- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислете за безразборния СЕКС?
Съгласна съм с josefinne опасно е!
Ако за "безразборен" секс се смята да спиш отвреме на време с някой непознат аз съм ЗА. (май съм единственатане ме линчувайте
)
Ето например аз си нямам постоянен партньор(даже никакъв си нямам), прави ми се секс и какво да правя...
Сексът с непознат доста често е много вълнуващо изживяване и можеш да пробваш доста нови неща, без да се притесняваш после как ще го погледнеш тоя човек. Малко или много задръжките падат. Супер е особено когато не се търси сериозна връзка, а просто се забавляваш и се отдаваш на чисто физическо удоволствие.
Няма особени опасности, защото все пак има ПРЕЗЕРВАТИВИ, които са измислени, за да предпазват от болести и бременност.
Против съм единствено, ако секса("безразборен" или не) е без предпазни средства.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Da kajem 4e ne sam mu goliama fenka!Osven da si lepne6 nqkva gnusna bolest i da ti izleze imeto na kurva drugo nqma da stane
Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval
6tom e ot vreme na vreme spored men ne e BEZRAZBORENПървоначално написано от Гал
![]()
Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval
Аве хора вие знаете ли въобще какво е безразборен секс?Да го правиш където и с когото си искаш.Посточнно а не само от време на време!!!
ПРотив
![]()
Badi naxakan za da ne si precakan.
Absolutno sym protiv, zaradi bolestite... No si e vypros na lichen izbor.
Mislq, che vseki bi predpochel da si nameri edin seriozen priqtel i samo s nego da pravi sex, no tova ne e nikak lesno... A i az jiveq v malyk grad, tuk vsichko se znae - koi, koga e pravil sex, s kogo, kyde, dori i kak.
I za tova na dosta momicheta im e lepnat prqkor, zashtoto obichat bezrazborniq sex. Moje bi iskat da probvat s razlichni razmeri, znam li, samo che riskuvat da stanat ... A i sexa spored men ne e neshto, s koeto trqbva da se prekalqva. Trqbva da se nameri zlatnata sredaZashtoto the whores ne se pochitat mnogo... Da znaesh, che tq 100% shte ti pusne... Chestno kazano, ne razbiram takiva momicheta. Izhabili sa si detstvoto. No... kakto kazah, vsichko e vypros na lichen izbor!
amMm.. saglasna sam s mnenieto na Мария
:P Opredeleno sam protiv bezrazborniq SeX v nego nqma ni6to smisleno prosto edno bez4uvstveno zadovolqvane na nujdite ako moje da se kaje i zadovolqvaneto napalno de![]()
![]()
![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Ami da vi kaja naistina 4ovek ima nujda da se pootpusne ot vreme na vreme,no az ne sam probvala i ne iskam.Ne kazvam 4e njama da mi se naloji.Spored men e gadno da izneverjava6, no ako njama6 priatel i go napravi6 s njakoi ne trjabva da se vuzpriema kato bezrazboren,nali.Taka 4e v tova otno6enie sam za.No da go pravi6 4esto s razli4ni spored men e mnogo tupo.
Всяка си има дупка и тя решава какво ще прави с нея.
Който к'вото иска и най-вече както му е кеф,така да го прави.
Мразя хора,които се опитват да четат някъ'в морал за другите и да йм лепват разни етикити 'курва',щото в край на сметка т'ва си е тяхния сексуален живот и те решават,к'во ще правят с него.
Така,че не съдете човека по т'ва колко често прави секс,а дали наистина може да се нарече Човек.
Против![]()
It's time for us as a people to start makin' some changes.
Let's change the way we eat, let's change the way we live
and let's change the way we treat each other...
it's on us to do
what we gotta do, to survive. 2Pac
Est. che sam protiv.Da prawish sex ei taka shtom ti se priiska e ne nerazbiranemo za menNito wlagash chustwa nito nishto.
Hora imate prusti za towa![]()
Къде е , бе, дайте го тука!Хъм, еми аз съм за (всички, почти де, са против, се некой трябва да плува срещу течението
).
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
Ако не си обвързан и използваш предпазни мерки...Да!
И аз съм за Да кво ми пука !? Противозачатачните за какво са ? Пък и наистина всеки си прави каквото си иска ! Индивидидуално е ! Не съм обвързана кога да правя секс на 40-50 години ли!? + това може да опиташ нещо ново![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
mi da vurepos na li4en izobor no az sum zaa qko mi e taka i tolkova)))) nqma ko da se stqgame ot6te ot 18 godini s o obi4am te i taka natatuka ! ima vreme za vsi4ko ! zaa
Нямам какво повече да допълня. Против!Първоначално написано от Мария
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Tvurdo protiv![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Противозачатъчните невина могат да те спасят мила.Една приятелка беше също за безразборния секс и какво стана.Уж презерватив имали уж противозачатъчни пи и накрая прави Аборт!И защо защото и беше толкова акъла а е на 14!Първоначално написано от aBeP4eTo
Всеки си има право на избор...но аз съм против.Естествено и заради опастностите,които крие той,ако се прави без предпазни средства.Но не мисля,че човек се нуждае от безразборен секс.Мисля,че се нуждае от любов.
Нямам мнение!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Абсолютно тръдно непоклатимо залепено ХАхАх ок ок ПРОТИВ!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
spored men si e do gledna tochka i do lichniq izbor na vseki..ako si primerno na 30 godini i nqma6 ser partnior i 4esto hodi6 po kuponi i vzimash suotvetnite predpazni sredstva i veche si osuznat kato lichnost i ne iskash prosto da se izchukash kato tiineidjur, smqtam che ne e chak tolkova nedopustimo
v nashata vuzras- NO