еми сичко става така тя е от друг град и тука има роднини и им идва на гости ваканциите... и така държиме връзка по IRC/SMS/Телефон/ ... обаче една вечер както си говорихме тя ми каза "Любчо аз ставам" и стана без да ми каже "обичам те" без нищи само едно "лека" и само това си беше... на което аз много се ядосах и я помолих в 1 СМС да ми даде едно каратичко любовно обяснение ... на което така и не получих отг. след което супер много се ядосах и в (чесно казано незнам колко) СМС'а и казах това което ме ядосва в нея и това което ми причинява тая болка и страдание... на което получих отг "... Не ме търси повече ЗАБРАВИ МЕ..." на което аз супер много се депресирах и откачих ... след това мина някфо време ф което лафихме 45мин по телфона от което нищо не излезе... после 2ч. по АеРСи.. и пак и така непомня кога се събрахме пак защото се бях надрусал с успокоителни които в случая пак не ми помогнаха защото пак се разплаках но сега нещата са много по променени незнам в кои е проблема дали аз съм сле променил след това или тя просто немога да си обясня какво става и защо сичко се струпва винаги на моята глава... ((( ако можеш ми HELP супер... това на кратко стана с нас...