.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Dobromir
    Guest

Кажете кво да прая

Здрасти на всички . Значи проблема е там че харесвам едно момиче , тя е от моя клас , мисля че и тя ме харесва ама не искам да я питам щото незнам кво ама мисля че се прави на недостъпна . От края на миналата учебна година я харесвам , луднах по нея . Не я знам ква е ама един ден се държи добре с мен друг ден изобщо не ме поглежда ! Не знам какво да правя . Тамън я бях забравил и тя сега пак ме завъртя главата . Много ви моля кажете какво да правя

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    ami ot tva koeto pro4etoh ti neznae6 ni6to za tova momi4e. Po dobre purvo razberi kakva e . I sled tova 6te znae6 kakvo i kak da q popita6

Супер фен
    Град
    някъде...
    Ami vi6 opoznaite se po-dobre.
    Tova 4e se pravi na nedostupna,ne e problem.Takiva hora
    trudno haresvat nqkogo,no tozi koito sa haresali e kusmetliq,nali?
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Не е така познавам я добре но когато искам да я питам нещо тя все ме отхвърля , но съм забелязъл че ме гледа в часовете . Струва ми се че ме харесва ама тя не ми дава удобен момент когато да й предложа ! Много ми е кофти заради това нейно държание към мен някой път [/code][/quote]

ohh mi poma4i se pak da e zabravi6...a ako nemoe6 prosto se draj super qko s neq NO badi estestven ne i dosajdai mnogo pravi i nekfi nameci ili komplimenti no ne seriozni smisal nekfi na bazik ili ne6to takova...abe deistavi kakto ti si znae6 i 6a stane i znai nemoe ni6to da stane ako sedi6 s krastnei race...no davai po-barzo 4e nqkoi moe ti e zemi..

Повече от фен
    Еми то и тая незнае какво иска щом така те отхвърля..другия път като те отхвърли пак направи се ти пък на недостъпен.Сменете си ролите Не и обръщай чак толкова много внимание,не я задушавай с въпроси и лигавения ами дръж се по хладно,по мрачно тя ще усети нема къде да ходи и ще видиш как бърже бърже ще доприпка при тебе

:)))))))))))))
    Guest
    prawi se i ti na nedostupen i taka 6te i padne samo4uvstvieto i 6te ti se omilkva spoks
    a ti ot koe daskalo si e

Еми ще пробвам ама ми се струва че няма да стане ! Тя е срамежлива като мен , а пък няма как да дойде подходящ момент понеже тя не излиза много от тях не знам защо ама е така . С нея се виждам само в училище . Кво да прая подяволите

I Love Villy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dobromir
    Еми ще пробвам ама ми се струва че няма да стане ! Тя е срамежлива като мен , а пък няма как да дойде подходящ момент понеже тя не излиза много от тях не знам защо ама е така . С нея се виждам само в училище . Кво да прая подяволите
    Как може да е и срамежлива и недостъпна

Guest
    Хах и аз съм с този проблем. Ма аз почнах да действам , няма на къде :P Гледам ме зяпа по цял час в часовете , един път я викнах да седне с мене на чина , но отказа , щото я е срам , но после седна ... мисля да и предложа в скоро време

Guest
    )) I pri mene e taka! Samo 4e nie vsi4ko si praim, no ne hodim 6tot si ima gadje, sa6to i az... Abe pi4 nedei da i obra6ta6 vnimanie nqkolko dena, nali ako te haresva ili izpitva ne6to kam teb tq sama 6te si doide. Pak kato ne doide zna4i ne i si i prez fara. Pak togava kvo ti pada? (da i tegli6 6utuvete).

Фен
    Град
    Варна
    Виж ся...мойе да не те харесва и дори да не те е харесвала...а само да се прави на заинтересована и да види как реагираш ти...
    Да си призная и аз понякога се държа така с 1 момче но не го харесвам
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Хмм незнам вече какво да прая обърках се съвсем ще взема съветите на всички ви и каквото реша като му дойде времето това ще направя

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Слушай какво отиваш и и казжаш.Тук всички ме окоражават да направя същото да му кажа и знаеш ли най лесно е да се откажеш но аз смятам че съм силна и ще го направя!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    сфирка
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Ami pomisli malko realno. Ako trugne6 s neq i skusate sled tova kak 6te se gledate kato ste v edin klas. Moje i o6te nqkoi da te namrazi ot klasa. Tai4e ako pita6 men ne si zaslujava mnogo mnogo riska koito poema6.
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]сфирка

или нещо сладко.....

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]сфирка

или нещо сладко.....
    ммда.. намажи ми го с сметана и я изяш бавно..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    Debeletz
    Dobromire, dobromire, mom4e zaebi gi teq jeni, ami hfa6tai zdravo motikata, 4e padne li burqta, togava 6ta gazi vlaka. Sudeiki po planovete ti da ti predlagash ne si gotov da imash priqtelka s teq "predlaganiq". Zabravi za liubovta, tq ne sa6testvuva, vse edno da vqrva6 v dqdo koleda. Vreme e za edno ma6tabno sabujdane na 4ove6kiq rod
    "Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си