- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SLUSHATE LI ONLINE RADIO?
SLUSHATE LI ONLINE RADIO-KOE?
da darik no samo srqda ve4er, kato go vodi martin karbovski, samo prostotii rusi, no ponqkoga e interesno![]()
rqdko slu6am online radio,no kogato slu6am ,slu6am 99.1(Veselina)
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Az slu6am mn rqdko i to na CNN 6toto me kefi i kazvat qki raboti ina4i si slu6am Fresh![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
az pyk po4ti nikvo,no ot vreme na vreme slu6am city,a kato sym na selo slu6am tam rumunskite prostotiiki![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Slusham no ne BG shtoto te vsi4kite sa jalki. Towa slusham az:
www.DI.fm
party931.com
GlobalDjBroadcast.com
bbc.co.uk/radio1
az slusham mnogo rqdko,no kogato slusham tova sa bgradio,veselina.... city
samo kato izperkam si puskam online radio...ama tova se slu4va na 3-4 meseca - 1 pat...i radioto e "Radio City"![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
hora., kajete kakvo tochno da si izteglq za da moga da si slusham i az online![]()
Da - RADIO FRESH![]()
![]()
![]()
Az lichno polzvam RealPlayer10GOLD
Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".
не
малко ми е бавен нета и сече иначе и да беше бърз пак нямаше
за ко ми са толкоз много mp3-ки на харда ? Само да запълват място ли ? Не мисля...
Ot 5 meseca ne sam slushala!!! :P
mnogo syglasna i az ne slusham on-line radioПървоначално написано от LunaTriCk
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
rqdko slu6am on-line radio, no kogato slu6am to e edno radio koeto e pusnato vav vatre6nata mreja na internet dostav4ika mi
AZ pak slusham novoto ONLINE RADIO ACTIVE-super sa puskat mn.novi parcheta i strashno HITOVE,a skoro shteli da imat predavania mislia,che ot dr.ponedelnik-super sa iaki.Ubedete se sami www.radioactivebg.com
rqdko slu6am online radio![]()
q nqkoi da kaje nqkoe Bg radio online s mn muzika...
adresa ko moje da dadete![]()
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
kakvo ima6 predvid pod mnogo myzika? www.bgradio.net pyskat samo bg pesniПървоначално написано от tedi{P}{P}{P}
![]()
Ne, predpo4itam da si slu6am mp3-ki, koito sam si izteglila, taka moga po vsqko vreme da slu6am koqto si pesen poiskam, za razlika ot radioto![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
poniakoga slusham. :P
Ами слушам Radio Active . Супер яко е радиото , има много къс рекламен блок![]()