.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

първата целувка - как?

мисля че въпроса е ясен, плс пишете
    мерси предварително..

Повече от фен
    Ооо божеее!!!Ква е тая параноя за тия целувки Няма за нищо да се притесняваш то си идва и тогава няма какво да му мислиш а просто става...сега ако ти обясня какво се прави със езика и т.н най-много или да се отвратиш или въобще нищо да не разбереш А иначе без език предполагам знаеш как става Най-важното е да хапнеш няколко дъфки за свеж дъх че иначе...

Супер фен
    Град
    София
    Наистина няма за какво да се притесняваш!!!Никой не се е родил научен,и всеки е минал по пътя на въпросите:Ами как ще стане...?Ами ако не се справя...?Просто се отпусни,прегърни твоето момиче и я целуни!Ще видиш,че всичко ще си доиде на момента

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Guest
    споко ве пийни си малко преди това ама не се напивай примерно 200 гр и прави това което тя прави или почни да и смучеш езиак въртетте си езиците ту в твойта ту в нейанта уста направи така че еците ви да се гонят в усите ви можеш да и засмучеш устнатат и тн. Няма определне начин прави това което ти дойде на ум ама не я целувай рязко да не си избиете зъбите

Град
    Varna
    Prosto nqma na4in da ti go obqsnim-kakto sa kazali drugitr,idva ot samo sebe si....
    LoVe Ya!

Guest
    Dai my po Dupeto edna :P

Фен
    Град
    tam kadeto ne trqbva
    nqkude bqh 4ela 4e kolkoto po malko mislish za celufkata tolkova po dobre se polu4ava taka 4e............
    Nikoga ne e kusno da napravish na mrusnika mrusno kolkoto po-kusno tolkva po-mrusno

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

:))

ne boi se sladko kakto kazaha po dobre e da ne misli6 za tova i da se ostavi6 na momenta... kogato liceto na polovinkata ti se dobliji... tolkova blizo 4e da vijdda6 vsqka kap4ica po liceto i.... vsi4ko e romanti4no ... awe izob6to perfektna e purvata celuvka! e pone moqta be6e!

Guest
    hehehe mi to stava samo , bez da go ti da go predizvaikva6, v to4niq monet , s to4niq 4ovek

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от HageTo
    Prosto nqma na4in da ti go obqsnim-kakto sa kazali drugitr,idva ot samo sebe si....
    Послушай я целувката е като инстинкт никоя не е еднаква с първата
    защото тя е най-красивата....

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    drugite sa pravi )) prosto ne misli tolkova.. a i 1-ta moje da ne e ne6to val6ebno kakto go opisvat) no posle 6te ti haresa...))
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    хех, знам, че колкото и хора да ти кажат да си спокоен,пак няма да си. така е с всеки. но наистина е по-добре да не му мислиш много, и един съвет лично от мен - няма нужда от алкохол, най-много после да не помниш нищо и да съжаляваш. и не планирай - тези неща стават от самосебе си. всичко ще е наред! Успех!
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    ne moje da se opi6e.... prosto kogato stane se nasladi na momenta .. :P
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

abe i az otnachalo beh shashnata kak she e pyrviq pyt, strah da ne se izdynish...obache si doide ot samosebe si i beshe chudno tyi che spoko sichko shte e ok
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    stana suvsem ney4akvano za mene
    : AMG Corporation ::

Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    ne moje da se opi6e.... prosto kogato stane se nasladi na momenta .. :P
    така е,съгласна съм с теб
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    "kato grym ot qsno nebe"... ne6to takova!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    София
    haha mi moita be6e nqkvo spomnqm si 4e se si misleh 4e tva mi e parvata celuvka i mai4e bqh razo4arovana 4e e ne6to po-hubavo
    a kak-6e mu hvane6 cakata spox
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    haha mi moita be6e nqkvo spomnqm si 4e se si misleh 4e tva mi e parvata celuvka i mai4e bqh razo4arovana 4e e ne6to po-hubavo
    a kak-6e mu hvane6 cakata spox
    ооооо на колко години си искам да ми духаш

Moderated by Aia
    Foruma ne e miasto za lichni vaprosi!!
    Molia,za celta izpolzvaite lichni saobshtenia!!!
    Blagodaria za vnimanieto!!!

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Mislq,che povecheto hora tuk ti go kazaha.Nedei da mislish za tova.Stava prosto ot samo sebe si.Spokoino ne boli Shte vidish,che ne e strashno.Tova e nai-hubaviq moment za edin mlad chovek.Uspeh
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Град
    sliven
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    споко ве пийни си малко преди това ама не се напивай примерно 200 гр и прави това което тя прави или почни да и смучеш езиак въртетте си езиците ту в твойта ту в нейанта уста направи така че еците ви да се гонят в усите ви можеш да и засмучеш устнатат и тн. Няма определне начин прави това което ти дойде на ум ама не я целувай рязко да не си избиете зъбите
    ami tova e na4ina pone ako se izloji6 6e si ima6 opravdanie-bqh piqn aide kasmet

Guest
    abe spoko be hora ne e tolkova stra6no nikoi nqma da vi izqde !!! kvo ste se napla6ili takiva

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe spoko be hora ne e tolkova stra6no nikoi nqma da vi izqde !!! kvo ste se napla6ili takiva
    i az sam na sa6toto mnenie

Повече от фен
    mn merci na 4oveka pusnal tazi tema za6toto imam su6tite pritesneniq ms mn
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен
    4ela sam mn temi po-vaprosa vav foruma i ni6to ne stana taka kakto e opisano tuk.Vaprosa e da se otpusne6 i da se otdade6 na emociqta!I az ne znaex kak da se celuvam do sabota i az se pritesnqvax i az se 4udex kak 6te stane,no eto 4e stana i be6e neveroqtnoTaka 4e ne se pritesnqvai i vsi4ko 6te e OK!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си