cigara kogato mi e super nervno i preebano![]()
Ами аз пуша от 14 годишна ... от 3 години
az pu6a ot 3 godini.za sega mi e mn qko kato se nad1rpam.jiv s1m
Аз пуша от няколко месеца цигари![]()
Forgot About Me
Пробвах за пръв път като бях някъде на 11 години, но само пробвах. А иначе пуша от 4 години, като първата година съм запалвала от време на време. Останилите 3 си пуша сериозно, по кутия на ден горе-долу.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Az za pruv put propu6ih na 15.09.05g.Bqh na 13.Sega sum na 14.4estno da vi kaja moita priqtelka koqto me nakara da opitam napravo ne me susipa.Bqh me u tqh i tq pu6e6e,nakara i men.Kara6e me da pu6a zigarite edna sled druga,edna sled druga.Sigurno bqha okolo 5-6 navednuj.A tova mi be6e za pruv put.Stana mi adski lo6o,pri4ernq mi pred o4ite,ne znaeh kude se namiram ili po to4no na koq planeta se namiram.Posle kato se pribrah bqh kato pretrepana.Sestra mi mnogo se upla6i kato me vidq,kaza,4e sum izglejdala na narkomanka i az naistina bqh mnogo zle.Ottogava na mesez ima nqma po edna zigara da pu6a,neznam ne me vle4e tova ne6to!!!![]()
![]()
Az Pusha Ot 14 Godishen Ama Ne Redovno!!!Sega Sum Na 18 I Ot 2 Godini Praskam Po Kutiq/Kutiq I Neshto Na Den, A Kato Sum Na Disko i 2 Moje Da Ne Mi Stignat!!!
Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^
as pusha ot 5 godini ama iskam dagi otkaja veche predi pusheh po 2 kutii sega stignah do 1 cigara na den am vse oshte ne moga da gi otkaja napalno bihte li kazali kak moga da gi otkaja napalno
аз ги спрях преди около 5 години, но иначе пуших от 2ри до 11ти клас...като имаше период /около година и половина-две/ през който правех по 2 кутии .. иначе .. по кутия .. макс кутия и половина през всичкото друго време..
Аз пуших от яслата до 8ми клас, когато завърших училище и повече не можех да пребивам съучениците и да им зимам цигарите