- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Smyknati Momi4eta?!
Не си падам по смъкнати момичета но виж момчета това е модата притях докато на нас пак ни се очертава да носим ниска талия!
много са гадни и отвратителни а още по гадното е че подражават на онея маймуни от африка ше ви ебa майката на скапаната комерсиална мода!!! СМЪРТ ЗА НЕГРИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ(т.е. Вие)
ДА ВИ EБA МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИТЕ СКАПАНИ РАПЪРЧЕТА И СКЕЙТЪРЧЕТА ДА ГО ДУХАТЕ!!!
zabavno,no v moq grad neshtata ne stoqt to4no taka.nqma zna4enie kav si
stiga horata da e uvajavat.drehite nqmat nikvo zna4enie.jiveem v svobodna darjava i seki pravi kvot iska
ball till i fall
mnogo e smeshno
ами незнам .. ама мисля че не отива на едно момиче да се носи така .. рокли , поли .. тва си е саздадено за жената..
т. 2, 9
za momi4eta e hubavo , ama za mom4eta kato men nzaz obi4am prilepnali dunki i bluzki i ponqkoga grim i 4ervilo
![]()
Ne . Vqrno e che vseki si ima svoi stil na oblichane , no lichno spored men momicheto trqbva da e jenstveno , a ne okolo krakata mu da se mqtat kracholi s 2 metra diametur .
Think. Believe. Dream. Dear!
Bitch,pointeresuwai se za kakwo stawa duma w muzikata predi da gowori6 za "Shamara fenowe"...za6toto ne towa e rap...ne towa e 5tiq element...Samo na men li mi prai wpe4atlenie 4e R&B rec-fenkite se nosqt wyzmojno nai-kurwenski?!
Има нешу вярну в думите ти...Първоначално написано от Jamalska
но има и по- от тях.. вярвай ми.. виждал съм доста
![]()
![]()
...вярата е мъртва,замина в смисъла за живот.Вятъра отвя споменът за отминалите дни.Времето заличи образът на любовта.Усмивката я няма веч,остана някъде сама,няма изход,това е моята съдба.. аз съм мъртав! ..само спомена остана да тъжи,до края на света...
po-...?!...
Mom4e...R&B gyzari...poznawam 1-2 swestni...drugite naistina se dyrjat kato nekwi super gyzar4eta...
Smyknati momi4eta R&B sym wijdala samo w sait-a za zapoznanstwa na R&B![]()
R&B ГЪЗета и скейтъри. Все едно да сравняваш топка с триъгълник. Няма да споменавам, че рапърите са глупави. Няма нужда, всички го знаят.
Но хич не ми харесва убеждението че скейтърите са тъпи, гадни и смотани. Не трябва да се слагат рапъри редом до скейтъри, та те се мразят и са съвсем различни. R&B гъзе не е равно на скейтър. При това ар ен би-тата са адски надути и се правят на велики килър-и, на много лоши. По единично са супер страхливци.
Ще опра и до ония момчета и мъже, които се обличат с Diesel, Harrisson и подобни, и възхваляват някви си там кумири. Много ме е яд на тях, на имам и такива познати.
Едни от най-добрите ми приятели са скейтъри, ходят размъкнато, но не са глупави и не са дебелогъзи(за разлика от повечето чалгийки). Ако не бях открил Фрии-рънинг-а щях да съм скейтър.
И Ако трябва да класифицирам момичетата, които харесвам(външно) по тяхното облекло, те ще бъдат 3 типа:
1. С леко разпуснато облекло(дънки и там каквото е нагоре);
2. С доста разпуснати дънки и подчертани гърди;
3. Момичета с поли(като на Avril Lavigne);
И моля ви запомнете: рапърите нямат общо със скейтърите.
Всичко това си е мое мнение и не е нужно да ме разпъвате на кръст за него.
Le Parkour
Харесва ми чувството, когато скоча от високо и усетя адреналина в кръвта си. Харесва ми, когато времето се разтегли в безкрайност и сякаш имам всичкото време в ръцете си. Но уви, след секунда съм на земята и мечтая да летя
не бих желала да те разпъна на кръст....уважавам скейтърите повече от собствения си брат..... знам каква е разликата между рапъри и скейтъри...но искам да поясна...че не сички рапъри са рнб...все пак не е само тва на тая земяПървоначално написано от Fr3aki
респект и за тебе..
прочети си предишният пост... какви гъзаРИ ? Говорим за момичета..Първоначално написано от Jamalska
![]()
...имах предвид,че съм виждал(да некажа познавамПървоначално написано от Jamalska
) и такива индивиди от женски пол,които се обличат още по-курвенски(и нямат нищо общо с Р&Б)...
...вярата е мъртва,замина в смисъла за живот.Вятъра отвя споменът за отминалите дни.Времето заличи образът на любовта.Усмивката я няма веч,остана някъде сама,няма изход,това е моята съдба.. аз съм мъртав! ..само спомена остана да тъжи,до края на света...
SUPER mn ma divat iskam i az takav stil ama hi4 ne mi otiva taka4e...edna4e tva sa super qki hora sestra mi e malko takava i super mn me divi edna4e e izsulenite mom4eta sa super ...
Знам, че рапърите не са R&B, но са един чешит.
Le Parkour
Харесва ми чувството, когато скоча от високо и усетя адреналина в кръвта си. Харесва ми, когато времето се разтегли в безкрайност и сякаш имам всичкото време в ръцете си. Но уви, след секунда съм на земята и мечтая да летя
Izob6to ne me kefqt takiva momi4eta.Az predpo4itam da sa po stegnato oble4eni s dynki i T.H.
i mene vuob6te ne me kefyat pove4eto daje sa mujkarani#!
ami az se kefq na takiva momi4eta i mom4eta nqmam ni6to protiv tqh i mislq 4e e dosta qko da nosi6 takiva isuhleni ili smyknati dynki![]()
![]()
![]()
Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira
Коки, повечето смъкнати момичета, дето съм виждал са си много хубави. Единици не са хубави.
Le Parkour
dobre vyarno ima gi vsyakakvi i gotini i tupi
az imam edna u4itelka po nemski na 24 godini stra6na pi4kaaa
i dunkite malko smuknati gi nosi ama ne sega kato nyakoi raper
ami normalno ne navryani v zadnika!
kwo lo6o ima w myjkaranite...ako ne drugo to pone ne sa nekwi glezli...
A i ne wsi4kite smyknati momi4eta zadyljitelno sa myjkarani..po-skoro sa hora,koito mogat sami da se grijat za sebe si...
I R&B sux...wsy6tnost PO4TI wsi4ko ontheground sux...spored moite razbiraniq...![]()
Toq termin si go izmislih sega..imah peredwid 4e po4ti wsi4ko (wsy6tnost w momenta ne se se6tam za takowa koeto da mi hareswa) koeto se prawi samo za kintite..demek komersiqlno me drazni...I si otbelqzah speciqlno 4e twa e po moite razbiraniq...a nali stignahme do izwoda 4e wseki moje da si slu6a kwot si iska i da si mrazi kwot si iska...Az si hareswam po-zakopani ne6ta...Sa koito hareswa Mi6o 6amara i Nelly...negowa si rabota...
Btw taq tema q prewyrnahme w...spor za muzikata a ne izkazwaniq za stila na obli4ane.....
MEN PAK MNOO ME KEFAT TAKIA MOMI4ETA SUPER SA SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi lichno men si me kefi kak se obli4am t.e. smuknati pantaloni i t.n. daje ako naposleduk zapochnax da se oblicham po-punkarasko...ma inache e mnoy qk tozi stil![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
яко ме радват ! щото и аз обичам да се нося така![]()
Може ли да те прегърна? Но прегръдката води до целувка, целувката до обич, а обичта до секс. Та ... може ли да те прегърна?!{}