- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vqrvate li v...
kolkoto do temata,.. vqrvam che ima magii,
vqrvam dori che vseki chovek moje da vladee magiq, no i sym 100% ubeden che vladeeneto na magiqta ne nosi do nishto dobro .. osven ako ne q polzvash zada pomagash na sebe si.. a ne da prechish na drugiq, ili da mu pomagash,
vqrvam che vseki chvoek si ima sydba, prez jivota si toi e izpraven predi hilqdi izpitaniq koito jivota mu podnasq pod formata na premejdiq, trudnosti(emocionalni,finansovi,vsqkakvi) ili dori i dobri migove. vsqko neshto v jivota e vajno. vajno e da razviesh darbata, talanta koito ti e daden.. zashtoto toi ne ti e daden ei taka .. daden ti e s opredelena cel, v daden moment ot jivota ti tazi cel(zadacha) shte se poqvi.
ima strashno mnogo neshta koito osvat neobqsnimi dori za uchenite, koito obache gi obqsnqvat s prostata duma syvpadenie. da ama ne .. ai kajete mi syvpadenie li e tova: razstoqnieto ot sveshtenata planina Kailas do severniq polus e 6666km, ot severniq polus do egipetskite piramidi e 6666km, ot egipedskite piramidi do Kailas e 9999km
tova kvo e .. prosto ei taka sa se obrazuvali ?
sluchaino li e che ostrov Paska(schitan ot nqkoi religii za dqvolski ostrov) se namira na drugiq krai na sveta sprqmo sveshtenata planina Kailas
moje bi pak sluchainost e che meksikanskite piramidi, dqvolskata kula, severniq polus sa po edna liniq :? ai kajete .. ?
ima oshte strashno mnogo "syvpadeniq" po zemata ..
Пий Бира За Да Станеш Човек