.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: hora,savet?!?!?!

Hybrid View

Фен
    Град
    У дома:)
    Kaji mu, che ne si gotova za takava vajna stapka, a ako toi ne razbere i prodalji da si "prosi", mu bii shuta.
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Guest
    Doebalo mu se e na pi4a :P:P:P:P:P Ama ti si re6ava6.. Ako iska6 si pogovorete, kaji mu 4e si o6te malka i ne si gotova za zdrav SEX !!! Ama ima go i ozi variant, da te ostavi 6tot si mu otkazala. 6te mu e tapo ako mu otkaje6, ama si preceni dali si gotova. Ako ne za6to da barza6, ako te prepira da go pravite zna4i ne te obi4a a samo mu se e doebalo :P:P:P:P:P:P

e ti luda li si?za6to da e nenormalno?nqkoi zapo4vat mnogo po-rano!puskai na gorkoto mom4e!
    nau4i se da jivee6 6tastlivo i nikoga da ne si zaet da dava6 ili polu4ava6 lubov!

Град
    burgas
    Vij moq savet e da si pomislish mnogo dobre iskash ili ne toi da ti e parviq i vaobshte iskash li sex-gotova li si za engo?Ako mislish 4e ne si po dobre obesni na priqtelq si i ako toi naistina te obicha tolkva mnogo kakto ti mislish shte te razbere i shte izchaka sama da go poiskash

neizvesten
    Guest

:)

gledai sega to za vsi4ko si ima vreme puk as da ti kaja nito si malka nito si golqma za tova puk i da ti kaja li nujno e 4ovek da opita ot vsi4ko po malko i v ymereni koli4estva.I VSE PAK TI SI RE6AVASH

Град
    По света и у нас !
    Ami pacha 6to si trugnala sas tolkova golqm kato ne ti se e*be oshte mnoo qsno che iska da te cepni ta toi e na 18

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Emi sigurno e znak 4e iska daaa....!!! Ako iska6 se pecaite ako ne ne! Neznam kaji mu kvot misli6 i se razberete no e normalno na taq vazrast da go napravi6! No kat se zamisli6 4e ima xora koito sa go praili i na 13,abe ti precenqva6!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Napalno si si prava.14 godini e tvarde krehka vazrast.ti estestvenno mojesh da go napravish ako iskash zastoto nikoi ne moje da te zadalji da ne go pravish.No naistina traibva da si pove4e ot 100% sigurna che go iskash,zastoto ste ti ostane kato spomen zavinagi ,a i ako ne si napalno sigurna niama da ti bade naistina priatno i ste se pritesniavash naistina mn.Taka 4e nai dobre prosto iz4akai oste.Ako toi naistina darji na teb ne moje da ne te razbere - za14 godishno momi4e e tvarde rano. pak i zamisli se na 18 god. stom oste ne go e pravil naistina mu se pravi,no niama izobsto opit,tai 4e nai malkoto ne e podhodiasto za parvi pat da go pravish s neopiten kolkoto i da e mil i vnimatelen ,a napravish li go -i ostanesh li s lo6i spomeni koeto e mn mn vazmojno -tova ste ti ostane za cial jivot.ZAMISLI SE SERIOZNO DALI SI STRUVA.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Всеки сам решава кога да го направи. Ако го искаш - направи го. Ако не - не го прави. Всеки сам решава...И да не ти пука какво мислят другите.
    taka e!

Samo ne go pravi za da mu ugodi6 6toto ako mu e bilo samo za tova 6e bade6 qko preebana i 6e se 4uvstva6 kato parcal.Ti tvardi6 4e se obi4ate e tva e qko.napravi go kato si gotova pone da si znae6 4e ti si go re6ila a ne ti e povliqno.kolkoto do vazrasta ne mislq 4e si malka.nqkoi se razvivat po barzo drugi po-bavno vsi4ko e otnositelno

Голям фен
    ami mila..spored men 14 si e ranichko a i toi opredeleno ti namekva za sex no..izborut e tvoi..i vse pak ako tolkova go obichash i ne vijdash prechki da go napravite ne mislq che e problem..misli s glavata si i tova e

Град
    Aytos
    Ми миличка както сама казваш още ти е раничко за секс, а на него точно това му се иска и ако държи на тебе както казваш ще те чака

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от bad_baby_girl
    e da ama az mai ne sam gotova. pak ako me popita neznam kvo da mu kaja
    Господи мили Боже ние ли трябва да ти кажем че когато не искаш да го направиш му казваш че не си готова и че няма да се ебете сега.
    Ебаси нямате ли собствено мнение ве. Не е важно дали той иска да се ебете а дали ти искаш да се ебеш

abeeeeeeee tapaziiiiiiiiii kfa e temataa beeeeeeee bah maa mu kfo me interesuva taq ! sry ama si naprai tema i tfa e ! tuka temata e za sfirkite,az vikam da nau4ime momi4etata s qku praktika

Супер фен
    za nego spored men da opredeleno go iska,za teb spored men seki sam si re6ava koga da go napravi.ne iskam da davam na nikoi akul

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

_iveto_
    Guest
    секс на 14 не е ненормално, аз самата го направих за първи път малко преди да навърша 14,въпреки, че винаги съм смятала,че ще го направя по-късно.И не чакай той да те пита,защото често тези неща стават от самосебеси.Въпросът е,че ти явно не си готова да загубиш девствеността си.Явно обаче приятелят ти е готов да го направи (ако вече не е,а само така твърди).Ето защо трябва да му кажеш или да му покажеш,че още не си готова на тази стъпка.

Каквото и да предприемеш обаче,моля те, дръж на себе си,отстоявай позицията си.Има време за всичко.

Успех!

Незнам обаче секса на 14 за мене е по-нормален от колкото лубовта ... Как така си на 14 и го обича6 ... та ти колко връзки си имала и колко още ще имаш ... ехееее

Re: hora,savet?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от bad_baby_girl
    e zna4i po4vam,imam si gadje ot 3 meseca i se obi4ame stra6no mnogo dori toi mene pove4e no kakto i da e.toi e na 18 a az na 14 problema e 4e blizo ot mesec po4na da se darji po osobeno toets da me bara po taka ,da mi seluva gardite i t.n.t !TVA NAMEK ZA NE6TO LI E??????toi do sq ne go e pravil nito pak az, makar 4e i ne iskam de,E BA VSE PAK SAM SAMO NA 14 !SEXA na taq vazrast e nenormalno?!?!?NE mislite li? moje da vi se struva 4e sam qko zadrastena,no .... prosto tva mi e mnenieto!!I sega neznam kvo da pravq ako nqkoi den me popita iska6 li da sam ti e parviq i ti parvata za men vaob6te qko obarkana sam!!HELP ME PLSPLSPLSPls
    kato ne si gotova pogovori s nego a toi bi trqbvalo da proqvi razbirane i da te iz4aka dokato si gotova

Град
    в приказките.. :)
    Естествено, че няма да го правиш, щом не искаш! Просто му кажи, че не си готова и толкова. Ако продължава да държи му кажи да си гледа работата. :P И че той не е единствен Но ако наистина те обича както казваш, ще се примири и ще чака Но определено недей да го правиш, ако не искаш! Вече ти казаха достатъчно причини
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

danyYyyy
    Guest
    awe kfo da ti kaa , 4ukaite se .. na 14 si ne ti e rano )

spored men trqbva da iz4aka6 o6te pone minimum 1 godina. ako toi te obi4a tolkova kolkoto ti kazva6 6te 4aka, makar 4e s tezi celuvaniq po gardite i t.n. mislq 4e zapo4va da nastoqva. pogovori s nego i ako vse pak misli6 4e naistina te obi4a moje i da probva6. no moqt savet e da iz4aka6 o6te malko.
    TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!

Голям фен
    6tom ti ne si gotova ne go pravi!Tova e tvoi li4en izbor!A ako te zareje avno ne te zaslujava!!!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Супер фен
    Пон Окт 25, 2004

Явно няма кой да види датата ?
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Голям фен
    Скъпа, виж сега - не си направила много умна постъпка, като си тръгнала с 18-годишен, ама тея работи не се планират, тъй че да приемем, че просто е станало. Сега, ако си убедена, че не искаш да правиш секс, трябва просто да си поговорите по въпроса. Ако той наистина държи на ТЕБ, а не на половият ти орган, ще те разбере и ще уважи решението ти. Има и още нещо - ако го харесваш толкова, колкото казваш, няма нищо лошо да го направите - само ако искаш разбира се. Мисълта ми е, че ако го искаш, трябва да го направиш, а възрастта...голяма работа Т.е. работата наистина е голяма, но ако ТИ го искаш няма нищо лошо да го направиш. Между другото е похвално, че имаш принципи и ги спазваш - похвално е, особено имайки предвид нивото на морал на днешните момиченца на твойта възраст (не че аз съм много по голяма де... :P )
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Пон Окт 25, 2004

Явно няма кой да види датата ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си