- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- TURCITE-haresva mi
Hello na vsi4ki vi.Az se nujdaq malko ot pomo6t.Ot 2 godini haresvam edno mom4e,no naskoro razbrah vsa6nost kakvo laino e i 4e vinagi me e mislil za negova sobstvenost.I 4e re6ih da go nakaram da revnuva i da se otmastq,4e uspqh da go napravq-uspqh,no vsa6nost ne tova mom4e e problema mi...Edna ve4er si i piinah malko v pove4e.I ima edno mom4e s koeto i drug pat sme prekarvali edna ve4er zaedno,i drug pat sme se celuvali,no vsi4ko e bilo samo za ve4erta.I to4no tova mom4e mi e problema-tazi ve4er bqh s nego-toi e neveroqten,znae kak da se darji s edno momi4e,kak da q nakara da se po4ustva jelana,edinstvena,nepovtorima.No sled kato be6e s mene,az mu kazah 4e tova ne trqbva da stava,no pak i ne moga da mu ustoq zatova po dobre e da se mahne ot mene.I toi izlezna ot zavedenieto i posle go vidqh s edno momi4e da se celuva.No sled tova doide do mene,po4na da me celuva i kaza 4e iska da e s mene,no az mu kazah 4e ne trqbva i da se mahne ot mene.Na sledva6tata ve4er se vidqhme i mi kaza 4e iska naistina da e s mene,4e go pobarkvam i ne mojel da razbere za6to vsi4ko pri mene priklu4va s kraq na ve4erta,za6to samo kato sam piinela sam bila s nego.az mu kazah 4e nqma smisal i 4e nqma da badem zaedno.No ottogava ne moga da spra da mislq za nego,kak me celuva6e,kak me dokosva6e,kolko hubavi ne6ta mi kazva6e,postoqnno e v mislite mi.Sigurno 6te si kajete sega kakav mi e problema-problema mi e 4e toi e tur4in.A mislq 4e ne iskam da imam vrazka s tur4in.kakvo da pravq?vie kak bihte postapili?Na mene mnogo mi haresva ova mom4e,a i se darji 4udesno i kato 4ovek e neveroqten.Kakvo e va6eto mnenie za trucite...
уффф.... и ква е разликата? Нали говори български?! баси тъпия пппроблем...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
ми немога да ми кажа 4е сами любимци,ам все пак кво зна4ение има...ако ти харесва и се държи добре с теб и такива раоти...кво зна4ение има дали е тур4ин или къвто и да е...не искам да те обезкуражавам...но все пак да си кажа мнението по принцип...не съм за смесването да разли4ните националности българите трия са си с българки,турците с туркини и т.н....но все пак...ти си знае6 наи добре не е болка за умиране твоито..аз мисля 4е по скоро твоя проблем не е 4е е тур4ин,ами ти прсото маи не иска6 обвързване...или по то4но незнае6 кво иска6...като е с теб 6то е теб,като не е с теб ти липсва....бе...ни6то ти няма...6се опраи6 споко...недеи да го съди6 6тото е ту4ин,прецени как се държи с теб и дали те заслужава и тва е
аиде успех и мно любов
...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...
Да вееее и аз не съм за смесването на националности ! Само ни взимат хубавите гени (гени, да не помислите, че съм искал да напиша жени) ,ама кой говори за брак с деца в случая ?
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
awe kvo da ti kaja 5 veka tursko robstvo kvo pove4e da kajem!!! CIGANITE NA SAPUN TURCITE POD NOJA . Da se mahat ot bulgariq she im eba maikata kato se 4uvstvat turci da si hodqt v turciq za kvo sa ni tuka zatvorite sa pulni samo s turci i cigani i 5 % bulgari. Teq shibani bokluci iznasilvat kradat ubivat! Zatova trqbva nie da gi ubiem.
Ne se hva6tai s tozi vse she nameri6 nqkoi svesten bulgarin
i az sym haresvala tur4in i ne me e sram ot tova!mom4eto si be6e strahotno kakvo da kaja,bqhme si mn 6tastlivi no az se premestih i ne se vidqhme pove4e.spored mene nqma razlika.kakvo kato e tur4in,mom4etata ni6to ne razbirate.az te podkrepqm....6tom go haresva6 za6to trqbva da se spira6!amerikancite se jenqt za negri.....zamisli se nad tova........
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
I toi e strahoten-mnogo e hubav,darji se strahotno ne samo s mene,a s vseki i po nikakav na4in ne moje6 da kaje6 4e e tur4in.No neznam vse pak...mnogo hora go poznavat...a i mene sa6to...i mislq 4e me e sram nqkak si da bada s nego.A i ako vzema mnogo da se privarzvam kam nego...a znam 4e ne trqbva.A imam i o6te edin problem-kogato bqhme zaedno...mnogo mi se priiska da spa s nego-toi prosto e neveroqten,predstavqm si v sexa kakav 6te,no...dali e rqzan.I ima li tva golqmo zna4enie???
Gledai i dete da ti napravi kurva dolna da otrovi6 kruvta na rasata ti si sram za bulgariq kakto i taq kуpBa koqto e pisala nad tebe da wi eba maikata kуpBu mrusni kato vidite rqzan ili 4eren hui na ludi stavata. DA wi eбa maikata kurvenskaПървоначално написано от Анонимко
толкоз ли нямати кой да ва ибе че до турци упряхти ве ?
то ни бяха негра то ня бяха араби сега и турцити ши ва шибат нистига чи са ни шибали 500 години пък и сига да ни ибат жените?
Ама как можи да си такава курвана ? Да искаш да лапаш рязани пишоци ? Кво да ти кажа освен че си срам за българия и срам за бялата раса заради такива боклуци като тебе циганите и турците имат пове4е пава от нас !!!
moje da e vsi4ko oba4e ima turci koito sa mnogo po dobri ot nqkoi balgari v vsqko edno otno6enie.I sled kato se pravite na golemi gazari az sam sigurna 4e tva mom4e vapreki 4e e tur4in nikoga ne bi tragnal da nari4a momi4etata "KURVI" kakto vas-idealnite.[/quote]
Stavat no e problema ako e po tamen{4eren},no ako go obi4a6 ...!
Obichax Te Predi, Obicham Te Sega, Shte Te Chakam I Za Napred, No Tova Zavisi I Ot Teb!!!{}{}{}q
АБе вие неграмотни ли сте заблудени ли сте кво ви става бе!!!!??? За тия по-горе където почнаха така цветущо да искажат и своето "мнение" по темата мога да кажа само едно-МЛЪКНЕТЕ БЕ! Вярно е,че има престъпления от турци и цигани ма да не би да няма от българи бе???Българите са толкова простаци колкото и другите ! ОЩе повече объркахте момичето.Като е добър,мил,нежен какво повече искаш не ми е ясно.Нали всичко сме човешки същества няма значение турчин,китаец,българин НЯМА!Уверявам те че това момче щом казваш че е толкова добро и т.н ще си струва.Съветвам те въобще да не ти пука ами да си живееш живота пълноценно без тези дребнави ограничения като цвят на кожата!!!
браво браво като пораснеш хората ще сочат сина ви с пръст и ще викат ето го идва мелеса турското копеленце.или пък като те видят на разходка с количката ще си шушнат зад тебе тая е турската курва а това е турското отроче....
5 Века не ви ли стигат ве да ви ебат турците че още искате
Много зле говори това че искаш турчина с резаната карабина да те пори у гъзо
ЦИГАНИТЕ НА САПУН ТУРЦИТЕ ПОД НОЖА !!!
ama vie mai vsa6nost mai mnogo mi pomognahte.moga da kaja ama 4e vaob6te ne e 4eren a e dori sas svetla koja i sini o4i.
a i v moq slu4ai nikoi ne govori za lubov i za brag i za nqkakvi si deca.4ak sme6ni mi stanahte-pone mi pomognahte da razbera nqkoi ne6ta
a ina4e abe hora vie v koi vek jiveete.o6te li delite horata,makar 4e mojebi i az malko ili mnogo gi delq,no vse pak.molq vi q se osaznaite
turcite ciganie evreite negrite kitaicite arabite i vsikite drugi 4erni i julti rasi ne sa hora tova e torta na 4ove4estvoto te sa po nis6i ot nas i ne trqbva da ob6tuvame s tqh na edno nivo te trqbva da znaqt 4e ni sme hora i 4e nie sme tehni gospodari . Te sa ni6i rasi i nqma kakvo da dirim s tqh osven da ni sluguvat ne trqbva da im pozvolqwame takvia volnosti !!!
Momi4e nedei kata. Tur4in e dori i da e super gotino mom4e NE MOJE !!! 5 veka negovite predci sa klali i ubivali i toi e nasledil neshto ot tqh i vse nqkoga shte si pokaje dqvolskite roga a i imai pone malko uvajenie kum zaginalite za rodinata ! tezi koito sa proleli kruvta si za da progonqt turskata sgan i da ni osvobodqt ! Dori i samo svalka pak shte te so4at s prust - "Tva e glupa4kata (predatelkata) koqto hodi s tur4ina"
ako iskash da predadesh bulgarskoto y sebe si deistravi no poni
Bog vijda i proshtava , no bulgariq ne !
To4no naskoro imah da pi6a ese na tema za rasizma,za turcite i otno6enieto na ostanalite kam tqh.I kakvo i da si govorim rasizam vinagi 6te ima,vinagi 6te ima hora koito 6te gi nenavijdat-VINAGI.no az ne mislq 4e tva e redno-vseki e 4ovek i vseki e raven po sebe si.
A nenko...iskazvaneto ti be6e isklu4itelno sme6no i tapo-za kakav si misli6 ti be.Za gospodar na ne6to li-moje bi na prostotiqta.Bili po nis6i.Za mene tova e sme6no.Makar 4e i az malko ili mnogo sam skepti4no nastroena kam turcite,vapreki 4e poznavam mnogo takiva,prosto v gradi ima dosta i pove4eto sa mnogo svesni.
A po tvoq problem mili4ka-otgovora e to4no pred tebe.sled kato tva mom4e te kara da se 4uvstva6 taka za6to trqbva da gleda6 ot kade proizliza-prosto se naradvai na momenta,samta ti kaza 4e nikoi ne govori za lubov,brak i tn.-togava kakvo 4akai radvai se na nego i tva e.A ve4e 6to se otnasq do sexa???????Abe za svalka,za da ti e hubavo s nego-da,no neznam...4ak da spi6 s nego..no ti si znae6 nai-dobre.
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
sled 2 godini v rahitovo drugo shte govorish ...da vidish pomacite kvo pravqt i pak govori
ball till i fall
WHITE POWER 14/88
IZIBTE TURSKATA IZMET SHE IM EBA MAIKATA 5 veka sa ni mu4ili a sega iskate i da se ebete s tqh kurvi gadni!!!
q kaji ot koi grad si i kude jivee toq turski bokluk da mu izvadq sinite o4i i da mu smenq cveta na kojata da eba i skapanqcite turski
abe ne 4e imam ne6to protiv rezacite ama q se osaznai momi4e.za edna ve4er moje i da stava,ama da ne govorim dfa se ebe6 s nego.samo za nqkoq druga celuvka moje i da go biva,no molq te spri se dotuka
Слушай ся кака си .. Ако е някой БЯЛ турчин .. чист и вазпитан няма нищо лошо да си с него .. виж ако е някои мангал .. вече хората не биха го приели![]()
т. 2, 9
Az na nqkolko pati obqsnih 4e ako nqkoi go pogledne ot strani ne moje da kaje v nikakav slu4ai 4e e tur4in-svetal e,s sini o4i4ki-mnogo 4istoplaten,obli4a se perfektno,a sa6to i taka se darji.Hodi v elitno u4ili6te-kato ezikova gimnaziq-u4i si,abe neveroqten e.
Ami togava az pone ne vijdam problem che si s nego .. golqm pras kato e turchin .. vzimaite sa![]()
т. 2, 9
moqta priqtelka si ima priqtel tur4in ot 4 godini i e mn 6tastlivas neq a pa sestra mu e moq priqtelka... nqma lo6o,makar e i az mn ne obi4am turci no si zavisi ot 4oveka... ako vie se behte rodili tur4in bi li vi bilo priqtno taka da vi obijdat,da ne e vinoven 4e predi vreme negoviq rod ni e darjal pod robstvo... kak i nie sme ubivali da ne zna4i ne6to lo6o za toava de... ne za sega
i az sam na mnenieto na sanDRo kvi sa teq???nali govori BG togava?