- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bolkata
zdraveite
edno vuprosche novoto mi gaje mnogo si pada po ideiata da prichiniava bolka uveriava me che na men nikoga niama da mi prichini,i do sega ne e i probval,no vse pak smiata li niakoi, che toi moje da se okaje opasen za moeto fizichesko zdrave????gledala sum go kak iztezava hora koito sa me tormozili chak mi stana jal s gorkite.i vse pak molia otgovorete chestno kvoto si mislete.10x predvaritelno![]()
dai go nasam da go prevazpitam
Първоначално написано от Fighter_
hehehehe ne go davam mnogo si go obicham
6to fe na neq sado mazoto moje da i haresa feПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Grr,tfa mom4e na psihiatyr hodilo li e?!![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
Ми то аз не съм ходил на психиатър, а той ше е ходил...Първоначално написано от b3b3poHka
btw toq e mnogo bolen 4ovek
hi emi da ti kaja ne vsi4ki mom4eta kazvat istinata no tvoeti mnenie si e nai vajno poslu6ai surceto si))9
zdr sladuri az sam fenka na r&b
Moje i da e opasen z ateb no shtom te obicha tolkova i ti e kazal che nqma da te narani misle che nqma!!!A tova koeto e pravil na drugite hora zaradi tova koeto sa ti prechinili se rabira ot kakvo e!!!Zashtoto te obicha i iska da otmasti z ateb!
Всеки с наклонностите си.![]()
![]()
a nqkoi da zabelqza 4e temata e ot predi 2 godini? Mislq 4e ve4e e namerila re6enieto za tolkova vreme![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ами може само да внимаваш с него!Друго не можеш да направиш!