- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ot kolko godi6ni pu6ete?
6tom na 15-16 godini pu6ite seriozno,zna4i kato stanete na 25 i nagore zdraveto vi 6te e kato na 45 godi6ni nepu6a4i.Poznavam momi4eta na 18 godini,koitp pu6at po 3 kutii na den sinio Victory i ka6liat i boleduvat postoianno!Ami kato porasnat...i produljat taka?
AZ ne pu6a i nikoga niama da se nau4a...siguren sum v tova!Vie si znaete
ot 11 godi6na
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Баси, аз съм изрод!Първоначално написано от AvLee
![]()
Аз почнах на 16!
Аз пропуших на 12-13 години от любопитствоСега съм на 17. За щастие вече рядко припалвам
![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
emi az za pyvi pyt pushi kat bqh 4ti za 5ti klas toes ne bqh navyrshila 12 ... ujas.. i minalata godina toes 6ti klas pusheh za okolo mesec sigurno ot gazariq... to basi lapeto det sam bila ne 4e sq sam mnoy golqma no gy osaznaam :P i za sega ne pusha ama nz...ponqkoga mi se pushi no ... nz
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
az pu6a ot 9 godi6en po mnogo,vse pove4e gi uveli4avam i niama da gi spra nikoga.Vupreki,4e zdraveto mi bukvalno se susipva ot tiah...
bqh na 12 godini sq sym na 13
Ми за пръв път опитах края на миналото лято.Обаче СЕРИОЗНО,повтарям СЕРИОЗНО,някъде началото на Януари.
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
pu6a ot 12..sega sam na 18 i mai nqma da spra![]()
ми аз от 8 годишна възраст пропалвам по някоя друга цигарка
да не говорим че в момвнта пуша като комин цигара от цигара![]()
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
Почнах преди 7-8 месеца.Тогава бях на 13 сега съм на 14
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
az pu6a ot 7klas,sega sam 11-4godini
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
ot 16 godi6na-sega sam na 17.iskam samo da vi kaja-NIKOGA NE GI ZAPO4VAITE.otna4alo pripalvah po 2-3 na den ot nai-lekite.v momenta sam na bqlo victory
винаги съм бил авантаджияако ми дават ...пуша...ама да дам пари за цигари..твърдо не
иначе 1вата цигара...май в 7ми клас беше..
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
ami az...na4i parvo bqh probvala lqtoto 6 s/y 7 kl i posle sprqh do zimata kogato bqh 7kl i po4nah ooo ne be ot 6kl pu6a boje boje obarkah se sorry 2 godini pafkam((i nemoa da spra ako nqkoi mi kajekak 6te mu blagodarq mn
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
непушачка съм![]()
Мноооо ме е яд, че не давам секи ден 2.60 за цигари, не се крия в градинката да пуша сяко междучасие и не се тровя като вас..
Така си е няма да си пуши вече тапанарско е!!!!!!!
Господин полицая гледа девствено
пуша от как бях на 14
emi za sujelenie po4nah ot 13 godishna no uspqh da gi spra i sega mi e mnogo po-dobre![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Ne pu6a cigari za6toto ne vijdam smisul v tova... pu6ila sum no ne mi haresva
ot godina i 6 meseca
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Не пуша и се гордея с това =D> Е,има и моменти,в които мн ми се иска да си дръпна,ама рея моменти са рядко))
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind.
I think about you baby and I dream about you all the time.
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight, it's only you and me
Не пушааа![]()
![]()
![]()