Za6to vsi4ko v sveta e tolkova promenlivo?Za6to vsi4ko hubavo otminava tolkova barzo?Strahuvam se ot tova!Kolko lesno vsi4kite ideali, koito sam si izgradila ruhvat!Nima vsi4ko e bilo laja?I az sam si sa4inila vsi4ko?Ili moje bi svetat i horata v nego me izigraha!?Kogato useti6 studeninata na jivota i samotata vatre v teb ti idva da zapla4e6.Sqka6 ne6to v teb se e svilo...tova moje bi e tvoeto sarce.I tazi bolka ne ti dava pokoi.Ti iska6 da varne6 vremeto nazad, makar da ne trqbva da sajalqva6 za ni6to,nali/!No e trudno da se otkasne6 ot minaloto,za6toto te e strah ot bade6teto.Taka stava,za6toto do sega ne si minaval po tozi pat ili prosto ne pomni6.Za6toto hubavite ne6ta se pomnqt dalgo,a-lo6ite barzo se zabravqt.Taka e...vsi4ko v tozi jivot e prehodno.Dokato se naradva6 na hubavoto i go oceni6....to ve4e e otminalo otdavna...i zapo4va6 da se 4uvstva6 samoten i upla6en.Nqma6 doverie na nikogo i na ni6to,dori na sebe si.I pak povtarq6 sa6tite gre6ki.Dori da kazva6,4e 6te se promeni6 i 4e nqma da si pozvoli6 da var6i6 otnovo sa6tite ne6ta.A moje bi pak go pravi6 s nadejdata,4e vsi4ko 6te bade kakto predi,kakto ti haresva6e!Za6toto noviq svqt ti se struva tolkova mra4en i samoten...minuta sled minuta...4as sled 4as...