.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Ot4aqniq
    Guest

Golqm problem,molq vi pomognete mi :(((

Cqloto mi lice e pokrito s edni malki 4erveni pup4ici i nemogat da se mahnat.nai ,mnogo sa mi pod ustata nad bradi4kata.Znam 6te kajete v takava vuzrast si i t.n. Na 17 sym, sled 2 meseca stavam na 18.Teq pupki sa mi ot 4-5 godini ve4e i s kakvo li ne gi mazah. To ne be6e Lepten,kremove,losioni...vse si sedqt drebni i 4erveni i ne se mahat.napravo me e sram da se pokaja pred horata taka.(( predi tova bqh pi4aga i qko momi4eta me haresvaha no otkogato mi naizlizaha qko ve4e i na tqh im e kofti,a na men o6te pove4e.nemoga pove4e,ne izdarjam...... ide mi da napravq nqkoq gluspost.napravo tiq pupki mi provalqt jivota.nemoga pove4e,ot4aqn sum,molq vi pomognete mi,posuvetvaite me za ne6to s koeto da gi mahna..... ((

rezniaka
    Guest

spoko

spoko bratle!tva e dobre 4e sa ti malki!probvai s salicilov spirt!6tipe mnoo ama i gi gori zdrao!napravo neostava i sleda ot tiah no sled tva kojata ti stava nekva 4ervena!probvai s spirta!pomaga!poviarvai mi i az sum kato tebe,i nai vajnoto e da ne zabravia6 4e ima i drugi kato teb!

pupkite sa 4esto sre6an problem na na6ata vuzrast,az izpolzvah Lepten(ne moje da ne si gledal reklamata),na men mi pomogna,naistina deistva,probvai
    Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!

Ами пич да ти кажа такива пъпки се получават и от неправилното бръснене.Особено ако си започнал да се бръснеш в по-ранна възраст.(13-14 год.).Моят съвет е да спреш да се бръснеш за известно време там кадето имаш фъки.

Град
    Burgas
    zdrasti
    1. vzimash HUMA, tq e universalna - ot aptekata, smesvash q s voda i q nalagash na liceto, dokato zasyhne.. posle q izmivash.. kolkoto pyti se setish
    2. Urinoterapiq - sobstveta.. kolkoto i gadno da zvu4i.. s edin pamyk.. majesh liceto, sled tova izsyhva i go izmivash NE MIRISHE!!!! .. perfektno e ! .. ima i sumat i knigi.. ne si go izmislqm..
    3. Mini za nqkolko dni samo na plodove i chai .. malko da poiz4istish organizma, 4esto tova stava ot otrovi...
    4. Svarqvash 4ai ot laika i si pravish kompresi ,systho taka i ot neven
    Ako se setq drugi, pak shte ti kaja
    Modeli@mail.bg tova mi e e-mail
    do skoro
    zamylchi i ... prosto se zaslushai v tishinata ...

Голям фен
    suvetvam te nezabavno da idesh pri dermatolog koito vednaga shte moje da ti kaje ot kakvo sa i kak da gi mahnesh!

Град
    Burgas
    Eheheh.. 10x .. ae.. to e pove4e za da ne me zanimavat .. kolko dushi shte se vklu4at na nqkoi, koito se pishe Prostakkk .. 4e i s 3 "k"-ta axax
    zamylchi i ... prosto se zaslushai v tishinata ...

1. otidi na dermatolog
    2. kato se brysnesh ne pravi "kontra"
    3. napravi si test za alergii

uspeh

Голям фен
    Град
    Констанц
    emi kato ni6to ne ti pomaga otidi na dermatolog tolova li e slojno
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Guest
    kakto ti kazaxa ve4e salicilov spirt sytrin sled kato se sabudish i ve4er predi da si legnesh samo 4e sled tova slagai nqkakvo krem4e 4e ina4e kojata stava suxa i ne e pruqtno!na mene mi pomogna

Guest
    vish mislq che tova sa rani sled kato si bil v poberteta si istiskval papkite i se poluchavat takiva rani ako sus selicilov spirt ne se mahnat mislq che shte ostanat za vinagi:P no na nqkoi hora tova im e chara ne se pritesnqvai

tech_noir
    Guest
    Мани го спирта, да не си скапеш и състариш съвсем кожата. Използвай одеколон/афтършейф идеята е същата, но поне е мислен за човешка кожа.

Друотоса мазила разни, но е добре да се консуултираш с дерматолог или кометик (всеки такъв салон за разкрасяване), какво точно е за твоята кожа. Не бива да е нещо дето да не върши работа, ама не трябва и да е много брутално, за да не изглеждаш като мумия след 10 години. Зависи от мазността на кожата и прочие. Е, и от бюдета ти.

Избягвай шоколад и кола и се бръсни с добра самобръсначка верно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си