Относно последните 2 поста-да образованието в България е на много високо ниво, но висшето ви образование от България е незначително в доста страни.И не не мисля,че проблемите ми са от друго естество..Има много хора,които отиват в чужбина и се връщат,вярно е.Но вие замисляли ли сте се защо голяма част от тях остават?Може би им харесва ли какво..може и да са принудени да останат.Не се знае.Просто за да се откъснеш от родината си,от езика си,от семейството си и общо взето да започнеш от 0 -та означава,че има някаква сериозна причина да го направиш.Излезте малко извън границите на България бе ,хора.Поразгледайте,заинте есувайте се,вижте..Никой не ви кара да я напускате..просто малко излезте от черупките си.
п.с.НАПУК НА ВАС ,РОДООТСТЪПНИЦИ, ЩЕ ПОМОГНЕМ НА БЪЛГАРИЯ ДА ПРЕУСПЕЕ !!! -Нямате си и на представа колко много,наистина адски много ще се радвам ако стане така.Ще бъде прекрасно ако един ден България просперира и се издигне.Ако всичко се оправи като в някоя приказка.Ако улиците,хората,манталитета ни се промени към по-добро.Тогава наистина ще има за какво да ценя факта,че съм българка.И сега си я обичам и никога не съм се срамувала да кажа,че съм то България..само да беше и тя по-добро място за живеене