Hello na vsi4ki vi.Az se nujdaq malko ot pomo6t.Ot 2 godini haresvam edno mom4e,no naskoro razbrah vsa6nost kakvo laino e i 4e vinagi me e mislil za negova sobstvenost.I 4e re6ih da go nakaram da revnuva i da se otmastq,4e uspqh da go napravq-uspqh,no vsa6nost ne tova mom4e e problema mi...Edna ve4er si i piinah malko v pove4e.I ima edno mom4e s koeto i drug pat sme prekarvali edna ve4er zaedno,i drug pat sme se celuvali,no vsi4ko e bilo samo za ve4erta.I to4no tova mom4e mi e problema-tazi ve4er bqh s nego-toi e neveroqten,znae kak da se darji s edno momi4e,kak da q nakara da se po4ustva jelana,edinstvena,nepovtorima.No sled kato be6e s mene,az mu kazah 4e tova ne trqbva da stava,no pak i ne moga da mu ustoq zatova po dobre e da se mahne ot mene.I toi izlezna ot zavedenieto i posle go vidqh s edno momi4e da se celuva.No sled tova doide do mene,po4na da me celuva i kaza 4e iska da e s mene,no az mu kazah 4e ne trqbva i da se mahne ot mene.Na sledva6tata ve4er se vidqhme i mi kaza 4e iska naistina da e s mene,4e go pobarkvam i ne mojel da razbere za6to vsi4ko pri mene priklu4va s kraq na ve4erta,za6to samo kato sam piinela sam bila s nego.az mu kazah 4e nqma smisal i 4e nqma da badem zaedno.No ottogava ne moga da spra da mislq za nego,kak me celuva6e,kak me dokosva6e,kolko hubavi ne6ta mi kazva6e,postoqnno e v mislite mi.Sigurno 6te si kajete sega kakav mi e problema-problema mi e 4e toi e tur4in.A mislq 4e ne iskam da imam vrazka s tur4in.kakvo da pravq?vie kak bihte postapili?Na mene mnogo mi haresva ova mom4e,a i se darji 4udesno i kato 4ovek e neveroqten.Kakvo e va6eto mnenie za trucite...