- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- zdr iskam da popitam ............
ami dryj se estestveno,ne se pravi na naduta,zashtoto takiva nikoi ne gi haresva.Razberi ot kakvo se interesuva i kakvi sa hobitata mu i zapo4nete nqkoq tema,svyrzana s tqh.Dryj se dobre s nego,bydi otkrovena i prosto izpolzvai nai-ve4e usmivkata si![]()
мани ти... щом задаваш такива тъпи въпросчета има още доста хляб да папкаш... ама споко - все някога ще се оправиш.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ЧЕСТНО КАЗАНО: Е ГАТИ И ТЪПИЯ ДИАОГ BTWПървоначално написано от VortexSuperV
1во- Ти ако си 100 кг и си 160см висока, кавото и да правиш все тая
2ро- Ако пък си готина, от това няма нищо по-лесно, просто си облечи нещо по-изрязано (в областа на бюста) и се погрижи да те забележи
3то- А бе, ходи и се запознай с него, ние момчетата не хапем (освен ако не помолите)
4то- Аман от тоя банален въпрос, има мн такива теми, има търсачка, може пък да пробваш да потърсиш
Айде успех
с първите две не съм съгласна. както и с второто до половина. сегашния ми приятел и да го моля, пак не ще! ама може ли такова нещо?!? възмутена съм!ЧЕСТНО КАЗАНО: Е ГАТИ И ТЪПИЯ ДИАОГ BTW
1во- Ти ако си 100 кг и си 160см висока, кавото и да правиш все тая
2ро- Ако пък си готина, от това няма нищо по-лесно, просто си облечи нещо по-изрязано (в областа на бюста) и се погрижи да те забележи
3то- А бе, ходи и се запознай с него, ние момчетата не хапем (освен ако не помолите)
4то- Аман от тоя банален въпрос, има мн такива теми, има търсачка, може пък да пробваш да потърсиш
Айде успех![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за третото... подкрепям с две ръце
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ми, аз съм момче и и казвам как би могла да свали някое момче. Казвам го от опит. Просто момчетата (мъжете) харесват с очите, това е истината.
Всъщност имам добре чувсто за хумор. Може ми не съм те разбрал, защото е пълно с момичета, за които този диалог е нещо нормално.
mi s o4ite haresvat mi s kakvo drugo. kat vidi6 edno krasivo momi4e na ulicata s ko drugo moi da q haresa6 ? mdam
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Dai si snimkata da ti kaja ima6 li nekfi 6ansove![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
А аз мислех, че булшит означава ако на бик.
Съгласен с AssShot харсваме с очите е зависи ако не среща любовта на живота ми дето незнам коя е :д
и така ако си яка пичка(мн) или средна деам така да ставаш вари до него земи му да се натискаш и всичко е готово немало да стане пффф..
Както казах ако не е любовта на живота ми фаташ ебеш бягаш нече съм го прайл до сега и не смятам ама много фр го праят....
Тфа или пак онзи диалог който го питаш дали те харесва малко така истъркан ама поне ще знаеш ако ти кажи не казваш Bye Bye...
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.