.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Голям фен
    Град
    Пловдив

Смятате ли че наистина обичате?

Да!И мисля че не е лъжа.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Az....da obi4am?! 4e ..pak she pomolq nekoi mi obqsni kwo to4no e lubov i togava

..But why?...

Град
    Монтана
    Smqtam che sam obichala, no.. kysno go razbrah
    I`m no angel, but please don`t thing that I wont try and try,
    I`m no angel, but does that mean that I can`t live my life?
    I`m no angel, but please don`t tnink that I can`t cry,
    I`m no angel,but does that mean that I wont fly?..

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Любов?Болка и щастие Истина и лажа.

Град
    Монтана
    SHte si pozvolq da citiram: "Istinska lubov ima samo v bolkata, taka che na tozi svqt trqbav da se izbira mejdu lubovta, koqto e bolka i shtastieto.Chovekyt e tolkova poveche chovek, kolkoto po-golqma e sposobnosta mu da ponasq stradanieto" - Migel De Unamuno ..

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Vinagi kogato obi4a6 niakoi{ne6to} ne go osaznava6 dokato e tvoi{tvoe},4ak kogato go zagubi6 osaznava6 4e naistina sa go obi4al/a!
    abe az sam izpitvala stra6no silni 4uvstva{i v momenta izpitvam nesravnimi s ni6to do sega}..no da obi4am na tazi vazrast-edva li?no ni6to ne se znae moje i da e lubov tova koeto ispitvam v momenta-to e tolkova silno 4e me pogla6ta izcqlo!
    aide tva e ot men-bye

Голям фен
    Град
    Sofia
    az taka kato gledam post-ovete i mi se 6te da vidia dali
    niakoi moje da mi kaje kakvo razbira pod liubov i kak razbira 4e ia izpitva a ne e prosto silno haresvane. i otgovora molia da ne e "kato ia izpita6, 6te razbere6"
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Любов е да даряваш сърцето си без жал и мигум да забравяш кому какво си дал...

...да обичам я...обичам я повече от себе си...
    -------------------------------------------------------

psychedelic redemption

WIN.er-.boy
    Guest
    az li4no do sega ne sum q izpitval no prosto ne mi e priqtno da sum sam i gledam da si imam vinagi nejna kompaniq . Malko mi e gadno 4e ne se se zapazih d. do purvata liubov ama vse pak tva si e vupros na harakter i na4ina na mislene . Toku vij moe se okaja i gay

Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    Az....da obi4am?! 4e ..pak she pomolq nekoi mi obqsni kwo to4no e lubov i togava
    Виж сега драги....любовта е доста обширно понятие и точно за това тя няма точно определение!
    Но основите на любовта лежат преди всичко върху разбирателството между двама души, правенето на компромиси от тях и от тук вече започва индивидуалното, защото всеки изпитва и показва любовта си към другия по различен начин! Няма определен план, по който всеки да се движи!
    Е, обичал ли си?

Цитирай Първоначално написано от Tedichka
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    Виж сега драги....любовта е доста обширно понятие и точно за това тя няма точно определение!
    Но основите на любовта лежат преди всичко върху разбирателството между двама души, правенето на компромиси от тях и от тук вече започва индивидуалното, защото всеки изпитва и показва любовта си към другия по различен начин! Няма определен план, по който всеки да се движи!
    Е, обичал ли си?
    1.DeaTHroW-ReC_F е моми4е..така 4е обръ6тението дрги не емного уместно
    2.тва незнам т къде си го copy/pasteнала вярно е,но не това бе6е въпроса...тя не те пита кво е една връзка...и кво трябва да прави...тя просто пита кво е любовта...е ми любовта не меже да се опи6е,тва е да...иска6 един 4овек,да ти липсва даже и да го няма 5 минути,да си готов да прекара6 цялото си време с него,да си готов и да му давде6 вси4ко...да няма ни6то по важно в този свят от него,и само при мисълта 4е може да го изгуби6,да изпитва6 пани4ески страх..да не вижда6 други...да съ6тествува само тои идеалният....просто този 4овек да е вси4ко за теб...сигурна съм 4е пропускам много работи...но както казах любовта не може да се опи6е
    ааа и о6те не6то махни тва аватари6те плссссссссссс,не стига 4е не е хубавоами ми заема 2 кв.км пло6т......ужас ужааааааааааааааассссс
    ...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...

а сега по темата...мисля 4е един път оби4ах едно мом4е..не бе6е единствената,истинска любов...но бе6е любов...яко бях влюбена и после ми държа влага пове4е от една година ...тва мом4е бе6е бе6е вси4ко за мен...а сега не оби4ам...никого....имам обгромно желание пак да се влюбя да 4уствам 4е немога без някого...да по4уствам пак тва хубаво 4увство...супер е да си влюбен...наи голямото 6тастие...е ако е споделено де...
    оби4аите се хора!да видим кога 6е ме огрее и мен
    ...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Мда, обичам майка си, баща си, сестра си, баба си... иначе... Едно е да обичаш друго е да си влюбен... Не съм бил с момиче, толкова дълго, че да го обикна.
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Guest

Re: Смятате ли че наистина обичате?

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Да!И мисля че не е лъжа.
    az oba4e sam sigorna 4e obi4ah sega v moenta nqmam gaje nito nqkoe mom4e prosto koeto da obi4am....no onova mom4e go obi4ah istinski!!! smqtam 4e moga da obi4am!-sigorna sam daje 4e moga... moga i da go pokazvam...

^BellisiMa^
    Guest
    tva gore az go napisah

повече, отколкото предполагах, че е възможно

so... what are you thinkin' about?...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Радвам се че всички оценяват любовта но бихте ли направили всичко за любимия?

Град
    Монтана
    Shtom naistina go obicham -da..

m
    Guest
    Da i az obi4am istinski! I bih napravil vsi4ko za neq , a i ne samo za neq , zavisi ot 4oveka , koito se nujdae ot tova "vsi4ko" !

Фен
    Град
    Вкъщи
    Da obichash znachi da si gotov da dadesh vsichko za choveka do teb da si gotov da mu prostish absolutno vsichko i da mojesh da go priemash takav kakavto e bez da iskash da go promenqsh Da obichah , oshte go obicham i sym gotova na mnogo poveche ot tova,koeto izbroih,no za syjalenie toi ne go razbra ...
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Супер фен
    Вече не обичам... Не знам защо, не знам и как ... обаче всичко се обърна изведнъж след една моя връзка и някак си се пробвам да обичам, искам да обичам ... Обаче не се получава... Не изпитвам нищо освен някакво странно чувство за безразличие към всичко ... ИСКАМ ДА ОБИЧАМ!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    miiii,da mislq,4e NAISTINA obi4am..predi vsi4ko semeistvoto si,ama i gadjeto i 1-2 istinski friend-ove
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Mislia che......DA!!! ))

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Всичко стига да е готов да го вземе.Всичко бих му дала всичко бих направила...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    О, да, обичам. И знам, че обичам истински, за първи път в живота си. А разбрах, че е така точно заради болката, която описва Налаа. Заради сълзите, които изплаках по този човек. Заради хилядите пъти, в които трябваше да преглътна гордостта си, за да бъда с него. Заради стотиците пъти, в които се изправих и казах: "Съжалявам, сгрешила съм". Заради изгарящите целувки, заради желанието, което поражда в тялото и душата ми.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си