.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: kak da e moi ?

MisSs
    Guest

kak da e moi ?

Toi mi haresva..
    vednuj me pokani na diskoteka..shtqhme da hodim na kafe..no mislq che si ima priqtelka.vchera me popita kakvo mislq za nego(v chata).no mi kaza che si ima priqtelka.
    no pak i az ne iskam vryzka..iskam prosto da znam sas sigurnost che me haresva.ot vreme na vreme me svalq..no .. do tam..kak da go ocharovam???

Re: kak da e moi ?

Цитирай Първоначално написано от MisSs
    Toi mi haresva..
    vednuj me pokani na diskoteka..shtqhme da hodim na kafe..no mislq che si ima priqtelka.vchera me popita kakvo mislq za nego(v chata).no mi kaza che si ima priqtelka.
    no pak i az ne iskam vryzka..iskam prosto da znam sas sigurnost che me haresva.ot vreme na vreme me svalq..no .. do tam..kak da go ocharovam???
    Искаш той да те харесва, но да не ставате гаджета?! Какъв е смисълът ?!

pyrvo neka vse pak spomena 4e tazi tema moje bi ne e za tuka.a kak da te haresa li.osven fizi4eski......mi.....moje da nakara6 nqkoq svoq priqtelka da mu kaje 4e go haresva6....i toi ako ti spomene ne6to kazva6 4e ne e vqrno i 4e si e izmislila i taka toi 6te se pozainteresuva....
    ili go ignorirai.tova e nai-gore6tata i efikasnata recepta....
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Голям фен
    eh..poveche ot ochevidno e che te haresva shtom te pita tova osven ako razbira se ne e nqkoi neseriozen koito jivee samo zaradi prikliucheniqta...ako ne e takuv shtom ti e kazal che ima priqtelka sigurno e chesten sprqmo teb i tova che ti go e kazal moje da pokazva che se kolebae m/u teb i neq...no seriozno se zamisli dali chovekut e tochen i kakvo iskash da imash nego..

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    ti prosto iskash da se chuvstvash haresvana i obekt na vnimanie ili neshto poveche ? a pyk tova s priatelkata e naistina udachno.Po dobre e otkolkoto direktno da my kajesh che go haresvash.Pone spored men.Opitai nomera s priatelkata )
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    e tuka ni6to nemoga da kaja po vaprosa imam mn no 6te go zapazq samo za men
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Guest
    ми направи му свирка

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Незнам ама искаш да те харесва и да не ходите?Тва е бахти тъпотията.Ако искаш да те харесва и ако стане ще ти предложи и какво?Ще му кажеш неискам връзка а се надяваш да те обича!Няма смисъл!

.....
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    pyrvo neka vse pak spomena 4e tazi tema moje bi ne e za tuka.a kak da te haresa li.osven fizi4eski......mi.....moje da nakara6 nqkoq svoq priqtelka da mu kaje 4e go haresva6....i toi ako ti spomene ne6to kazva6 4e ne e vqrno i 4e si e izmislila i taka toi 6te se pozainteresuva....
    ili go ignorirai.tova e nai-gore6tata i efikasnata recepta....
    -------------------------------------
    /boje moi ti na kolko godini si tea prostotii priqtelaka ti da my kaje ve4e sa mng banalni i ne samo,tva e BEBE6KO we .... lele/
    kato go xaresva6 otiva6 i my kazva6 puk kvoto 6te da stava moje i toi da izpitva ne6to se pak ima i pustvitelni mom4eta

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Незнам ама искаш да те харесва и да не ходите?Тва е бахти тъпотията.Ако искаш да те харесва и ако стане ще ти предложи и какво?Ще му кажеш неискам връзка а се надяваш да те обича!Няма смисъл!

Мега фен Аватара на koalka
    Не искаш връзка, но искаш да е твой??

Мега фен Аватара на iiirish
    ако до момента в който се познавате той не е очарован от теб, няма какво друго да направиш. когато един човек те харесва открива чара в теб и без твоя помощ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си