.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: oh komers

Guest
    btw nick ati ne trqq li da e satan`s daughter?

Тая темя нещо съм я пропуснал!!!
    Искам само да кажа, че и аз супер много се кефя на готик-метъл - Nightwish, Tristania, After Forever, Therion... Друга музика почти не слушам! Но, за жалост, хората предпочитат да слушат долнопробния рап, малоумната чалга или лигавите нео-метъли, вместо качествена музика (имам пред вид готик-метъл).
    Cut me free
    bleed whit me
    oh, no
    one by one
    we will fall
    down down

Повече от фен
    Ne moga da razbera 6to delite horata na tva deto slu6at?
    Horata se promenjat, dori da ne vi se vjarva.
    E moje bi i az ne sam suglasna s 4algata deto me vruhlita ot vsjakude, no 6tom ima takava muzika 'na4i ima koi da ja slu6a.
    Trjabva li njakoi da se 4ustva zle samo ot tova 4e ne slu6a takava muzika kato vas?
    Za mene mnogo drugi ne6ta sa komers kato ednakvite drehi naprimer ili pak ednakvite pri4eski, no tva si e do li4en izbor na 4oveka i na moga da kaja 4e njakoi, koito e po komersialen po njakakav na4in e lo6 4ovek, imam dostatu4no takiva priateli.
    Da ne mislite 4e i v rapa njama komers?
    Ima go navsjakude, a underground ne se otnasja po smisul samo za metala

vse pak ne razbrah kakvo razbira6 pod komers

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    offfffffff kvo napraihte temata we ! pone da bqhte procheli
    nikoi ne vi pita kvo e komers i kvo ne e ! tuka se iskashe samo da se razbere koi sme tiq deto slushame metal. i si4ki pochnaha vsevazmojni izkazvaniq - ot tupi po tupi. ami ne mi puka koi ot tuk kvo misli za komersa i tva onova. i tva mnenie na nz si koi "no comment" e napravo za del!
    az slusham metal !!!!
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

Guest
    ...PSYCHEDELIC ACTYVITY...

Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Az slu6am Black Metal tva komers li e

neeeeeeeeeeeeee black metala ne e komers black-a e velik

Цитирай Първоначално написано от bibonda
    offfffffff kvo napraihte temata we ! pone da bqhte procheli
    nikoi ne vi pita kvo e komers i kvo ne e ! tuka se iskashe samo da se razbere koi sme tiq deto slushame metal. i si4ki pochnaha vsevazmojni izkazvaniq - ot tupi po tupi. ami ne mi puka koi ot tuk kvo misli za komersa i tva onova. i tva mnenie na nz si koi "no comment" e napravo za del!
    az slusham metal !!!!

mersi za podkrepata i iskam da kaja neshto na vsichki tia koito spomenaha Korn AKO BIAHTE CHELI PRAVILNO BIAH KAZALA NIKVI NEO-METALI...A KORN SA NEO(NEW) METALISTI KOITO SA KOMERSIALNI(spored men,Murderdoll ne mi se surdi znam che gi haresvash ama te sa si komers)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си