Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
Какво толкова искате? Защо сте там? Нямате нищо Бачкате като луди защо?Защото не е България Но тук сте родени и...

Родна България,моя родино,
Тук сме родени под синьо небе,
Българи много има по света,
Няма по-скъпа от нашата земя!

Припев: (х1)
Елате в България,Върнете се българи,
Тук ви чакат майки и бащи,
Не забравяйте клетвата пред бог,че ще се върнете при българския род

2. В името българско,
върнете се приятели,
тук сте пораснали на родна земя,
братя и сестри с трепет о1акват ви,
знаят ще дойде ден,ще си спомните за тях
Лелеее,ти добре ли си?? Ей ся идвам-да усетя благоуханието на претъпканите кофи за боклук и мангалите вътре в тях,кат завали дъжд да отида на басеин на улицата,всяко 12-годишно дете да може да си купи без проблеми цигари(защото ги дават,а не са скъпи).Да пътувам с колата по мръсните улици и през 2 мин някой да псува,а когато тамън излизам и се затичам към буса,той на безцеремонно си отпътува като съм на 2 крачки!Да ме гледат накриво,а продавачката в магазина да ми каже:"Аи казвай ко искаш по-бързичко!",да слушам по новините колко човека са били застреляни през деня,кой мафиот е убил друг,къде е имало престрелка.Най-вече искам да се върна за да се наслаждавам на главоломното вдигане на цените,а заплатите си остават перфектни-700 лв(в добрият случай).Да се чудя как ще си плащам сметката за ток,вода,телефон и т.н.Да подритвам кофички от кисело мляко по улицата!Много е яко също,когато учителките в даскало само ти се зъбят,щото имат милион проблеми на главата,че ..направо не ми се коментира.А и не им пука какво ще научат учениците..(иначе се образоваме)
Когато завали малко повечко сняг да се обявява бедствено положение,а хората да мръзнат из апартаментите на -2 градуса температура,заради гореспоменатите сметки за ток.Да гледам как някоя тръба се е пукнала и по улицата тече вода и от време на време някой разложен плъх си плава...Да ме е страх да изляза на улицата,защото някоя глутница гладуващикучета може да ме разкъса до смърт!
Направо умирам да се върна!!!
Тъй като гледам и управляващите правят много за да накарат хората да останат!
Мила моя,много обичам България и искам да се оправи,но повече сякаш искам АЗ да съм добре!Наречи ме егоистка ако искаш-може и такава да съм.ОБАЧЕ и пари да ми даваш-в Бългаия не се връщам!Ти си пей колкото искаш