.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    za teb nqma li birena maq na hap4eta

alexaimaidahuimamaina
    Guest

spoko

LEPTEN choveche drugo nema da te spasi ot toq dzver akneto GF-mujka za tebe

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    emi nqmam si takyf GOLEM problem ama bred4edka mi si mie6e liceto 4esto s hladka voda i sapyn... posle malko lepten i byrzo se maxnaxa !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

unknown user
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    emi nqmam si takyf GOLEM problem ama bred4edka mi si mie6e liceto 4esto s hladka voda i sapyn... posle malko lepten i byrzo se maxnaxa !
    и аз съм ползвал тая гад лептен но се отвратих от нея това вместо да предизвиква положителен ефект още повече омазнява кожата (+ пъпките) и се получава отвратително...може би при някой действа а при други не..

аз преди имах много сега намаляха скоро правя 17 години и просто чакам да минат и дано да е скоро че полудявам а сега "лечението" провеждам по следния начин - 1 път в седмицата на козметик по 15на минути почистване след него дарсонвал...през седмицата 3(2) пъти маска за лице и примерно ако имам някоя по-такава гадна има едно кремче Имекс измивам си лицето и после с него...мога да пиша много по таз тема за акнето защото буквално ми е до болка позната...само едно ще ви кажа Не поемайте инициативата в свой ръце не си мислете че ще застанете пред огледалото ще махнете това и онова и утре ще сте нов човек...

за бирената мая...да наистина се качват КГ ама това е от 1 страна положително както се каза. Пример - за тренировки аз сега тренирам пак фитнес и мисля скоро пак да си взема бирена мая - Ефект Х 2 а това че даден продукт ви лъже че ще ви минат за 1-2 седмици просто не вярвайте това е невъзможно...

Е колко много изписах ама така е като ме вълнува и искам да споделя знанията си с тази тема...

УСПЕХ

principno na mene pupkite ne sa mi problem i nqmam za6toto polagam dosta griji .....no osnovnoto e po4istvaneto s lotioni i ekfolira6ti izmiva6ti sapuni za mladejka koja .....ima razli4ni serii ....moje6 da si zeme6 mladejkata seria na aroma ili puk na deva ...ne sa skupi a i ima efekt ot tqh......no nai dobriq variant ako ima6 vuzmojnost da otide6 na kozmetik za6toto toi nai dobre 6te preceni kakvo koga i kak trqbva da pravi6 za liceto si ...aide yspeh

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi zna4i az imah takuv problem bqh probvala mnogo kremove i drugi gluposti no ni6to ne pomaga6e
    ot edna godina polzvam edno krem4e koeto e antibiotik kazva se Retin-A no za sujelenie v bulgaria mnogo trudno se namira

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

sladkoto`f
    Guest
    vijte maika mi e dermatolog i az ob6to vzeto na neq se doverqvam za takiva raboti- az nqmam mn seriozno akne no obojavam da sti stiskam pupkite i taka stava gadno a maika mi samo mi se kara... i taka nai vajnoto e da NE si stiskate pupkite 4ak kogato imat vruh4e togava moje, ina4e mn vajno e kakto kazaha drugite da si po4istvate liceto periodi4no- mama mi e kazvala 4e pacientite i (a i az de) sa nai dovolni ot Delacin-t, Imex, doskoro polzvah i na aven nqkakvo krem4e za akne i sum mn dovolna, a sega mi e donesla da probvam nqkakva seriq na Isispharma sriqta Teen Derm - sega ot v4era sum zapo4nala da go izpolzvam tui 4e ne moga sus sigurnost da vi kaja dali pomaga na 100% no na men mi e donesla po4istva6t gel i crem4e za akneiti4na koja-gela po4istva po dobre ot vseki drug koito sum probvala dosega - tova moga da go kaja sus sigurnost a krem4eto pravikojaa mi mn meka i kato 4e li zasega pup4icite zapo4vam da izblednqvat-no to i na opakovkata pi6e 4es tova se lekuvat ot nai tejkite do nai lekite formi na akneto i rezultata e otli4en sled 3-sedmi4na upotreba e tova e ot men nadqvam se da sum vi \/ pomognala

Мега фен
    Град
    София
    Аз нямам сериозен проблем с пъпките, обаче като ми се наложи използвам на Teen Skin ,розова тубичка, пише трета скъпка на нея. Като съм си вкъщи си мачвам пъпките с това и евентуално спя с него. На сутринка или ги няма или не се забелязват

Отново стара тема! Поглеждайте датите преди да пишете!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си