.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Ами като ви е дебело гъзо как няма да мразите впити дънки...
    ti normalen li si?! повечето смъкнати ф-чета са слаби..много малко са дебелите...и кво лошо има?! кат чалгарка ли да се обличам?! няам против нормалното женско облекло ма не ме кефи........кат си в цикъл туко виж си оцапала дънките мн приятно нали?! тц тц ....дебели ни били гъзовете ми.....тенкс
    еваларка =D> имаш 1 уважавка от мен

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Toq termin si go izmislih sega..imah peredwid 4e po4ti wsi4ko (wsy6tnost w momenta ne se se6tam za takowa koeto da mi hareswa) koeto se prawi samo za kintite..demek komersiqlno me drazni...I si otbelqzah speciqlno 4e twa e po moite razbiraniq...a nali stignahme do izwoda 4e wseki moje da si slu6a kwot si iska i da si mrazi kwot si iska...Az si hareswam po-zakopani ne6ta...Sa koito hareswa Mi6o 6amara i Nelly...negowa si rabota...
    Btw taq tema q prewyrnahme w...spor za muzikata a ne izkazwaniq za stila na obli4ane.....
    ето оше 1 мой чоек =D> =D> тука има пичое е не само факани умрели чалгари ебаси

xe
    Guest

Re: Smyknati Momi4eta?!

ми зависи ама има една дето виж ме кефи просто по-различно

Guest
    Ami az hoda smaknata i ako na nqkoi mu pre4i da ne me gleda smaknatite dre6ki sa nai komfortni osobenno s edni kecki sa mucka :P mn qko se caka hek sas smaknati ga6ti a s pola ne mojeee....:P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си