.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Hybrid View

Голям фен
    Град
    Пловдив

Върнете се!

Какво толкова искате? Защо сте там? Нямате нищо Бачкате като луди защо?Защото не е България Но тук сте родени и...

Родна България,моя родино,
    Тук сме родени под синьо небе,
    Българи много има по света,
    Няма по-скъпа от нашата земя!

Припев: (х1)
    Елате в България,Върнете се българи,
    Тук ви чакат майки и бащи,
    Не забравяйте клетвата пред бог,че ще се върнете при българския род

2. В името българско,
    върнете се приятели,
    тук сте пораснали на родна земя,
    братя и сестри с трепет о1акват ви,
    знаят ще дойде ден,ще си спомните за тях

Guest
    ARE STIGA TEMI DE?daje ne sa smisleni!

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    aham

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Suglasna sum! A kolkoto do vuprosa,ami ne zavisi ot mene da se vurna v BG!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Suglasna sum! A kolkoto do vuprosa,ami ne zavisi ot mene da se vurna v BG!
    I az iskah da kaja sashtoto - ako zaviseshe ot men NQMASHE DA SUM TUK NA 1VO MQSTO!!!!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    v kolko temi e nujno da obqsnqvame 4e ako zavise6e ot nas 6tqhme da
    se vyrnem no ima edni obstoqtelstva koito ni spirat- naprimer roditelskoto tqlo!!!

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Не съм пуснала темата конкретно за вас!Не се връщайте щом неможете.
    Но ще ви кажа предпочитам България!!!

Guest
    Bat_girl bila li si v 4ujbina za da predpochitash BG?
    p.s. BG rulz!

Супер фен
    Град
    sofia
    e 6to da e bezmislena temata, vseki si ima pravo na glas - i da misli i da iskazva mneniq, a spored men as bih zaminala i ne bih se vurnala v Bg, 6toto ve4e tuk ni6to ne stava, dori i kolata ve4e ne moga da si karam-ujas ebasi dvijenieto, vseki kara kola, i kvo bulgarite bili BEDNIIII-taka li, i kak togava vseki 6te kara kola??????????????

Супер фен
    Ako iskash ela v nas mi q izpei
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

1-vo ne mislq,4e temata e tapa i bezsmislena
    i 2-vo az sam bila v 4ujbina,vqrno samo za mesec,ne sam jivqla tam,no razbrah kolko mila mi e rodinata i kolko mn po-hubavo e tuk otkadeto i da bilo drugade

P.S.bravo za temata
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

loli82
    Guest
    bat_girl, 6te mi predlozi6 li rabota, zada se varna v bg?????

Guest
    Temata e idiotski tapa! osobenno zaglavieto `varnete se` za kakva se mislish TI za ni kazvash na NAS kakvo da pravim!
    i ne mi otgovori na vaprosa : `Bat_girl bila li si v 4ujbina za da predpochitash BG? `

1. темата не е тъпа
    2. който успее да си уреди дом в чужбина и добра работа ще преуспее сравнение в БГ и няма да блъска като гламав за никви пари. Цените в БГ са не европейско ниво , но никой безработен не получава колкото един немаец (пример). Тука заплатата на хората които се опитват да ни обучат е 3 пъти по-малка от безработен немец. (даже май и повече) ... е за кво... ? естествено че след като завърша ще отида да следвам в чужбина и само лятото ще си идвам... тук е хубаво като природа , но ако и положението с пратие да се израви на евро иво (поне като ще влизаме там да сме като тях) ще си предпочитам БГ , но сега искам да замина някъде извъм БГ и продължавам да съжалявам че преди 2 години не исках да мърдам от БГ и си прецаках бъдещето , защото нищо не разбирах , а сега нямам тази възможност. Вече щеше да съм си в канада и да знам френския..иии мечти. нищо против държавата... просто я предпочитам само за почивки , защотото тук е може би най-евтиното курортно място за чужденците

"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    1.temata e typa
    2.az sam v Bg i gledam da se iznesa kolkoto se moje po skoro,
    ti kazva6 na tiq det ve4e sa po gotinite strani da se vyrnat...edva
    li nqkoi naistina bi go naprail...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    na koi govori6 , nadqvam se nqma6 ni6to protiv men

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    aaa ne e4o nali bat_girl napisa teksta i na neq kazah ako iska da doide da mi q izpee ne na tebe spokoino
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Yoana
    Guest

...

I az predi si misleh 4e vednuj mahna li se ot bg i nikoga niama da si pomislia za vru6tane, ama ne stava taka... tva sa gluposti koito niakaksi sa ni vglabeni v kulturata. Az li4no si mislia 4e ako vsi4ki ocenyavaha pove4e bulgaria naistina bi pomognalo neveroyatno!

yoana
    Guest

....

i pod "oceni" niamam predvid da ni kazvate na nas kolko sme glupavi i kak sme izmenili na durjabvata si i kolko sme tupi da ne se vurnem se edno 4e na nas ne nie e dostatu4no gadno i bes tova za6toto ne znam kak na nikoi ne mu hrumna 4e samiya fakt 4e si gubim vremeto s tupi bulgarski forumi pokazva 4e i na nas ni e mnogo mu4no... i to pove4e ot tezi deto tvardyat 4e im e mu4no 4e sa si v bulgaira... bih se razmenila na drago surce s purviya kandidat!

Yoana
    Guest

Bad_girl da se hvurli ot nyakade

a bad_girl mnogo seriozno da si pomisli sledva6tiya put predi da se oburne kum niakoi imigrant da mu obyasnyava kolko ni e sinyo nebeto i kak ni 4urulikat pti4kite... purvo na purvo ne mislia 4e se dokazva6 na patriotka s toia tup stih i vtoro na vtoro nyama nujda da ni 4opli6 ranite

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    temata e tupa ! da be she se varneme
    az otdavna iskah da se varna ama nashte me darjat tuka shtoto v bg nqmalo budeshte i mnogo drugi prichini i ne otri4am che tuka mi e mnogo po dobre ot bg ! iskam da se varna da no samo za malko shtoto mi se poseshtavat nqkolko mesta i da vidq blizkite ma posle pak nasam ne otri4am che tuka mnogo si se kefq na uchilishteto i mi e qko ostanaloto.... bg shte se varnem da za kupona!
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

razdvam se vse pak che temite procuftqha , wsichki zapocnaha da si davat smetka i tnt.

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    aaa ne e4o nali bat_girl napisa teksta i na neq kazah ako iska da doide da mi q izpee ne na tebe spokoino
    a oki pak ne6to ne sum dorazbrala.......

Супер фен
    Град
    above the clouds..

Re: Върнете се!

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Какво толкова искате? Защо сте там? Нямате нищо Бачкате като луди защо?Защото не е България Но тук сте родени и...

Родна България,моя родино,
    Тук сме родени под синьо небе,
    Българи много има по света,
    Няма по-скъпа от нашата земя!

Припев: (х1)
    Елате в България,Върнете се българи,
    Тук ви чакат майки и бащи,
    Не забравяйте клетвата пред бог,че ще се върнете при българския род

2. В името българско,
    върнете се приятели,
    тук сте пораснали на родна земя,
    братя и сестри с трепет о1акват ви,
    знаят ще дойде ден,ще си спомните за тях
    ооооооооооооо боже....да...да...успех....ше се върнат само зарад тоя пост да,само зарад някаква песен...дет половината че даже сичките не слушат такаааааа музика....
    ее какво да правиш..след време в бг няма да останат българи....тогава ще бъдеш принудена и ти се изнесеш..огава ше е по лесно.....ше си осъзнала че нямаш тука бъдеще и ще си мислиш че навсякъде е по добре отколкото в българия(искрено се надявам да не стане така..)
    е,аз съм малка,но не смятам да напускам бг.....не сметям докато не дойде онзи тъп момент ,за който споменах по горе...
    да се надявам,че имам връсници,мислещи като мене.....и които са готови да останат и да запазат бг...жива...бг дух жив...и т.н..за да не се изнасям някога и аз...
    пийс

Град
    deutschland
    molq ti se!ti kato kisnesh i tapeesh v bg ne zna4i 4e i nie sme kato teb(ili pone az)!!!!az sam ot godina v germaniq (zaradi nashte) no se radvam 4e ne me pusnaha da se varna!tuk mi e bati kefa!imam mnogo priqteli ot bg i na nikoi ne mu se vrashta!!!!:P
    bg si e prosto edna strana!i kvi sa tiq ligavshtini"moqta rodina"!koito iska da si se vrashta-az si ostavam tuk!
    aaaaaa ako ima nqkoi ot germaniq i mu e tapo moje da mi pishe na fuck.the.police@abv.bg
    Joint-tova si e to jivota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си