.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102
    "imam mnogo priqteli ot bg i na nikoi ne mu se vrashta!!!! :P "

ehaaa seriozno li be ima6 mnogo priqtelli tam ot bg i na nikoi ne mu se vrushta xixixixi aide da se smeem male kolko e zabavno

EI KUCHKO NESHTASTNA KO TE NABARAM SHTE TI SCHUPQ GOLQMATA PROSTO KARTUNA

Град
    deutschland
    ne namiram nishto smeshno!pove4eto balgari , koito poznavam(po4ti vsi4ki) sa pod 18 i ne im se vrashta!a studentite koito poznavam otdavna sa otpisali bg
    Joint-tova si e to jivota

Град
    larnaca,cyprus
    [/img][i][b]napalno sam saglasna s Presila.i az poznavam balgari,koito ne iskat da se vra6tat v bg.i az predi vreme iskah da se varna,no ve4e ne!!!4ovek svikva navsiakade.vaznoto e samo semeistvoto da e do nego!!!
    if you got love, you got power

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

:>

Kittie_
    temata ne e tolkova tapa,ima kolko po tapi,no i taka de e tozi sait ne za napadki kam tozi koito ne ti haresva,vseki si ima razli4no mnenie i na nqkoi moje da im e haresalo...
    a otnosno tova ne vseki moje da se varni v Bg,nqkoi nqmat tozi 6ans kolkoto i da im se iska a i 4estno kazano i az bih iskala da zamina i da si idvam v BG,samo kolkoto da vijdam blizkite i mqstoto kadeto sam otrasla da se varnq kam spomenite ot detstvoto

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    I az iskah da kaja sashtoto - ako zaviseshe ot men NQMASHE DA SUM TUK NA 1VO MQSTO!!!!
    Da vqrno e i az sam taka

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    Ami za da pusne6 edna takava tema mislya 4e tryabva da si nayasno s ne6tata... bulgarite koito izleznaha ot Bulgaria go napraviha za da ne mrat ot glad ! za6toto imat me4ti koito imat vazmojntos da napravyat realnos i moje bi za6toto i deca imat da hranyat! predi da po4ne6 da ni etikitira6 si4kite koito ni nyama za hora koito sa izlezli da se kefyat na jivota pomisli. maika mi raboti po 12 4asa na den za da izkarva pari. ne e lesno i tuk no pone ima edna nadejda i s gordost si slu6ame himna seki den- taka 4e mnogo pozdravi ot Ispania i poleka s topicite nazdrave !
    we'll die alone like a stone ^^

Град
    vseki slu4ai ne i na Zemqta
    kvo i e tapoto na taq tema...huu v 4ujbina ste.. sedite izvestno vreme i kvo sami nqkade tam dale4 ot vsi4ki blizki i priqteli... ba4kate tam za nqkvi...habite se kato robi i za kvo..verno v BG nqma mng perspektiva za rabota i za tva predpo4itate da izbqgate v 4ujbina s nadejdata za ne6to po-dobro,no ne e taka nostalgiqta rano ili kasno se obajda

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    mnogo yasno 4e se obajda nostalgiyata...daje ne mlakva az ot 3 godini ne sam stupvala v bg... i ne e za6toto ne iskam...ama kvo da se pravi, ojivyava se i nikoga ne sum si predstavyala 4e 6te mi lipsva bozata i bani4kite ama mi lipsvat....i hilyadi drugi ne6ta ima deto po zyal svyat gi nyama...i mnogo imat da ni zavijdat 4ujdenzite za o6te stotici raboti...no sme tuk i im robuvame za da uspeem da napravim ne6to
    we'll die alone like a stone ^^

naistina tova e bezmislena tema poneje povecheto iskat da se vurnat no parvo obstoqtelstvata gi prinujdavat da stoqt v 4ujbina, vtoro ne mogat poneje roditelite ne im davat da se vurnat ......ima oshte strashno mn prichini.....a ti mojesh li da mi kajesh kakvo shte bachkame izobshto....ehh as ne rabotq no roditelite mi da.....i kakvo predi da doidem v chicago bashta mi ne raboteshe a maika mi takmo si beshe namerila nqkkava savsem nisko platena rabota sled kato beshe okolo godina bezrabotna....... as nito nqkoi ima vina che v bulgariq ne mogat horata da si namerqt rabota.....ako vsichko beshe na 6 edva li shtqhme izobshto da mislim da hodim nqkade izvyn bg

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    ARE STIGA TEMI DE?daje ne sa smisleni!
    Suglasna sum! A kolkoto do vuprosa,ami ne zavisi ot mene da se vurna v BG!
    i az taka
    niama lid a prestanete da ni natujavate izlishno da ne mislite che ni e goliam kef da ne sme v bg,a i na povecheto ot nas ne zavisi ot nas koga shte si doidem i dali izobshto shte si doidem

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от P1ra71nQ
    ARE STIGA TEMI DE?daje ne sa smisleni!
    aham
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Не съм пуснала темата конкретно за вас!Не се връщайте щом неможете.
    Но ще ви кажа предпочитам България!!!
    BaT_GirL sigurno ne si bila v 4ujbina, zatova taka govori6. Tuka e nai-golqmata ko4ina, koqto sum vijdala iz Evropa. Naistina tova mi e rodinata i ne e hubavo taka da govorq, oba4e samo tuka v BG-to da te e strah da izleze6 posred no6t vuv vhoda na bloka ti, samo tuka horata si slagat re6etki po prozorcite i samo tuka lainata na uli4nite ku4eta sa pove4e, otkolkoto ko64etata za bokluk. Samo tuka, kato seberat bokluka "razdelno", posle bokludjiite izsipvat kofite s razli4ni boklutzi v edin kamion i go karat na edno buni6te. Samo tuka ne moje6 da si nameri6 rabota, ako si nad 30.
    Kaji sega za6to da se vru6ta nqkoi tuka?!?!??

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Град
    в Рая
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    BaT_GirL sigurno ne si bila v 4ujbina, zatova taka govori6. Tuka e nai-golqmata ko4ina, koqto sum vijdala iz Evropa. Naistina tova mi e rodinata i ne e hubavo taka da govorq, oba4e samo tuka v BG-to da te e strah da izleze6 posred no6t vuv vhoda na bloka ti, samo tuka horata si slagat re6etki po prozorcite i samo tuka lainata na uli4nite ku4eta sa pove4e, otkolkoto ko64etata za bokluk. Samo tuka, kato seberat bokluka "razdelno", posle bokludjiite izsipvat kofite s razli4ni boklutzi v edin kamion i go karat na edno buni6te. Samo tuka ne moje6 da si nameri6 rabota, ako si nad 30.
    Mnogo dobre go kaza Bimper-ska samo za sebe si bih dobavila edno neshto Nostalgiq-ima, no v Bg imah tolkova mnogo mechti, a tuk nqmam mechti ZASHTOTO GI REALIZIRAH
    Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    a neka ti kaja az puk ne6to...Mnogo burka6 ako misli6 4e v Bulgaria e nai-zle..4e samo tam stavat boi6ta bez da ima smsal...4e samo tam trqbva da te e strah da izleze6 posred no6t !Az sum v Angliq i moga da ti kaja 4e i tuk ne e rai! Iva grupi ot teen-ove na koito im vikat "chavs" i koito se raznasqt v Eminem Style..s 6irokite ga6ti i 6apki...E da ti kaja 4e trqbva da te e strah da vurvi6 s tqh na edin trotoar kogato sa pove4e ot 15...a nqma da ti kazvam kato se sre6tnat dve grupi za kvo stava vapros. I ne sa samo te...ne znam dali si vijdala piqn Angli4anin....ama ako ne si..ne moje6 da si go predstavi6. Kato vzemat da izbivat teq komplexi ta krai nqma...To ne e BQGANE po kapaci na koli...obru6tane na kofi za bokluk i 4upene na vitrini i nalitane na boi...awe kvo da ti kaja...kvito vidove vandalizam ti doidat na um...v ANGLIQ gi ima! Taka 4e.....ne e tova pri4inata poradi koqto ne sme si v Bulgaria...povqrvai

Guest
    Mn si prav Pe666o i tuka e sashtoto vapreki che sum v wels!
    Mani the chavs kat sa po 15! Te da sa po 5 pak sha ti farlat boq ako si sam ili samo os oshte 1 chovek i sq nqmate. Za pieneto pak verno - napivat sa i im stava tapo i izlizat i biqt seki sreshnat! maikite si biqt kat sa pqni! men ma e po strah da izlizam tuka petak i sabota vecher bez solidna kompaniq otkolkoto v bg! tuka sa ludi! pe666o nie verno kvo sme sa zabutali tuka pri tiq kompleksari

Фен
    Град
    Somewhere I Belong

hey

ami spored men tva e super tupa tema.
    na men ne mi se vru6ta i nikoga nqma da se vurna
    kajete mi: KAKVO E NAPRAVILQ BULGARIQ ZA VAS?i se zamislete-dali naistina e BG ili prosto va6eto semeistvo ili priqteli i poznati.
    istinata e 4e BG nikoga ni6to i za nikogo ot vas ne e napravila.kakvo i e tolkova specialnoto, a?

PS: za tiq deto sa v UK: ami zavisi kude jivee6, nali?kakto v BG, taka i v UK si ima lo6i kvartali.az jiveq v germany, oba4e sum v angliisko u4ili6te i sum po cql den s angli4ani.ami da vi kaja 4e sa 1000000000 puti po svestni ot biv6ite mi suu4enici v BG!

Cyberdyne_101
    Guest
    Значи това много ме дразни.... "Какво е направила България за мен?" Сякаш България ви е длъжна за всичко....

"Не питайте какво прави страната ви за вас, а какво можете да направите вие за нея"

Джон Фицджералд Кенеди

Guest
    Brao Cyberdyne_101 mn si prav! kalin4itsa ti sigurno si bil ot oniq zadrastenqci det sichki sa im farlqli boq 2 pati na den pa sled tva shto v germaniq s apo svqsni! Balgariq za men e pochti vsichko za koeto mi puka! RODINA MI E! IMAI UVAJENIE I SI ZATVORI ZADRASTENATA USTICHKA DA NE FANA 1VIQ SAMOLET ZA TAQ GERMANIQ I DA TI POKAJA KAK DA UVAJAVASH RODINATA SI! PREDATEEEEEEEEEL!

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията

Re: hey

Цитирай Първоначално написано от kalin4itsa
    ami spored men tva e super tupa tema.
    na men ne mi se vru6ta i nikoga nqma da se vurna
    kajete mi: KAKVO E NAPRAVILQ BULGARIQ ZA VAS?i se zamislete-dali naistina e BG ili prosto va6eto semeistvo ili priqteli i poznati.
    istinata e 4e BG nikoga ni6to i za nikogo ot vas ne e napravila.kakvo i e tolkova specialnoto, a?

PS: za tiq deto sa v UK: ami zavisi kude jivee6, nali?kakto v BG, taka i v UK si ima lo6i kvartali.az jiveq v germany, oba4e sum v angliisko u4ili6te i sum po cql den s angli4ani.ami da vi kaja 4e sa 1000000000 puti po svestni ot biv6ite mi suu4enici v BG!
    Verno 4e v 4ujbina veroqtnossta da se realizira6 e po-golqma...i kvo! Tva zna4i li 4e ne trqbva da mi lipsva Bulgaria i 4e ne trabva da 4akam s neturpenie momenta kogato pak 6te sum v neq!?...Az sum izrastnal v Bulgaria i tq mi e pomognala da buda tova koeto sum sega! Za men tva e dostata4na pri4ina da q obi4am i da si mislq za neq!..A po vaprosa s vandalizma....pile...ne mi govori na taq tema...ne si bila v UK i ne znae6! Puk i da si bila...ot edna razhodka iz ulicite na London ne moje6 da razbere6 ni6to za angli4anite i tehniq na4in na mislene. Ne mi kazvai 4e angli4anite bili mili...ne...te sa licemerni...te sa mili s vsi4ki..i izvednaj i go mu6kat otzad!...i samo da ti kaja 4e v moq grad..za tova 4e nqkav napruskal s ket4up nqkoi drug stana takav boi predi vreme 4e ima6e na4upeni ku6ti i o6te edin ton prostotii...v Nottingham redovno stavat ubiistva za koito nqma kak da znae6 za6toto se pokazvat samo po Angliiskite televizii...huliganizma tuk e ejednevie. Horata sa studeni i imat gadno vreme E kaji mi kak da q obi4am taq Angliq ...moga da ti napi6a cqlo ese...ma mi se spi...leka meka

Guest

Цитирай Първоначално написано от Pe666o
    .v Nottingham redovno stavat ubiistva za koito nqma kak da znae6 za6toto se pokazvat samo po Angliiskite televizii...huliganizma tuk e ejednevie. Horata sa studeni i imat gadno vreme E kaji mi kak da q obi4am taq Angliq ...moga da ti napi6a cqlo ese...ma mi se spi...leka meka
    leleeeee a pak az si misleh da se mestq da jiveq v Nottingham

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Pe666o
    .v Nottingham redovno stavat ubiistva za koito nqma kak da znae6 za6toto se pokazvat samo po Angliiskite televizii...huliganizma tuk e ejednevie. Horata sa studeni i imat gadno vreme E kaji mi kak da q obi4am taq Angliq ...moga da ti napi6a cqlo ese...ma mi se spi...leka meka
    leleeeee a pak az si misleh da se mestq da jiveq v Nottingham
    xaxaxaxax zapovqdai 6te mi e priqtno

Guest
    Presila,osobeno typa si!jivei si kydeto iskash,ama govorish pylni gluposti!ucha v nemska gimnaziq v BG i poznavam super mn narod,koito zamina da uchi v Germany,prosto ne moga da ti kaja kolko mn i da ti kaja hich ne im e kef,edin moi pr shteshe da se samoubie tam!!! govorish naizust raboti,tva 4e tam imash pari da se naqdesh kat svinq ne znachi che e vsichki umirat za germaniqta...kak li pyk ne,vse edno da ida v konclager!nedei da govorish ot imeto na mnojestvoto,a i ne misli che na roditelite ti im e super kef,men lichno mn me symnqva che sa super shtastlivi da se skapvat ot bachkane i da nqmat sigurno i 1 svoboden den !

Фен
    Град
    София
    Би било полезно на всеки, ако преди да преобърне живота си помисли поне малко!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Kittie_, ne znam za bat_girl, no az sam bila v chijbina, daje veche 4-ta godina jiveq v chujbina, i edvam dochakvam lqtoto da si doida. I da, vaznamerqvam da se varna vkashti sled kato zavrasha. Chujbina e, samo i edinstveno, za materialisti!
    I murderdoll, vsichki bulgari, koito poznavam tuk, iskat da se varnat v BG i go pravqt na pochivki, no, kakto nqkoi po-gore beshe napisal, ne vinagi zavisisi ot nas. Roditeli, drugi blizki rodnini i t.n. igraqt glavna, a ne vtorostepenna rolq.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Kittie_, ne znam za bat_girl, no az sam bila v chijbina, daje veche 4-ta godina jiveq v chujbina, i edvam dochakvam lqtoto da si doida. I da, vaznamerqvam da se varna vkashti sled kato zavrasha. Chujbina e, samo i edinstveno, za materialisti!
    I murderdoll, vsichki bulgari, koito poznavam tuk, iskat da se varnat v BG i go pravqt na pochivki, no, kakto nqkoi po-gore beshe napisal, ne vinagi zavisisi ot nas. Roditeli, drugi blizki rodnini i t.n. igraqt glavna, a ne vtorostepenna rolq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си