- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- samo edna celuvka....
zdraveite all.pak vi pi6a -imam edin skromen problem ako moje taka da se nare4e.abe.......mom4eto s koeto izlizam{ne hodim no se obi4ame} parvo neznam dali iska da hodim ili me ima za nai dobra priqtelka i vtoro 4e stra6no mnogo iskam da go celuna po ustnite tai kato toi ne moje nz za6to.samo s edna celuvka i znam 4e vsi4ko 6te tragne kato po med i maslo no.....me e strah 4e mi e super dobar priatel.ako imate ideq s kvo da zamestia celuvkata ili po to4no kak da tragnem 6te sam vi mnogo blagodarna na vsi4ki}mersi predvaritelno o4akvam mneniq i saveti!
![]()
![]()
ох, явно е объркана ситуацията щом не знаеш обича ли те, за приятелка ли те има.... има два варианта - да поговориш с него (все пак сте приятели а това значи, че можете да си говорите за всичко, нали?), а другия да деистваш изненадващо и да го целунеш, когато ти се отдаде възможност и по неговата реакция ще си проличи всичко.
аз бях преди време пред подобна дилема и избрах целувката. разбрах,че той не ме обича, но си имах спомена за онази целувкаопасно е единствено, ако тази целувка попречи на отношенията ви...
успех!
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
da to4no zaradi tova ne go celuvam 6toto me e strah kakvo 6te stane sled neq.mejdu drugoto toi mn 4esto me celuva po liceto po vrata no ne i po ustnite....nie se darjim kato gadjeta 6toto hodim pregarnati i taka....
Zavisi i ot mom4eto , ako e nqkoe po zatvoreno moje bi i toi se chudi sushtoto , zabeleji malkite jestove - gleda li te 4esto v o4ite , pravi li ti ot vreme na vreme komplimenti koito sa pove4e ot priqtelski i t.n.
Ами...ко да ти кажа.
Трябва да сложиш нещата на кантара и да прецениш дали евентуалната връзка с него е по-ценно или приятелството му!
Също така не е лошо да говориш с него и без той да разбере да измъкнеш ценна информация, която да ти помогне в избора.
Успех!![]()
chai da vidim sq ..Първоначално написано от Taina{}
ne hodim, no se obichate
po pytq na logikata,
ne se poznavate, no ste gadjeta
ne se ebete, obache zabremenqvqsh
ne govori glupsti, hodeneto, i obichaneto sa dve razlichni neshta!
vtoro "samo s edna celuvka i znam 4e vsi4ko 6te tragne kato po med i maslo" neshto ne sym siguren!
ot lichen opit, .. poslednata s koqto imah ne edna .. a nqkoko celuvki .. q zarqzah oshte sled kato se celuvahme ..
nikva garanciq nqma
problema ti e che ne deistvash na pravilnoto mqsto i v pravilniq moment. problema ti e che si ne malko skromna... a mnogo skromna. problema ti e che toi mai ne te vijda, problema ti e che sedish v tozi sait i chetesh typite mneniq, vmesto da deistvash po vyprosa koito te trevoji. !!
Пий Бира За Да Станеш Човек
ne mislia 4e problemite sa mi tezi az imam edin problem koito s eopitvam da razre6a ot kakto se pomnia...tv 4 ene deistvam v to4noto vreme e vqrno i go znam za6toto go pravq umi6leno{za sajelenie}i mejdu drugoto dokato seda v tozi sait i razglejdam foruma az si razre6avam problema 4rez irc.....6toto po drug na4in ne stava!
ne problema ti e zashtoto te e strah
STRAHYT e pyrvoiztochnika na problemite ti
strah te e da poglednesh nqkoi v ochite i da mu kajesh tova koeto mislish
strahyt te spira
tolkova mn se strahuvash da kominikirash s horata che chak polzvash irc zada si praish svalkite s hora s koito se poznavash.
jestoko gre6i6 za6toto ne me poznava6!!!moje d ame e strah ot 1 ne6to no ne i ot vsi4ko kamoli 4e si pravia svalkite po irc-tova tova o6te ne moga da go praktikuvam!!!
prodyljavai da se zalygvash .. qsno mi e misleneto na 15godishnite momichenca .. ;]
ti na kolko si be batko!mejdu drugoto ne sam na 15 i ne mi se govori na vqtara...
аз доколкото разбрах е, че те е страх той как ще отвърне на целувката ти ? Дали няма да се отдръпне ? Според мен няма, така че действай. А за точния момент, еми просто обстановката трябва да е подходяща и да сте сами![]()
hy .. ave ostavqi q da si misli che kvoto iska
toi jivota sam shte q nauchi kato sgreshi
az kato vidq che edno momiche ne vyzpriema .. prosto se otkazvam da obqsnqvam na naivnichki
Аз пък ще ти кажа че и аз преди време бях в такава ситуация..След един сериозен разговор с него решихме че трябва да останем приятели защото една връзка може да развали приятелството ни....И до днес съжалявам за това решение...![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
[-o<
az mislq che trqbva neshto tam da si pgovorite ida go cunkash suvsem naivno i ako ti otgovori na chuvstvata okaY ..a ako ne vsichko shte produlji kakto si e bilo do sega samo che zavursheno s edna sladka usmivchica.kusmet!
boje boje.... kato vidiah temata mi stana zle.. xaxaxaxa awe vijte datata tva e predi dve god. c c c..... za svedeniq sega s tova mom4e sme zaedno.. to pi6e ot koga blizo 11 mes... xixixix
за момчетата наи -добра приятелка нямаможе и да има но за кратко после сичко се превраща в любов така че деистваи
![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!