.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Hybrid View

Фен
    Град
    София

Склонни ли сте да казвате "Обичам те?"

Въпроса ми е ясен...Не е заради конкретна причина,просто ми е любопитно,тъй като самата аз не обичам да го казвам...И ако го казвате от сърце ли идва или за да отбиете номера както се казва?
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

За да кажа на едно момче,че го обичам наистина трябва да го чувствам..Определено обичам да го казвам,но когато е искренно ..иначе,честно казано,го казвам мн често(на fr-тата си)Но наистина,когато го мисля,щото за мене тва "Обичам те" има супер силно значение и никога няма да кажа на някой просто ей така
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Guest
    ami 4esno kazano mi e trudno da kazvam "obi4am te" nai -ve4e na maika mi i ba6ta mi.nzm za6to ama na fr-te mi e po-lesno :S

Мега фен Аватара на iiirish
    за съжаление го казвам, но всеки път в който съм го казвала явно е било грешка...да! склонна съм да казвам "обичам те", но не на подходящия човек

О, доста често казвам на някого, че го обичам. Казвам го на мама, на тате и на бате, казвам го на баба, на Бъртън (хъскито), казвам го на приятелите от компанията ми и също го казвам на гаджето ми. И когато го казвам наистина го мисля. Иначе просто мълча.
    I'm a riotstarter
    Molotov's on fire
    Flame is getting higher
    Higher, higher, higher

Non scholae, sed vitae discimus.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Интересно

До сега съм го казвала на един единствен човек.Човек в когото бях, съм и ще продължавам да бъда влюбена.Първите 1-2 пъти когато го казах се чувствах странно не вярвах, че мога да обичам и да го изрека, но когато осъзнах че е така нямаше други думи с които да изразя чувствата си, макар че по някога ми се струва, че те са на половина от това което чувствам!
    Дано има повече хора които да си го казват но не за да отбият номера а просто всеки миг когато са с любимия човек да им показват колко много значат за тях!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    ako naistina go chyvstvash shte obichash da go kazvash ...az obojavam da go kazvam,da my go pokazvam i da dokazvam kolko mnogo go obicham...qvno ne si izpitala oshte tova chyvstvo..ne si izpitala istinskata,chista lubov,za da ti haresa da kajesh obicham te...pazi q za specialniq chovek,ne go kazvai na nqkoi,samo zashtoto toi ti q e kazal...;]

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз също не обичам да го казвам, но това не означава че не обичам. Просто...има си моменти в които ми се иска и го казвам, но не както си ям пицата в голямото междучасие

Голям фен
    Обичам да го казвам, но ми е трудно, дори и когато го чувствам наистина, само няколко пъти съм се усмелявала да го изрека ..

Голям фен
    Много пъти съм го казвала,когато не съм го чувствала.Просто ей така,за да си намирам на приказка. Само един път съм била искренна ,и все още съм.Казвам му всеки ден колко много го обичам и за първи път наистина го чувствам
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ужасно ми е трудно да го казвам, дори когато го чувствам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Ами аз съм го казвала на двама човека. С първия стана почти на сила. И беше много странно защото исках да го кажа а думите ми се спираха всякаш изведнъж онемявах и чак се задавях. Не можех да го изрека. Чак след това осъзнах че аз всъщност не обичах този човек....а сега...сега е различно
    А сега какво...?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Честно казано, като се замисля, не го казвам често. Казвам го тогава, когато го почувствам. По-често казвам: "И аз те обичам" Разбира се, когато наистина го мисля.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami 4esno kazano mi e trudno da kazvam "obi4am te" nai -ve4e na maika mi i ba6ta mi.nzm za6to ama na fr-te mi e po-lesno :S
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Град
    NePoStoQnNo
    mnogo rqdko kazvam "obi4am te" i ako go kaja tova e za6toto naistina go 4uvstvam.Tova spored men sa dve prosti dumi, ozna4ava6ti mnogo i ne biva da se kazvat na sila ei taka za da otbie6 nomera

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    много ми е трудно да го кажа може би защото съм много прикрит откъм чувства

ами аз чесно казано почти на никой не казвам че го обичам...много рядко ми се случва... но определено ако съм хлътнала по някое момче много тогава бих си позволила да кажа..
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

аз също съм като теб и не казвам много често на някого че го обичам

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми казвам го когато го чувствам, но за съжаление засега съм неразбрана

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    тази думичка липсва в моя речник ако трябва да съм честна, ужасно ми е трудно да я изрека...казвала съм "обичам те" до сега на едно единствено момче, само един път при това, но после съжалих..и от тогава съм си казала, че ще я кажа на някой, който наистина заслужава..ииии още не се е намерил такъв или пък аз още не съм го разбрала
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    Град
    sf
    dam,az sum absolutno sklonna da go kazvam ,za6toto ima na kogo da go kaja.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Многоо обичам да казвам "Обичам те"..много силни думи,но и изразяващи огромна любов и сила според мен.Винаги, когато ги казвам съм искренна.А и не мисля,че е лошо хората,които обичаме и на които държим да знаят това.
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    София
    Когато почувствам, че искам да го кажа, го казвам. Досега само на едно момче съм го казвала и продължавам да го правя, защото наистина го чувствам. Иначе на майка ми и на баща ми го казвам често, на приятелите си също.

Ami az sam gotov da kaja istinski OBI4AM TE samo ako ispitvma istinski 4ustva, az gi ispitvam tezi 4ustva samo kam edno momi4e,az sam bezumn vliuben v neq i postoqnno i kazvam 4e q obi4am za6toto q obi4am istinski OBI4AM SARA!!!

Град
    БТК...зад тебе е :eVil:
    Не, не съм склонна да казвам "Обичам те".. бих го казала само на много специален човек, който наистина, ама наистина много е заслужил.. по природа съм недоверчиво и избягвам да показвам чувствата си, освен ако не съм сигурна в този срещу мен.. затова избягвам и тези вълшебни думички..е, когато става въпрос за близките ми, не ги пестя за себе си също :P хахх, тук вече се избъзиках
    I can't see your star
    The mechanical lights of Lisbon frightened it away
    And I'm alone now
    Me and all I stood for
    We're wandering now
    All in parts in pieces, swim lonely
    Find your own way out...
    ~EvAnEsCeNcE~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове