.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~

Все повече се изненадвам от хората ... А вие ?

Та искам да Ви разкажа какво ми се случи днес ... Както най- спокойно си седяхме в едно кафе с няколко приятелки при нас се натрапи някаква баба в доста странен раздърпан външен вид. Без да пита седна и каза Айде да ви направя по един портрет и ние в случая нямахме думата...Та започна тя с нейното перо и боичка да маца ... и говори на всяка една от нас - "и си много добър човек , ти ще успееш в живота ... Теб те чака голяма любов" и т.н. все хубави работи - "Тук виждам някакво момче си мисли за теб " След дългите й излияния накрая най нахално каза - "Хайде сега да ми платите" След което - какво да правим намерихме последните си пари и й ги даваме... И с репликата - Пфу - стотинки...аз да не съм ви фабрика , баси бедните сте , просто няма накъде повече", въпросната гледачка стана , тръсна се и излезе. Незнам ...но аз останах потресена от въпросната личност. Просто исках да споделя с някого случката. Моите приятелки се радваха на казаното... ама какъв е смисъа като тя разправя неща , които и аз мога да вървя по улиците и да дрънкам на всеки . Вие какво мислите за тези хора, попадали ли сте на такива... и как реаргирате? Sorry ако е имало подобна тема

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ак0 живее6 в Стара Заг0ра зна4и аз съм се падала на съ6тата "гледа4ка" хехе пак д0бре ме нарисува хаха ... Аз и дад0х 2 лева за к0ит0 не съжалявам все 06те! Тъи 4е преди да се д0вери6 следва6тия път (ак0 има такъф) я питай к0лк0 пари 6те ти вземи Айде късмет следва6тия път

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    На сестра ми тфа лято на морето една баба й нарисува портрет..Ама жената беше някфа много миличка и просто предизвикваше съчувствие,трябваше да си наистина безсърдечен,за да не й дадеш пари.Какво мисля за "тези хора" ли..Мисля,че 1во не трябва да ги отделяме от другите и да ги наричаме "тези",щото и те са си човешки същества баси,кфо от тфа,че нямат пари И не смятам,че 2 лева,които примерно ще похарчим някъде за някоя глупост или примерно на кафе,биха ни сбъркали толкова..все пак трябва да си помагаме

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Ей сагласна съм с вас... Не съм от Стара Загора , сигурно жените , които вие сте срещали са били симпатични. Ама тя не беше ни най - малко мила . А пари ... определено имаше...разбирам да е бедна и да "проси" на улицата - ще й дам пари , но случаят беше друг. Какво да се прави... въпрос на лично мнение - според мен , жената която аз срешнах някой трябва да я спре ...

Супер фен
    Град
    Sofia
    lele vie ste mn...6tedri
    az puk ne bih dala pari na podoben 4ovek
    6te vidqt te sa s vuvejdaneto na tiq zakoni za vra4ki ekstrasensi i podobni...
    az taka skoro bqh s edni pr na edna peika i idva edna baba i ni pokazva nqkuv zlaten prusetn koito bila kupila za 150lv i iska6e da ni go podari - abe bqgai ot takiva!!!
    moje da sa s dobri namereniq
    moje prosto da iskat malko pari
    no sa podozritelni v pove4eto slu4ai zatva vnimavaite hora
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Супер фен
    Град
    sofia
    taq babka se rashojda glavno okolo kristal, no i is centura v sf, znam q ve4e i ne mi pravi vpe4atlenie, 100 puti e iskala da me risuva q s gadjeto kato sum bila q s nqkoi priqtelki, i vinagi idva takava mila dura bura, no nie nikoga ne sme se suglasqvali da ni risuva ili da ni govori kakvito i da e gluposti i izmi6liotini, i bes tva nqmam pari v izli6ek 4e da i davam za ne6to si mi tva e ne i obru6taite vnimanie, tq ot 100 godini naprao si obikalq po kafetata da mufti s risunkite i

То и на просещите много много не трябва да се дава .... откакто ми се случи едно нещо и стотинка вече не давам! Един ден както си вървях гледам пред банката една баба(беше в една инвалидна количка приличаше че няма крака и нямаше ръка, а в другата държеше една чашка)и ми вика: "Бабо дай някоя стотинка да си купя хляб" и аз й дадох някъде към 1 лев. На другия ден бях на главната и гледам същата тая баба да върви(държеше едно бебе в ръцете си)и си имаше и крака и ръце.....и пак ми вика:"Бабо дай някой лев че детето е гладно". Та тогава много се ядосах и вече не давам. А и голямата част от просяците гледат дате оберат или нещо такова. Иначе за гледачките .... не и м вярвам .... никога няма да дам пари за такова нещо. Защо винаги гледачките казват хубави работи защо една гледачка не е казала лошо....ми защото човека на които гледа ще му хареса това което е казала и ще й даде пари.....

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Никога не бих дала дори стотинка за да ме лъжат..

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Такива хора има на всякаде... аз на твое място нямаше да и дам пари и да я изгоня...най-много да я черпа едно кафе....не трябва да им даваш да ти се качат на главата.....а тази не само ви се е качила ами и изцвъкала от горе
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Az ne vqrvam na gledachki i takiva podobni. Nikoga ne bih otishla na gledachka, za da me lyje ili pyk ako sreshtna, prosto nqma da i obyrna vnimanie.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Град
    София
    луд на шарено се радва

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от Sulfur
    луд на шарено се радва
    Аз го знам циганин на шарено се радва

People Like You Just Fuel My Fire

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Охх колко такива случаи имам .. просто ви е бедна фантазията!В една друга тема бях написала за подобен случай..не ми се пише пак.
    А сега ще разкажа друг: седим с едни мои приятелки на гарата в Бургас и си чакаме автобуса..при което идва една бабичка,и започва да ми говори 'ти имаш много ядове..не трябва да се ядосваш толкова..' и аз я гледам като изнасилена катеричка.И след 5-6 изречения по мой адрес ми вика 'Дай си ръката'.При което аз отговарям 'За какво?" и тя ми вика 'Да ти гледам и после да ми дадеш 50 стотинки".. Аз я зяпнах още по-странно и й се изсмях в лицето..знам че кофти постъпих..ама..наистина ми е писнало от такива!

Моля не използвайте НЕцензурирани изрази!
    Moderated by aBeP4eTo
    [/b]

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    к'во има да си тростната от слученото. в случая убитата личност си ти която си нищо не си казала и не си отказала още в началото.
    а като ви е искала пари можело е да поискате касов бон, или да се заядете, че не ви е предупредила, че се плаща! има хиляди начини да напраиш лудия още по луд!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Аз също съм попадала на така наречените "врачки".Ужасно са нахални и нагли. Среща ме една бабка на улицата и вика "О,да аз виждам,че ти ще бъдеш много обичана и щастлива,ще имаш прекрасен живот" и т.н.Наистина звучи много хубаво,но кой вярва в такива измислици...

Голям фен
    Град
    S o F i A
    hmm na men ne mi se e slu4valo, no na moi priqteli-da! tezi hora"gleda4kite", kato tazi sa mnogo nahalni i vinagi ti kazvat"4aka te golqma lubov", "vijdam putuvane v 4ujbina","golqm uspeh" 4estno da si kaja do sega ne sum 4ula nqkoq da e kazala ne6to lo6o ....
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен
    Град
    sofia
    a okolo "sveta nedelq"v sf, kolko mnogo takiva ciganki "gleda4ki" ima ne si e istina

Guest
    i v1v vn ima edna deto se razhojda i risuva xaxaxax

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i v1v vn ima edna deto se razhojda i risuva xaxaxax
    то да беше един!
    мн си назад с информацията ;)
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Az edin p1t si v1rvqh po cent1ra i edna ciganka me pita kolko e 4asa i az kato i kazah tq mi vika:mn dobro b1deshte vijdam tuka.. i posle dai 50stotinki...... i az prosto si tr1gnah i nishto ne kazah i tq po4na da me k1lne!
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Повече от фен
    haha ti ot koi grad si be ... absolutno syshtoto mi se sluchi ...edna baba sedna pri mene i priqtelq mi i narisuva dve risunki deto bratovchedka mi 10 godishna gi risuva i pochna da govori kak shte preuspeem i kolko sme dobri hora i takiva.i posle kaza platete mi ahahaha
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Guest
    Az pak vqrvam na gledachki verno ponqkoga trqbva dase plashta dosta. Tuka za 25 liri za 40 min gledacha mi kaza polvinata mi minalo i polivnata mi badeshte. Vsichko koeto kaza stana. Kaza mi che sum shtqla da hodq na ekskurziq sled nqkolko dena... tva beshe vqrno - sled 1 sedmica hodih v London, kaza mi che lqtoto shte hodq na ekskurziq v chujbina (osven BG) - i otidoh v Milano...mn hubavi neshta kaza dano se sbadnat!

Tova mi se e slu4valo, po ulicite noce6e listi i 4eren marker, sprq se pri nas sas priqtelkata mi i zapo4na da risuva men, az se obarnah s grub i kazah 4e ne iskam i onaq mi kaza "obarni se kum men da moga da te narisuvam", mnogo nagla be6e, i posle kato iska6e pari i dadoh 1 lev i tq vze da mrunka, az togava ne smeeh da si otvarqm ustata, bqh malka, no tq kakva e bez moe jelanie da me risuva i da iska pari Propadnal 4ovek...
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Tova mi se e slu4valo, po ulicite noce6e listi i 4eren marker, sprq se pri nas sas priqtelkata mi i zapo4na da risuva men, az se obarnah s grub i kazah 4e ne iskam i onaq mi kaza "obarni se kum men da moga da te narisuvam", mnogo nagla be6e, i posle kato iska6e pari i dadoh 1 lev i tq vze da mrunka, az togava ne smeeh da si otvarqm ustata, bqh malka, no tq kakva e bez moe jelanie da me risuva i da iska pari Propadnal 4ovek...
    Недупостимо е да те рисува непозната жена с обикновен маркер .... туковиш те нарисува такава каквато си и се уплашиш от рисунката
    П.С. Що ми пишеш със цвета ма?

Моля пишете по темата!
    Частично нарушаване на 2 и 9 точка от правилника
    Moderated by aBeP4eTo
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Myrcheto
    haha ti ot koi grad si be ... absolutno syshtoto mi se sluchi ...edna baba sedna pri mene i priqtelq mi i narisuva dve risunki deto bratovchedka mi 10 godishna gi risuva i pochna da govori kak shte preuspeem i kolko sme dobri hora i takiva.i posle kaza platete mi ahahaha
    Да беее, и мене тая бабка ме рисува :P
    Наглото беше, че първо вика "искате ли да ви нарисувам не е нужно да ми плащате или давате нещо просто сте много сладки и т.н." и то кво да й отговори човек..и седна рисува там пет-десет минути и накрая изтърси "ама сега трябва да ми дадете нещо не може така без да ми дадете"
    Ужасно нахални са тея "врачки" ли са, кви са незнам..
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си