- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първата целувка - как?
мисля че въпроса е ясен, плс пишете
мерси предварително..
Ооо божеее!!!Ква е тая параноя за тия целувкиНяма за нищо да се притесняваш то си идва и тогава няма какво да му мислиш а просто става...сега ако ти обясня какво се прави със езика и т.н най-много или да се отвратиш или въобще нищо да не разбереш
А иначе без език предполагам знаеш как става
Най-важното е да хапнеш няколко дъфки за свеж дъх че иначе...
![]()
Наистина няма за какво да се притесняваш!!!Никой не се е родил научен,и всеки е минал по пътя на въпросите:Ами как ще стане...?Ами ако не се справя...?Просто се отпусни,прегърни твоето момиче и я целуни!Ще видиш,че всичко ще си доиде на момента![]()
споко ве пийни си малко преди това ама не се напивай примерно 200 гр и прави това което тя прави или почни да и смучеш езиак въртетте си езиците ту в твойта ту в нейанта уста направи така че еците ви да се гонят в усите ви можеш да и засмучеш устнатат и тн. Няма определне начин прави това което ти дойде на ум ама не я целувай рязко да не си избиете зъбите
Prosto nqma na4in da ti go obqsnim-kakto sa kazali drugitr,idva ot samo sebe si....
LoVe Ya!
Dai my po Dupeto edna :P
nqkude bqh 4ela 4e kolkoto po malko mislish za celufkata tolkova po dobre se polu4ava taka 4e............![]()
Nikoga ne e kusno da napravish na mrusnika mrusno kolkoto po-kusno tolkva po-mrusno
ne boi se sladko kakto kazaha po dobre e da ne misli6 za tova i da se ostavi6 na momenta... kogato liceto na polovinkata ti se dobliji... tolkova blizo 4e da vijdda6 vsqka kap4ica po liceto i.... vsi4ko e romanti4no ... awe izob6to perfektna e purvata celuvka! e pone moqta be6e!
hehehemi to stava samo , bez da go ti da go predizvaikva6, v to4niq monet , s to4niq 4ovek
Послушай я целувката е като инстинкт никоя не е еднаква с първатаПървоначално написано от HageTo
защото тя е най-красивата....
drugite sa pravi)) prosto ne misli tolkova.. a i 1-ta moje da ne e ne6to val6ebno kakto go opisvat
) no posle 6te ti haresa...
))
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
хех, знам, че колкото и хора да ти кажат да си спокоен,пак няма да си. така е с всеки. но наистина е по-добре да не му мислиш много, и един съвет лично от мен - няма нужда от алкохол, най-много после да не помниш нищо и да съжаляваш. и не планирай - тези неща стават от самосебе си. всичко ще е наред! Успех!
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
ne moje da se opi6e.... prosto kogato stane se nasladi na momenta .. :P
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
abe i az otnachalo beh shashnata kak she e pyrviq pyt, strah da ne se izdynish...obache si doide ot samosebe si i beshe chudnotyi che spoko sichko shte e ok
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
stana suvsem ney4akvano za mene
: AMG Corporation
::
така е,съгласна съм с тебПървоначално написано от *-*Krisito*-*
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
"kato grym ot qsno nebe"... ne6to takova!![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
haha mi moita be6e nqkvo spomnqm si 4e se si misleh 4e tva mi e parvata celuvka i mai4e bqh razo4arovana 4e e ne6to po-hubavo
a kak-6e mu hvane6 cakata spox![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
ооооо на колко години си искам да ми духашПървоначално написано от vra4ka
Moderated by Aia
Foruma ne e miasto za lichni vaprosi!!
Molia,za celta izpolzvaite lichni saobshtenia!!!
Blagodaria za vnimanieto!!!
Mislq,che povecheto hora tuk ti go kazaha.Nedei da mislish za tova.Stava prosto ot samo sebe si.Spokoino ne boliShte vidish,che ne e strashno.Tova e nai-hubaviq moment za edin mlad chovek.Uspeh
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
ami tova e na4ina pone ako se izloji6 6e si ima6 opravdanie-bqh piqn aide kasmetПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
abe spoko be hora ne e tolkova stra6no nikoi nqma da vi izqde !!! kvo ste se napla6ili takiva![]()
i az sam na sa6toto mnenieПървоначално написано от Анонимко
![]()
mn merci na 4oveka pusnal tazi tema za6toto imam su6tite pritesneniq ms mn![]()
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
4ela sam mn temi po-vaprosa vav foruma i ni6to ne stana taka kakto e opisano tuk.Vaprosa e da se otpusne6 i da se otdade6 na emociqta!I az ne znaex kak da se celuvam do sabota i az se pritesnqvax i az se 4udex kak 6te stane,no eto 4e stana i be6e neveroqtnoTaka 4e ne se pritesnqvai i vsi4ko 6te e OK!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)